Author Topic: Ψαρονέφρι γεμιστό με προσούτο σε σάλτσα μανιταριών  (Read 8522 times)

banned13

• Hero Member
Εξαιρετική συνταγή! Την έχω δοκιμάσει.

auditor

• Hero Member
Αλεξάνδρα, δεν μπήκα καν στο λινκ. Και μόνο ο τίτλος του νήματος μου έχει προκαλέσει ήδη σπασμούς πείνας και λόρδας.
Nick Roussos

Çabuki

• Full Member
  • Words nail me
Εγώ μπήκα. Δεν έχω λόγια. Μπορεί να φταίει και το ότι μου τρέχουν και τα σάλια....
Trying is the first step towards failure.
-Homer Simpson

observer

• Sr. Member
Αποφεύγω να χρησιμοποιώ δενδρολίβανο σε σως (υπάρχει στη συνταγή), γιατί φαντάζομαι πως η αίσθηση από τις βελόνες του δενδρολίβανου στο στόμα θα είναι δυσάρεστη. Μήπως το βάζουμε σε τουλουπάνι/γάζα για να το αφαιρέσουμε μετά ή απλώς το πιρούνι μας το αγνοεί; Κι αν θέλουμε να βουτήξουμε το ψωμάκι μας στη σάλτσα; Πάντα είχα αυτή την απορία με το δενδρολίβανο, που ίσως η Αλεξάνδρα (ή κάποιος άλλος) μπορεί να μου τη λύσει.

banned13

• Hero Member
Όταν το δενδρολίβανο έχει βράσει μέσα στη σάλτσα δεν είναι καθόλου σαν βελόνα. Είναι σαν ένα οποιοιδήποτε άλλο (σκληρούτσικο) χορταρικό που μπορεί να υπάρχει μέσα σε μια σάλτσα. Και στο ψωμί σου να κολλήσει μια χαρά είναι.

observer

• Sr. Member
Όταν το δενδρολίβανο έχει βράσει μέσα στη σάλτσα δεν είναι καθόλου σαν βελόνα. Είναι σαν ένα οποιοιδήποτε άλλο (σκληρούτσικο) χορταρικό που μπορεί να υπάρχει μέσα σε μια σάλτσα. Και στο ψωμί σου να κολλήσει μια χαρά είναι.

Αν είναι έτσι, την Κυριακή μαγειρεύουμε ψαρονέφρι. Ευχαριστώ, Αλεξάνδρα.

mousafiris

• Sr. Member
  • Περικλής ο καλοκαιρινός
Αποφεύγω να χρησιμοποιώ δενδρολίβανο σε σως (υπάρχει στη συνταγή), γιατί φαντάζομαι πως η αίσθηση από τις βελόνες του δενδρολίβανου στο στόμα θα είναι δυσάρεστη. Μήπως το βάζουμε σε τουλουπάνι/γάζα για να το αφαιρέσουμε μετά ή απλώς το πιρούνι μας το αγνοεί; Κι αν θέλουμε να βουτήξουμε το ψωμάκι μας στη σάλτσα; Πάντα είχα αυτή την απορία με το δενδρολίβανο, που ίσως η Αλεξάνδρα (ή κάποιος άλλος) μπορεί να μου τη λύσει.

Αυτό που κάνω εγώ είναι να βάζω ολόκληρο κλωνάρι δενδρολίβανου. Δεν διαλύεται, δίνει τη γεύση και το βγάζεις πριν το σερβίρεις.
We shall not cease from exploration
And the end of all our exploring
Will be to arrive where we started
And know the place for the first time.

mousafiris

• Sr. Member
Εξαιρετική συνταγή! Την έχω δοκιμάσει.
Εγώ ήδη τη κατέγραψα και θα τη δοκιμάσω σε πρώτη ευκαιρία. Είναι το στυλ της συνταγής που πάει στο μαγαζί μου.

mousafiris

• Sr. Member
Σε ποιον(αν) αρέσουν οι σούπες; Έχω μια συνταγή με πράσο, πατάτα και ζαμπόν αν ενδιαφέρεται κανένας.

Çabuki

• Full Member
  • Words nail me
Ααα! Εγώ εγώ είμαι (και) σούπα φαν!! Επομένως, όποτε μπορέσεις....

F_idάνι

• Hero Member
Πράγματι, καταπληκτική συνταγή, Αλεξάνδρα!

(Εγώ το δεντρολίβανο το έτριψα μαζί με το θυμάρι.)