Ναι, Θωμά. Ήταν μόλις 42 χρονών όταν σκοτώθηκε. Μάλιστα, το βιβλίο «62 ποιήματα» που εκδόθηκε από τη Νέα Πορεία το 1972 έχει τον εξής πρόλογο:
Τα ποιήματα αυτά επρόκειτο να κυκλοφορήσουν στη σειρά των εκδόσεων της Νέας Πορείας στο τέλος του περασμένου χρόνου και γι' αυτό τον σκοπό ο Βάγιος Μπαγλάνης τα τοίμαζε για το τυπογραφείο∙ όμως στις 29 Σεπτεμβρίου 1971, στις 3 το απόγευμα, ήταν η μοίρα του να βρει τραγικό θάνατο σε αυτοκινητιστικό ατύχημα, στα 42 του χρόνια.
Σήμερα τα στοργικά χέρια τής γυναίκας του Σούλας, φρόντισαν να μας παραδοθούν τα χειρόγραφα, αναλαμβάνοντας η ίδια και την όλη δαπάνη.
Είναι συνολικά 62 ποιήματα τα οποία δεν είχαν προλάβει να πάρουν τον γενικό τους τίτλο, έτσι τα δίνουμε στην δημοσιότητα σαν Εξήντα δύο ποιήματα.
Η ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ (1972)
Ωστόσο, πρόλαβε να αφήσει ποιητικό έργο επαρκές ώστε να μπορεί να συμπεριληφθεί σε οποιαδήποτε ανθολογία για τους ποιητές τής πόλης μας.
Δεν έχω βρει ακόμη πλήρες βιογραφικό του, αλλά μπορώ να το προσθέσω αργότερα. Έχω, όμως, και τις τέσσερις συλλογές του που μου της δάνεισε ο ποιητής Γιάννης Καρατζόγλου και, με την ευκαιρία αυτή, τον ευχαριστώ πολύ.