Το Χαμόγελο του Παιδιού ζητά εθελοντές

spiros · 2 · 15813

spiros

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
  • Posts: 834388
  • Gender:Male
 • point d’amour
Το Χαμόγελο του Παιδιού, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, πραγματοποιεί πανελλήνια καταγραφή των δομών και υπηρεσιών για το παιδί, κατά τις ημερομηνίες: 28, 29, 30, 31 Ιουλίου, και 01, 04, 05, 06, 07, 08 Αυγούστου. Στο πλαίσιο της εν λόγω έρευνας, το Χαμόγελο του Παιδιού ζητά τη συμμετοχή εθελοντών σε ολόκληρη την επικράτεια, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν τις επιτόπιες επισκέψεις στους φορείς που θα ερευνηθούν (ιδρύματα, ορφανοτροφεία
κ.λπ.) συμπληρώνοντας ειδικό ερωτηματολόγιο κατόπιν συνέντευξης του υπευθύνου του εκάστοτε φορέα. Οι επισκέψεις θα έχουν προγραμματιστεί από το Χαμόγελο του Παιδιού και στους ερευνητές θα δοθεί συγκεκριμένη λίστα με τους φορείς της αρμοδιότητάς τους, και όλα τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας. Περισσότερα στοιχεία μπορείτε να διαβάσετε στο συνημμένο έγγραφο. Για διευκρινίσεις και δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλείστε να καλέσετε την κυρία Χρύσα Αργυρού στο τηλέφωνο 1056 (χωρίς χρέωση από σταθερό ή κινητό εντός Ελλάδας) ή στο 6936 523040.


ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ


Ο ρόλος του ερευνητή στην πανελλήνια καταγραφή των δομών και υπηρεσιών για το παιδί, είναι:

Η επίσκεψη σε φορείς δημόσιους, δημοτικούς, μη κυβερνητικούς και όλους όσους εμπίπτουν στην έρευνα που πραγματοποιεί το Χαμόγελο του Παιδιού σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με σκοπό τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου της έρευνας, μεγέθους 16 σελίδων.

Οι επισκέψεις θα έχουν προγραμματιστεί από το Χαμόγελο του Παιδιού και θα στον ερευνητή θα δοθεί συγκεκριμένη λίστα με τους φορείς της αρμοδιότητάς του, και όλα τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας.

Οι ερευνητές θα λάβουν συγκεκριμένη εκπαίδευση σχετικά με το ερωτηματολόγιο που θα συμπληρώνεται από τους φορείς που θα επισκεφθούν, ούτως ώστε να το κατανοήσουν καταρχάς οι ίδιοι και να είναι σε θέση να απαντήσουν σε πιθανά ερωτήματα που θα δεχθούν από τους φορείς. Η εκπαίδευση, εκτός απροόπτου, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Ιουλίου, στο Χαμόγελο του Παιδιού στον Καρέα (Δάφνης 2 & Λεωφ. Καρέα, τηλ. 210 7609550)

Κάθε ερευνητής θα αναφέρεται στον υπεύθυνο/ συντονιστή του, ο οποίος θα είναι στη διάθεσή του ανά πάσα στιγμή για όποιο πρόβλημα αντιμετωπίσει, για όποια απορία συναντήσει ( ο ίδιος ή ο φορέας που θα έχει επισκεφθεί) κλπ.

Η άρτια συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, θα αμείβεται με το ποσό των 40ευρώ (καθαρά), ενώ τυχόν έξοδα μετακίνησης, διαμονής, διατροφής (για τους ερευνητές που θα χρειαστεί να ταξιδέψουν σε περιοχές εκτός της κατοικίας τους) θα καλύπτονται από το χαμόγελο του παιδιού, με την επίδειξη των σχετικών παραστατικών (αποδείξεις δαπανών).

Σε περίπτωση λανθασμένης συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου, ο ερευνητής υποχρεούται να επιστρέψει στο ή επικοινωνήσει με το φορέα, προκειμένου για την άρτια συμπλήρωση του ερωτηματολογίου και προκειμένου να συμπεριληφθεί το εν λόγω ερωτηματολόγιο στο σύνολο για το οποίο και τελικά θα λάβει την ανάλογη αμοιβή.

Ο ερευνητής υποχρεούται να παραδίδει 2 άρτια συμπληρωμένα ερωτηματολόγια κατ’ ελάχιστον την ημέρα.

Τα ερωτηματολόγια παραδίδονται στον υπεύθυνο συντονιστή του, με τον ταχύτερο δυνατό τρόπο, δηλαδή είτε κατ’ ιδίαν, είτε με courier που θα χρεώνεται στον παραλήπτη (δηλαδή στο χαμόγελο του παιδιού).

Σε περίπτωση συνεργασίας με το Χαμόγελο του Παιδιού, ο ερευνητής θα υπογράψει σχετική για την περίσταση σύμβαση με τον Οργανισμό και θα πληρωθεί άμεσα για τις υπηρεσίες του.

http://www.hamogelo.gr/default.asp?pid=312&la=1
« Last Edit: 01 Dec, 2008, 16:06:52 by wings »


Alex1200GS

 • Newbie
 • *
  • Posts: 32
  • Gender:Male
Η δράση έχει πια ολοκληρωθεί.
Εκ μέρους του Χαμόγελου, ευχαριστώ όσους προσέφεραν την πολύτιμη βοήθειά τους.

Αλέξανδρος 

Search Tools