πρόγραμμα που να διορθώνει μόνο τον τονισμό

user · 9 · 2427

user

• Jr. Member
  • **
υπάρχει πρόγραμμα που να διορθώνει μόνο τον τονισμό ?

έχω υπόψη μου τα spell-check του Word κτλ, αλλά θέλω ένα πρόγραμμα που να ελέγχει ΜΟΝΟ τον τονισμό

banned8

• Jr. Member
  • **
Θα βοηθήσει πολύ να μας πεις τι θέλεις να πετύχεις. Από άτονο κείμενο να περάσεις σε μονοτονικό; Πώς μπορεί ένα πρόγραμμα να διορθώσει ένα ανορθόγραφο κείμενο; Αν έχεις γράψει π.χ. συνομωσια αντί για συνωμοσια, το πρόγραμμα δεν θα μπορεί να αποφασίσει για τον τονισμό αν δεν αποφασίσει πρώτα για τη σωστή ορθογραφία. Και, αν η ορθογραφία είναι σωστή, ποιο είναι το πρόβλημα με τον ορθογράφο του Word;

spiros

• Administrator
  • Hero Member
  • point d’amour
Νομίζω ότι εννοεί αυτόματο μονοτονισμό. Κάτι τέτοιο έχω κάνει εγώ με μερικές χιλιάδες καταχωρήσεις στο Autocorrect.

wings

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Vicky Papaprodromou
Εγώ πάλι θα ήθελα κάτι που να γράφει τη σκέψη μου κατευθείαν σε χαρτί αλλά μάλλον δεν έχει κανείς να μου προτείνει κάτι και με πιάνει το παράπονο.
Ο λόγος είναι μεγάλη ανάγκη της ψυχής. (Γιώργος Ιωάννου)

spiros

• Administrator
  • Hero Member
  • point d’amour
Πλάκα έχεις εσύ... μου θυμίζει λίγο αυτό που λέει η Camille Paglia "εάν ο πολιτισμός ήταν θέμα των γυναικών θα ζούσαμε ακόμη σε αχυρένιες καλύβες."

Όχι βέβαια ότι θα' ταν άσχημα...

wings

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Vicky Papaprodromou
Άσχημα δεν θα 'ταν, πλάκα έχω αλλά δεν λες κάνα τρόπο να γίνει αυτό που λέω. Εντάξει, είμαι πολύστροφη και δύσκολα θα μπορούσε ένα σύνεργο να παρακολουθήσει τη σκέψη μου.

F_idάνι

• Hero Member
Εγώ πάλι θα ήθελα κάτι που να γράφει τη σκέψη μου κατευθείαν σε χαρτί αλλά μάλλον δεν έχει κανείς να μου προτείνει κάτι και με πιάνει το παράπονο.

Και όμως ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!! Κάτι ανάλογο χρησιμοποιεί και ο Stephen Hawking. Να και το γλωσσάρι του:
http://www.hawking.org.uk/activity/acindex.html

wings

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Vicky Papaprodromou
Μπράβο, βρε Έφη. Αυτά να τα δει ο Σπύρος που μιλάει για αχυρένιες καλύβες.

user

• Jr. Member
  • **
Νομίζω ότι εννοεί αυτόματο μονοτονισμό. Κάτι τέτοιο έχω κάνει εγώ με μερικές χιλιάδες καταχωρήσεις στο Autocorrect.

θα με ενδιέφερε να δω το autocorrect σου, αν δε σου κάνει κόπο κάνε το export και post

Search Tools