→ παράσταση με έναν ηθοποιό, παράσταση για έναν ηθοποιό, παράσταση με έναν μοναδικό πρωταγωνιστή, παράσταση για ένα ρόλο, παράσταση για έναν ρόλο, μονόλογος
I saw him do his one-man show in London, which I loved.
Meanwhile, the almost four-hour film Parastasi gia ena Rolo/Performance for a Role (1978) by Dionysis Grigoratos was an experiment in historical documentary
, λέγεται στην περίπτωση που σε μια κατάσταση κυριαρχεί απόλυτα κάποιος και αναδεικνύεται ως ο κύριος ρυθμιστής της: «η επερώτηση της αντιπολίτευσης στη Βουλή για την πορεία των οικονομικών του κράτους εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο, γιατί ο υπουργός των Οικονομικών αναλύοντας δια μακρού όλα τα δεδομένα κατατρόπωσε τους επερωτώντες βουλευτές»
It's a one-man show. | Μόνος μου είμαι. |
A one-man show- | Παράσταση για έναν... |
Your one-man show's over. | Το σόου σου τελείωσε. |
It's his one-man show. | Είναι παράσταση για έναν. |
Uh, one-man show. | 'νθρωπος για όλες τις δουλειές. |
I'm a one-man show. | Παίρνω τις αποφάσεις μόνος μου. |
'Cause I'm a one-man show. | Γιατί είμαι μόνος μου το σώου. |
I'm a one-man show from here on out. | Θέλω να μείνω μόνος. |
Notices of first six one-man shows. | Πιστοποιητικά σπουδών. |
You've had 23 one-man shows. | Είχες 23 εκθέσεις ενός ατόμου. |
HULK: Your one-man show is over. | Το σόλο σου μόλις τελείωσε. |
We quit, Mr. One-Man Show! | Παραιτούμαστε, κύριε Μόνος-σου-το-Σώου! |
I'm a one-man show What's with the music? | Τι παίζει με τη μουσική; |
You've got your first one-man show. November seventh. | Ήρθε ο Χάουαρντ! |
Nope. It's a one-man show today, darlin'. | Σήμερα κάνω σόλο, αγάπη μου. |
(yells) It's not a one-man show, red! | Δεν είναι ατομική δουλειά, Κόκκινε. |
He had a one-man show in New York. | Είχε εκθέσει τα έργα του στη Νέα Υόρκη. |
Everybody thinks I'm this one-man show. | Όλοι νομίζουν ότι παίζω μόνος μου. |
We're a unit. Not a one-man show. | Εδώ είμαστε ομάδα και όχι ουάν-μαν-σόου. |
That was a... that was a one-man show, though. | Αν και ήταν δουλειά για έναν. |
No, you have to be here. It's a one-man show. | Τι ήταν αυτό που είπε ο μικρός; |
OK. Everyone? It's time for my one-man show - | Είναι ώρα για την παράσταση μου... |
You know, I'm writing this one-man show. | Ξέρεις, γράφω μια παράσταση για έναν ρόλο. |
He did a one-man show called "Marindipity." | Έκανε ένα σόου που λέγονταν "Μαριντίπιτι". |
Since when did this become a one-man show? | Από πότε έγινε αποφασίζουμε και διατάζουμε; |
Clearly, this isn't just a one-man show. | Προφανώς, δεν πρόκειται για ατομική επιχείρηση. |
You notice the one-man show in Paris in '95? | Πρόσεξες το one-man show στο Παρίσι το '95; |
Did I tell you my idea for a one-man show? | Σου έχω πει τη γνώμη μου για το "One Man Show"; |
A one-man show about the Bhopal disaster. Yes. | Παράσταση ενός για την καταστροφή του Μποπάλ. |
I wrote this one-man show years ago, but I... | Έγραψα αυτό το one-man show πριν χρόνια, αλλά.. |
At least in my bedroom it's not a one-man show. | Τουλάχιστον στη δική μου δεν το κάνω μόνη μου. |
They are determined to stop his one-man show. | Είναι αποφασισμένοι να αταματήσουν το σόου του... |
I was thinking of making them into a one-man show. | Σκεφτόμουν να φτιάξω θεατρική παράσταση με αυτά. |
That, um, that one-man show you had recently... Was it a success? | Η πρόσφατη έκθεσή σας είχε επιτυχία; |
You must see his one-man show next month. - Why, I hope to. | Να πας στην έκθεσή του την άλλη εβδομάδα.. |
It looks like this cabaret just became a one-man show. | Απ' ότι φαίνεται το θεατρικό κατέληξε μονόλογος. |
Running a political campaign is not a one-man show. | Η πολιτική εκστρατεία δεν είναι υπόθεση ενός ανθρώπου. |
It's my one-man show premiering tomorrow night. | Είναι η προσωπική μου παράσταση που κάνει πρεμιέρα αύριο βράδυ. |
Mark's wanted me to see his one-man show for weeks. | Ο Μαρκ ήθελε... να έρθω να δω το σόου του εδώ και βδομάδες. |
See, the thing is, I'm more of a one-man show. | Βλέπεις, το θέμα είναι ότι είμαι ικανός για παραπάνω από ένα ρόλο. |
How would you like a one-man show at the Thrall Gallery? | Πώς θα σου φαινόταν μια ατομική έκθεση στην Γκαλερί Θρολ; |
Well, you´re up there in a one-man show, in front of all those people. | Είσαι εκεί πάνω, μόνος, μπροστά σε τόσο κόσμο. |
I'll arrange an exhibition... a one-man show of your work. | Θα κανονίσουμε μια έκθεση ... ένα one - man show της δουλειάς σου . |
This has turned into a one-man show. O'Brian is the only fighter that showed up tonight. | Ο Ο' Μπράιαν αγωνίζεται μόνος του απόψε. |
Well, I was fortunate enough to find a videotape of his one-man show. | Λοιπόν, κατάφερα να βρω μια βιντεοκασέτα με μονολόγους του. |
But if I can hypnotize you, you all have to come see my one-man show, | Αλλά αν σας υπνωτίσω θα πρέπει να έρθετε στο σόλο σόου μου... |
"Prime Focus" as a one-man show just... It just suits me better. | Η "Πρώτη Προβολή" ως εκπομπή ενός ατόμου απλώς μου ταιριάζει καλύτερα. |
No. Perhaps you're thinking of my one-Man show... About Vincent van Spock? | Όχι, ίσως σκέφτεσαι την εκπομπή μου για τον Βίνσεντ Βαν Σποκ! |
I was performing in a one-man show of Fiddler. There was this roof. | Έπαιζα σε μια παράσταση για έναν του Φίντλερ, και ήταν μια ταράτσα... |
My client, Erica Thrall, wants you in New York for a one-man show. | Η πελάτισσά μου, η Έρικα Θρολ, θέλει να σου κάνει έκθεση στη Ν. Υόρκη. |
Well, I just did a one-man show for a little audience... | Μόλις έδωσα μια ατομική παράσταση για ένα μικρό κοινό που θα 'θελε να διαφωνήσει. |
Shall I dazzle the damned with a command performance of my one-man show? | Να καταπλήξω τους κολασμένους.. με έναν ρόλο απ' το one-man σώου μου; |
Niles, how difficult would it be to mount Jackson's one-man show? | Νάιλς... Πόσο δύσκολο θα ήταν να ανεβάσουμε μια παράσταση μόνο με τον Τζάκσον; |
Jackson Pollock is participating at his first one-man show... at the Art of This Century gallery. | Διάβασε. Ο Τζάκσον Πόλοκ στην πρώτη ατομική του έκθεση... |
Since I'm a one-man show around here, I think I'll forgive myself this one time... | από την στιγμη που είμαι αφεντικό του εαυτού μου, νομίζω ότι θα με συγχωρήσω για μία φορά. |
Every time I hear about someone doing what they love, I have to go to a one-man show. | Κάθε φορά που ακούω από κάποιον ότι κάνει αυτό που του αρέσει, πρέπει να πάω σε ένα σόου για επιτυχημένους. |
a supporting actor. You're a fucking star. You'll be playing your one-man show... nightly for the next two fucking years! | Είσαι αστέρι και θα παίζεις τα επόμενα δυο χρόνια... για τους φυλακισμένους. |
I was thinking maybe tomorrow it might be fun if we went to Dash's one-man show of MacBeth together. | Σκεφτόμουν ίσως αύριο μπορεί να είναι διασκέδαση ανπήγαμενα το Dashone-man εμφάνιση του Μάκβεθ μαζί. |
From the way everyone's talking, From the way everyone's talking, this might as well be a one-man show. this might as well be a one-man show. | Απ' τον τρόπο που μιλάνε όλοι, θα μπορούσε να είναι η έκθεση ενός άντρα μόνο. |
Remember we used to go to Castelli and Mary Boone... and you would say... one day we'll go there to see my one-man show? | Θυμάσαι που πηγαίναμε παλιά στο Καστέλι και στη Μαίρη Μπουν... και έλεγες... ότι μια μέρα θα πηγαίναμε εκεί να δούμε τον ωραίο μου πίνακα; |
One of them got arrested, and the other I had to blow off... 'cause he was an actor and made me go to his one-man shows if I wanted to buy a bag. | Τον έναν τον μπουζούριασαν και τον άλλο τον παράτησα εγώ... γιατί για ν' αγοράσω πράμα έπρεπε να πηγαίνω σε κάτι μαλακίες σόου που έδινε. |