Translation - Μετάφραση

Resources, Technical Assistance and Technology News => General technical issues => Translator resources => DSL, communications and public utilities => Topic started by: spiros on 14 Dec, 2011, 18:22:36

Title: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: spiros on 14 Dec, 2011, 18:22:36
Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta και άλλους

Τους τελευταίους μήνες έχουν γίνει απίστευτα ενοχλητικοί και θρασείς.
Σήμερα μάλιστα με πήραν και με αυτόματη κλήση (ηχογραφημένο μήνυμα) από το 2310590430, το οποίο ψάχνοντας, με οδήγησε εδώ: http://whocallsme.com/Phone-Number.aspx/302311805300

Να γνωρίζετε λοιπόν ότι αυτή η πρακτική είναι παράνομη και μπορείτε να εγγραφείτε στον παρακάτω ιστότοπο και να κάνετε τις καταγγελίες σας.

3)  Λαμβάνω πολλά ενοχλητικά τηλεφωνήματα από εταιρείες που διαφημίζουν προϊόντα ή υπηρεσίες. Μπορούν να το κάνουν αυτό;

Το άρθρα 11 παρ. 1 έως 3 του ν. 3471/2006 αναφέρουν:

1. Η χρησιμοποίηση αυτόματων συστημάτων κλήσης, ιδίως με χρήση συσκευών τηλεομοιοτυπίας (φαξ) ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και γενικότερα η πραγματοποίηση μη ζητηθεισών επικοινωνιών με οποιοδήποτε μέσο ηλεκτρονικής επικοινωνίας,  χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση, για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης προϊόντων ή υπηρεσιών και για κάθε είδους διαφημιστικούς σκοπούς, επιτρέπεται μόνο αν ο συνδρομητής συγκατατεθεί εκ των προτέρων ρητώς.

2. Δεν επιτρέπεται η πραγματοποίηση μη ζητηθεισών επικοινωνιών  με ανθρώπινη παρέμβαση (κλήσεων) για τους ανωτέρω σκοπούς, εφόσον ο συνδρομητής έχει δηλώσει προς τον φορέα παροχής της διαθέσιμης στο κοινό υπηρεσίας ότι δεν επιθυμεί γενικώς να δέχεται τέτοιες κλήσεις. Ο φορέας υποχρεούται να καταχωρίζει δωρεάν τις δηλώσεις αυτές σε ειδικό κατάλογο συνδρομητών, ο οποίος είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου.

3. Τα στοιχεία επαφής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποκτήθηκαν νομίμως, στο πλαίσιο της πώλησης προϊόντων ή υπηρεσιών ή άλλης συναλλαγής, μπορούν να χρησιμοποιούνται για την απευθείας προώθηση παρόμοιων προϊόντων ή υπηρεσιών του προμηθευτή ή για την εξυπηρέτηση παρόμοιων σκοπών, ακόμη και όταν ο αποδέκτης του μηνύματος δεν έχει δώσει εκ των προτέρων τη συγκατάθεσή του, υπό την προϋπόθεση ότι του παρέχεται κατά τρόπο σαφή και ευδιάκριτο η δυνατότητα να αντιτάσσεται, με εύκολο τρόπο και δωρεάν, στη συλλογή και χρησιμοποίηση των ηλεκτρονικών του στοιχείων, και αυτό σε κάθε μήνυμα σε περίπτωση που ο χρήστης αρχικά δεν είχε διαφωνήσει σε αυτή τη χρήση.

Η Αρχή ερμηνεύοντας τις διατάξεις των παρ. 1 και 2 του άρθρου 11 του ν. 3471/2006 υπό το φως του αντίστοιχου άρθρου 13 της Οδηγίας 2002/58/ΕΚ έκρινε ότι προς το συμφέρον του αποδέκτη μη ζητηθείσας επικοινωνίας θα πρέπει αυτή να πραγματοποιείται κατόπιν συγκατάθεσης του αποδέκτη ανεξαρτήτως του χρησιμοποιούμενου μέσου. Συνεπώς, απαιτείται συγκατάθεση του αποδέκτη για τις τηλεφωνικές κλήσεις, τα μηνύματα μέσω κινητού τηλεφώνου και τις υπόλοιπες κατηγορίες αυτοματοποιημένης επικοινωνίας που πραγματοποιούνται για διαφημιστικούς σκοπούς. Βεβαίως ισχύει η εξαίρεση που εισάγει η παρ. 3 του άρθρου 11 ως προς το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, όταν η επαφή έχει αποκτηθεί νομίμως στα πλαίσια πώλησης προϊόντων ή υπηρεσιών ή άλλης συναλλαγής.

Άρα οποιαδήποτε τηλεφωνική επικοινωνία με σκοπό εμπορική προώθηση προϊόντων ή υπηρεσιών πραγματοποιείται χωρίς εσείς να έχετε ρητά δώσει τη συγκατάθεσή σας, δεν επιτρέπεται!

4) Τι μπορώ να κάνω για να μην με ενοχλούν άλλο στο τηλέφωνό μου;

Θα πρέπει άμεσα να δηλώσετε σε κάθε ανεπιθύμητη επικοινωνία την εναντίωσή σας. Έχετε δικαίωμα να ρωτήσετε με ποιόν τρόπο έχουν βρει τα στοιχεία επικοινωνίας σας και με ποιο τρόπο ο διαφημιστής έχει αποκτήσει τη συγκατάθεσή σας για την πραγματοποίηση της επικοινωνίας.

Σε περίπτωση που έχετε δώσει συγκατάθεση στο παρελθόν μπορείτε να ζητήσετε εκείνη τη στιγμή να μη σας ενοχλήσουν ξανά, δηλαδή να άρετε τη συγκατάθεση.

Σε περίπτωση που δεν έχετε δώσει τη συγκατάθεση σας, μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή. Στην καταγγελία αναφέρετε όσα περισσότερα στοιχεία διαθέτετε για τη στοιχειοθέτησή της, όπως τα προϊόντα ή υπηρεσίες που διαφημίζονται, την εταιρεία που σας καλεί, τον αριθμό τηλεφώνου από τον οποίο σας καλούν, ονοματεπώνυμο του πωλητή, ημερομηνία και ώρα πραγματοποίησης της κλήσης. Για την υποβολή της καταγγελίας μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ.

Απλά ερωτήματα - προώθηση προϊόντων (http://www.dpa.gr/portal/page?_pageid=33,24209&_dad=portal&_schema=PORTAL#3)

Εάν σας ενοχλούν οι τηλεφωνικές κλήσεις για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών (ακόμα και από οργανώσεις και σωματεία ή πολιτικούς) θα πρέπει να ζητήσετε να εξαιρεθείτε από το δίκτυο τηλεφωνίας (κινητής ή και σταθερής) που χρησιμοποιείτε.

Ο λόγος για τις τηλεφωνικές διαφημιστικές κλήσεις με ανθρώπινη παρέμβαση που αναφέρονται αρχικά στο άρθρο 11 του ν. 3471/2006, όπου ορίζονται τα σχετικά με τις μη ζητηθείσες επικοινωνίες. Σε αυτό το άρθρο είχε αρχικά επιλεγεί ο κανόνας της προηγούμενης συγκατάθεσής μας.
Εάν σας ενοχλούν οι τηλεφωνικές διαφημίσεις, ζητήστε να εξαιρεθείτε - Τεχνολογία - Συμβουλές - in.gr (http://tech.in.gr/consult/article/?aid=1231291778)


Ο πάροχος της τηλεφωνικής σας σύνδεσης (η εταιρεία τηλεφωνίας που ανήκετε δηλαδή) τηρεί ένα ειδικό κατάλογο που ονομάζεται «Μητρώο του άρθρου 11». Σε αυτό τον κατάλογο γράφονται όσοι συνδρομητές δηλώνουν ότι δεν επιθυμούν να δέχονται γενικώς κλήσεις για σκοπούς εμπορικής προώθησης προϊόντων ή υπηρεσιών και για κάθε είδους διαφημιστικούς σκοπούς. 
Πώς να γλυτώσεις από τις τηλεφωνικές κλήσεις για προώθηση προϊόντων | ΕΛΛΑΔΑ | ΕΛΛΑΔΑ | Θέματα | LiFO (http://www.lifo.gr/team/gnomes/52688)
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta και άλλους
Post by: iogo on 14 Dec, 2011, 18:41:27

- Θα πρέπει άμεσα να δηλώσετε σε κάθε ανεπιθύμητη επικοινωνία την εναντίωσή σας. Έχετε δικαίωμα να ρωτήσετε με ποιόν τρόπο έχουν βρει τα στοιχεία επικοινωνίας σας και με ποιο τρόπο ο διαφημιστής έχει αποκτήσει τη συγκατάθεσή σας για την πραγματοποίηση της επικοινωνίας.

- Σε περίπτωση που έχετε δώσει συγκατάθεση στο παρελθόν μπορείτε να ζητήσετε εκείνη τη στιγμή να μη σας ενοχλήσουν ξανά, δηλαδή να άρετε τη συγκατάθεση.

Με το ηχογραφημένο μήνυμα αυτοί οι κύριοι εξουδετερώνουν τις παραπάνω ενέργειες και δεν προσφέρουν ούτε καν μεροκάματο σε κάποιον φουκαρά τηλεφωνητή. Τσακάλια, θα έλεγε ο Λούκυ Λουκ.
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta και άλλους
Post by: mavrodon on 14 Dec, 2011, 19:46:39
 Δέχομαι τελευταία επανειλημμένες κλήσεις από τη Wind ή πράκτορές της. Παρά τις διαμαρτυρίες της γυναίκας μου, δεν τους κλείνω το τηλέφωνο• επικαλούμαι ότι οι τηλεφωνούντες κάνουν τη δουλειά τους. Οι θέσεις τηλεφωνητών διαφόρων εταιριών προσφέρουν κάποια απασχόληση --έστω και μερική-- σε εκατοντάδες ή και χιλιάδες νέους που μαστίζονται από την ανεργία. Πρόσφατα σε σχετική ανακοίνωση του ΟΤΕ plus για 750 θέσεις εργασίας μερικής απασχόλησης για τηλεφωνητές/τηλεφωνήτριες υποβλήθηκαν 32.000 αιτήσεις (βλ. http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economy_1_13/12/2011_465878). Με την ευκαιρία, ως καταναλωτής τηλεφωνικών υπηρεσιών πληρώνω ουκ ολίγα χρήματα. Στη Wind πληρώνω για κινητό με συμβόλαιο το δικό μου και της γυναίκας μου περίπου 80 ευρώ (αν και το καλοκαίρι ο λογαριασμός του κινητού της γυναίκας μου έφτασε τα 200 Ευρώ για ένα μήνα (λόγω έλλειψης σταθερού και λογοδιάρροιας της συμβίας μου). Στο ΟΤΕ πληρώνω για ADSL, απεριόριστη σταθερή (τοπικά και υπεραστικά) και ISDN περίπου 100 Ευρώ το δίμηνο (έτυχε να πληρώσω και 150). Οι νέες προσφορές του OTE δεν ισχύουν αυτόματα και στους παλαιούς συμβασιούχους, κάτι που νομίζω ότι αντιστοιχεί με εξαπάτηση. Ως λύση φαίνεται το Double play της Wind με μηνιαίο πάγιο 26,90 Ευρώ και έκπτωση 10,33 Ευρώ στον μηνιαίο λογαριασμό του κινητού. Θα παρακαλούσα αν κάποιος έχει εντρυφήσεις στις δαιδαλώδεις προσφορές των ευάριθμων εταιριών κινητής τηλεφωνίας να με πληροφορήσει αν η πρόταση της Wind είναι τεχνικά άρτια και συμφέρουσα οικονομικώς.
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta και άλλους
Post by: spiros on 15 Dec, 2011, 00:08:15
Οτιδήποτε εκτός του ΟΤΕ είναι συμφέρον (όπως σωστά λες οι παλιοί πελάτες δεν δικαιούνται προσφορών). Το θέμα είναι αν θα πιάνει εκεί που μένει κανείς και αν θα έχει προβλήματα στην αλλαγή. Καλό θα είναι να ρωτήσει άτομα που μένουν εκεί κοντά τι χρησιμοποιούν και την εμπειρία τους σχετικά.

Ειδικευμένος ιστότοπος/φόρουμ για τέτοια θέματα εδώ: http://www.adslgr.com/
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta και άλλους
Post by: spiros on 21 Dec, 2011, 12:29:03
Πριν από λίγο ξανά κλήση από CYTA από το 2111095000.
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta και άλλους
Post by: Sabrathan on 17 Jan, 2012, 12:31:36
Χαιρετώ τους πάντες (1η φορά που γράφω αν και απολαμβάνω το φόρουμ εδώ και χρόνια).

Έμαθα σήμερα από τον υπεύθυνο τηλεφωνικού κέντρου, ο οποίος και με ενόχλησε για λογαριασμό της CYTA, ότι πραγματοποιούν τυχαίες κλήσεις τηλεφωνικών αριθμών, όχι δηλαδή βάσει του καταλόγου του ΟΤΕ, αλλά από κάποιον random generator ελληνικών αριθμών.

Αν υποθέσουμε πως αληθεύουν τα λεγόμενά του, φαίνεται πως καταφέρνει έτσι κανείς να παρακάμψει το ζήτημα προσωπικών δεδομένων (και ο ίδιος μου επισήμανε πως δεν ξέρει πώς με λένε). Γενικά, όλη η διαδικασία φαίνεται να είναι παράνομη, ή έστω καταχρηστική, αλλά τι μπορεί να κάνει ένας ιδιότης γι' αυτό; Σκέφτηκα να κάνω απλή καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Αναρωτιέμαι αν και η CYTA είναι υπεύθυνη για τη μέθοδο που χρησιμοποιούν οι εντολοδόχοι συνεργάτες της.
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta και άλλους
Post by: spiros on 17 Jan, 2012, 12:33:33
Η διαδικασία είναι παράνομη όπως κι αν βρίσκουν τους αριθμούς (όταν σε καλούν χωρίς εσύ να τους έχεις εξουσιοδοτήσει). Στο αρχικό μήνυμα υπάρχουν στοιχεία σχετικά με το τι μπορείς να κάνεις.
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: Sabrathan on 28 Jan, 2012, 20:59:47
Μόλις τώρα συνειδητοποίησα ότι τα τηλεφωνήματα εμπίπτουν στις "ηλεκτρονικές επικοινωνίες". Πολύ χρήσιμο άρθρο, ευχαριστώ Σπύρο.
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: spiros on 28 Jan, 2012, 21:00:20
Παρακαλώ, να 'σαι καλά!
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: spiros on 20 Feb, 2012, 16:19:45
Τηλεφωνική όχληση από 2109738414 STAR TIME (Μπέκας Σπύρος Ν.)
Ταξιδιωτικό γραφείο που προωθούσε πακέτα του.
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: spiros on 21 Feb, 2012, 18:59:19
Τηλεφωνική όχληση από υπάλληλο εταιρείας WIND, Σταυρούλα Μίτζολη, τηλέφωνο 2130063616, στις 20.00, 21/2/2012, με σκοπό προώθηση προϊόντων τους
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: spiros on 01 Jul, 2012, 14:17:15
Πριν λίγο από 2107252453

Κατηγορία:Έρευνα Αγοράς
Διεύθυνση:Bασ. Σοφίας 59
Περιοχή:Aθήνα
Τ.Κ.:115 21
Website: focus.gr
Τηλέφωνο:2107238122-3, 2107252453
Fax:2107238085
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: spiros on 15 Dec, 2012, 14:24:25
Όχληση από CYTA 21198919000
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: spiros on 03 Apr, 2013, 13:00:50
Κατ' επανάληψη όχληση από
2102775881
ΤΣΙΑΠΑΡΑΣ Κ ΣΥΝ/ΣΤΗΣ ΑΣΦ/ΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ & ΣΙΑ ΟΕ Γραφείο
ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 189 Νέα Ιωνία Αττική 14231
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: mavrodon on 03 Apr, 2013, 17:30:17
Να σας πω ότι δεν ενοχλούμαι; Και οι τηλεφωνούντες είναι εργαζόμενοι για να βγάλουν τον επιούσιο.
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: spiros on 03 Apr, 2013, 18:04:28
21188021000
Από το Υγεία

Βλέπε και:
Directory listing: 211880 (http://www.whocallsme.gr/el/master/directory/211880)
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: spiros on 22 May, 2013, 14:06:44
Όχληση από εταιρεία δημοσκοπήσεων 2107451800
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: spiros on 18 Oct, 2013, 09:59:09
Υπάρχει μια νέα δωρεάν υπηρεσία του ΟΤΕ όπου την ενεργοποιείς και δεν μπορούν οι διαφημιστικές εταιρείες να σε παίρνουν τηλέφωνο.
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: wings on 18 Oct, 2013, 12:19:12
Έχεις σύνδεσμο για την υπηρεσία αυτή; Δεν τη βρίσκω στις σελίδες του ΟΤΕ.
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: spiros on 18 Oct, 2013, 12:28:25
Μόλις μου το είπανε τηλεφωνικά, αφού μου προτείνανε καλύτερο πακέτο με χαμηλότερη τιμή (με δέσμευση 1 έτους).

Μάλλον θα αποκλείουν σίγουρα όλες τις άλλες εταιρείες τηλεπικοινωνιών από το να σε παίρνουν έτσι ώστε να σε παίρνουν μόνο αυτοί.
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: wings on 18 Oct, 2013, 12:31:43
Καθόλου δεν θα με πειράξει ακόμη κι αν είναι έτσι. Όλοι οι άλλοι έχουν γίνει πολύ ενοχλητικοί.
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: spiros on 18 Oct, 2013, 12:32:51
Για να δούμε πόσο αποτελεσματικό θα είναι, λίγο δύσκολο να τους αποκλείει όλους...
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: wings on 18 Oct, 2013, 12:39:43
Αυτό σκεφτόμουν. Άσε που ενοχλητικές δεν είναι μόνο οι διαφημιστικές αλλά και οι εταιρείες δημοσκοπήσεων και έρευνας αγοράς.
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: spiros on 08 Nov, 2013, 20:14:43
2130115400
Ένας τύπος από τη HOL
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: spiros on 13 Nov, 2013, 14:13:52
2610001800
από CYTA
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: spiros on 14 Nov, 2013, 13:03:12
2310383008 Για την κάρτα υγείας online
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: spiros on 26 Nov, 2013, 11:48:43
2114110907 Για την πανελλήνια κάρτα υγείας
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: spiros on 07 Jan, 2014, 15:38:48
Λέει goodbye και κλείνει 2111899800...

http://www.whocallsme.gr/el/master/lookup/2111899800
Μαύρη Λίστα Τηλεφωνικών Αριθμών/Κέντρων - Παραβίαση Προσωπικών Δεδομένων - Σελίδα 15 (http://www.adslgr.com/forum/threads/592291-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%B7-%CE%9B%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%91%CF%81%CE%B9%CE%B8%CE%BC%CF%8E%CE%BD-%CE%9A%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CF%89%CE%BD-%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%89%CF%80%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%94%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%89%CE%BD/page15)
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: lefty on 07 Jan, 2014, 18:05:19
Λέει goodbye και κλείνει

LoL, επειδή μου τύχαινε συχνά ένα διάστημα, έψαξα κι έμαθα ότι οι κλήσεις μερικών τέτοιων εταιρειών δεν γίνονται από ανθρώπινο χέρι αλλά αυτοματοποιημένα από "το σύστημα", το οποίο μόλις απαντήσουμε μας κάνει πάσα σε όποιον υπάλληλο υπάρχει διαθέσιμος. Αν δεν υπάρχει κανείς, λέει goodbye και κλείνει.
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: spiros on 23 Apr, 2014, 10:16:16
2321818186 Σπιρουλίνα ρουαγιάλ
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: spiros on 10 Jun, 2014, 19:07:29
2109986660 κάποιος Σταματόπουλος από Εθνική Ασφαλιστική
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: spiros on 28 Jan, 2015, 10:48:15
Από CYTA 2111095680
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: wings on 28 Jan, 2015, 12:53:11
Από Homenet 2311805200
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: dimace on 28 Jan, 2015, 15:32:54
Κι εγώ που νόμιζα πως αυτά τα καραγκιοζηλίκια γίνονται μόνο στη Γερμανία...
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: wings on 28 Jan, 2015, 18:32:12
Δυστυχώς συμβαίνει κι εδώ συνεχώς, Δημήτρη.

Forthnet Nova 2130393140
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: wings on 04 Feb, 2015, 18:26:31
Από voicetelemedia 2311230400
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: wings on 13 Feb, 2015, 18:27:29
Forthnet 2142147274
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: spiros on 04 May, 2015, 13:44:25
2107657729 Ένας τύπος από Εθνική Ασφαλιστική.
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: spiros on 01 Oct, 2015, 11:43:30
Μια Δούκα από ταξιδιωτικό γραφείο Best Travel 2110126212
Της το έκλεισα και ξαπανήρε καπάκι!
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: lena_1511 on 19 Feb, 2016, 22:24:22
Με πήραν πριν από λίγο απ' το 2311802400.

Είπαν ότι ήταν και καλά από Cosmote για το κινητό, ρωτώντας πόσο καιρό είμαι στο δίκτυό τους (αν και δεν είμαι). Προφανώς και η Cosmote δεν παίρνει με κωδικό Forthnet, αλλά και ο ήχος ήταν αρκετά κακός για να προέρχεται από (σοβαρό) τηλεφωνικό κέντρο.
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: spiros on 10 Nov, 2016, 14:34:49
Κατ' επανάληψη κλήση από την Watt+Volt: Πάροχος ηλεκτρικού ρεύματος
2177771620
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: wings on 10 Nov, 2016, 14:41:21
21821989341: μήνυμα στο οποίο απλώς ακούγεται μουσική. Βάσει πληροφοριών στο Ίντερνετ το τηλέφωνο ανήκει σε αντιπρόσωπο της Wind.
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: chrysalida on 10 Nov, 2016, 15:02:09
Μα, τι γίνεται σήμερα; Σταθερό και κινητό, δεν τα προλαβαίνω απ΄ το πρωί.

6933901700 https://www.white-pages.gr/arithmos/6933901700
6953034015  https://www.white-pages.gr/arithmos/6953034015
2112117385 https://www.white-pages.gr/arithmos/2112117385

Πριν λίγο δέχτηκα και ηχογραφημένο μήνυμα από τον ΟΤΕ για ένταξη του αριθμού μου στο μητρώο 11, ώστε να μην λαμβάνω κλήσεις που σχετίζονται με προώθηση προϊόντων. Υπάρχει ελπίδα (;)

https://www.cosmote.gr/mitroo11/
https://www.cosmote.gr/fixed/registrypage-11
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: spiros on 10 Nov, 2016, 15:03:11
Το σπαμ πεθαίνει τελευταίο...
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: chrysalida on 10 Nov, 2016, 15:19:52
Εντάξει, σήμερα είμαι στο στόχαστρο!

2113007900 https://www.white-pages.gr/arithmos/2113007900
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: wings on 10 Nov, 2016, 15:26:23
Κι εγώ είμαι στο στόχαστρο σχεδόν κάθε μέρα, Χρύσα.
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: spiros on 10 Nov, 2016, 15:30:45
Μόλις πήρα τηλέφωνο για τον εν λόγω νόμο, για να δούμε...
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: wings on 10 Nov, 2016, 15:36:31
Πάω να πάρω κι εγώ τηλέφωνο γιατί με κούρασαν πια.
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: chrysalida on 10 Nov, 2016, 16:05:13
Σε νιώθω απόλυτα, Βίκυ. Είναι εξουθενωτικό από ένα σημείο και μετά. Εκεί που πας να συγκεντρωθείς…ντριιιιν

Πιστεύω πως κάτι μπορεί να βγει. Υπέβαλα κι εγώ αίτημα. Fingers crossed!
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: spiros on 15 Nov, 2016, 11:52:55
Ελένη Δημοπούλου από τα κεντρικά γραφεία της Vodafone 2313084600

https://www.white-pages.gr/arithmos/2313084600
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: spiros on 17 Nov, 2016, 14:01:34
2119894750

https://www.white-pages.gr/arithmos/2119894750
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: wings on 17 Nov, 2016, 14:04:44
Εντάξει, σήμερα είμαι στο στόχαστρο!

2113007900 https://www.white-pages.gr/arithmos/2113007900

Και σ' εμένα σήμερα.
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: spiros on 18 Nov, 2016, 10:47:21
Το ίδιο πριν από λίγο...
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: wings on 18 Nov, 2016, 13:17:46
Σου είπαν από την Cosmote ότι πρέπει να περάσουν 15 μέρες για να ενημερωθούν τα αρχεία και να δοθούν στους ενδιαφερόμενους, ναι;
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: wings on 25 Feb, 2017, 15:17:41
Σας ενοχλεί αυτός ο αριθμός τηλεφώνου; Μην το σηκώσετε. Δείτε ποια νούμερα να αποφεύγετε - athinapoli.gr (http://www.athinapoli.gr/2017/02/blog-post_417.html)
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: spiros on 19 May, 2017, 14:30:26
21300637000 Wind
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: spiros on 13 Feb, 2018, 10:44:29
Ήρων 2111041314
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: wings on 07 Apr, 2018, 13:49:50
Πρόστιμο για ανεπιθύμητες τηλεφωνικές κλήσεις προώθησης προϊόντων (http://www.odigostoupoliti.eu/prostimo-gia-anepithymites-tilefonikes-kliseis-proothisis-proionton/)

Voice Telemedia
https://drive.google.com/file/d/1zkFQXyftJGFXL8r4VFdWZ9F6UaRrWz8X/view
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: spiros on 06 Jun, 2018, 12:46:02
«Για την νούμερο 1 συνδρομητική τηλεόραση»
Της λέω, ποιος σας έδωσε το τηλέφωνο; Γιατί, μου λέει, απαγορεύεται; Μιλάμε για πολύ θράσος.

2111043894
https://www.white-pages.gr/arithmos/2111043894
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: wings on 06 Jun, 2018, 13:03:38
Για το Μητρώο του άρθρου 11 δεν της είπες;
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: spiros on 06 Jun, 2018, 13:14:33
Της είπα και το έκλεισα.
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: wings on 06 Jun, 2018, 13:18:58
Καλά έκανες γιατί δεν υποφέρονται πια.
Title: Re: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: spiros on 18 Oct, 2018, 15:48:16
Πρόστιμο – μαμούθ σε εταιρείες τηλεφωνίας για προώθηση προϊόντων
To μέγιστο δυνατό πρόστιμο που ανέρχεται σε 150.000 ευρώ επέβαλε η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σε εταιρείες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας

https://www.in.gr/2018/10/18/greece/prostimo-mamouth-se-etaireies-tilefonias-gia-proothisi-proionton/
Title: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: spiros on 27 Feb, 2020, 11:14:55
ELPEDISON 2111032600
Title: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: wings on 27 Feb, 2020, 12:36:06
Και σ' εμένα αυτό το νούμερο.
Title: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: spiros on 27 Feb, 2020, 12:39:11
Και εν τω μεταξύ είμαι καταχωρημένος στον νόμο που απαγορεύει αυτές τις κλήσεις. Μιλάμε για απίστευτη θρασύτητα.
Title: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: wings on 27 Feb, 2020, 12:48:54
Κι εγώ το ίδιο. Και προχτές πήραν από παραπλήσιο αριθμό για μια προσφορά από ινστιτούτο αισθητικής, αλλά διέγραψα αμέσως την κλήση από τα νεύρα μου και ξέχασα να γράψω εδώ τον αριθμό.
Title: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: spiros on 27 Feb, 2020, 15:51:21
Και η Volton στον χορό 2170004706
Title: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: wings on 27 Feb, 2020, 15:58:22
Σαν αρπακτικά.
Title: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: spiros on 11 Nov, 2020, 10:22:08
Καλούν συνέχεια και όταν το σηκώνεις δεν απαντάνε: 2170008630
https://www.white-pages.gr/arithmos/2170008630
Title: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: spiros on 04 Apr, 2022, 18:43:56
2108056286 έρευνα για το ραδιόφωνο λέει
2130187210
Title: Τηλεφωνικές οχλήσεις από Forthnet, Cyta, Wind και άλλους
Post by: wings on 04 Apr, 2022, 18:44:51
Τους απάντησες; Πρέπει να έχουν πάρει κι εδώ αλλά δεν το σήκωσα.