Εκδόσεις Συμποσίου Ποίησης

wings

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 72635
    • Gender:Female
  • Vicky Papaprodromou
Εκδόσεις Συμποσίου Ποίησης

1. Το Συμπόσιο Ποίησης (1981 – 2009), Ένα πανόραμα του έργου του, Επιμέλεια Σ.Λ. Σκαρτσής, εκδόσεις ΤΟ ΔΟΝΤΙ, Πάτρα 2010 :

Περισσότερα από τετρακόσια αποσπάσματα εισηγήσεων και ποιημάτων, εκατοντάδες ανθολογημένοι ποιητές κι ένα πλήρες πανόραμα του μοναδικού συνεδριακού θεσμού στην Ελλάδα που είναι αφιερωμένος στην ποίηση και που ήδη βαδίζει προς την τέταρτη δεκαετία του… Και μαζί ένα συλλεκτικό CD με τις φωνές περισσότερων από 150 ποιητών, κριτικών λογοτεχνίας, επιστημόνων, ηθοποιών και πολιτικών να διαβάζουν ποίηση ή να μιλούν γι’ αυτή…

2. Μια σύγχρονη ματιά στην ποιητική μας παράδοση. Μια νέα μελέτη του δημοτικού τραγουδιού και δεκαπέντε σημαντικών ποιητών μας, Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών, 9 Μαρτίου – 21 Δεκεμβρίου 2010, Επιμέλεια Σ. Λ. Σκαρτσής, εκδόσεις ΤΟ ΔΟΝΤΙ, Πάτρα 2010 :

Μια μοναδική έκδοση για τη μελέτη του δημοτικού τραγουδιού και δεκαπέντε σπουδαίων Ελλήνων ποιητών αποτελεί το βιβλίο «Μια σύγχρονη ματιά στην ποιητική μας παράδοση» που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες από τις εκδόσεις ΤΟ ΔΟΝΤΙ, με την επιμέλεια του Ομότιμου καθηγητή του Παν/μίου Πατρών και ποιητή Σ. Λ. Σκαρτσή.

3. Το Συμπόσιο Ποίησης (1981-2009). Ακούσματα,CD, εκδόσεις ΤΟ ΔΟΝΤΙ, Πάτρα 2010

http://www.poetrysymposium.gr/editions.html

Πηγή: http://www.greek-language.gr/greekLang/portal/blog/archive/2010/09/23/2875.html
Ο λόγος είναι μεγάλη ανάγκη της ψυχής. (Γιώργος Ιωάννου)


 

Search Tools