IP Τηλεφωνία μέσω σταθερού τηλεφώνου, χωρίς συμβόλαιο και κάρτες - 100 ώρες δωρεάν σε κλήσεις στο εξωτερικό!

spiros · 3 · 6934

spiros

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 854566
    • Gender:Male
  • point d’amour
Τι είναι η Υπηρεσία Viva 801Phone ;
Πρόκειται για μια νέα υπηρεσία τηλεφωνίας, η οποία μέσω κλήσης του τηλεφωνικού αριθμού 801 200 89 89 και χρήσης μοναδικού κωδικού PIN, σας επιτρέπει να τηλεφωνείτε από το σταθερό σας τηλέφωνο σε όλη την Ελλάδα και στους πιο δημοφιλείς προορισμούς στο εξωτερικό, με αστική χρέωση ΟΤΕ.

Ο μοναδικός κωδικός PIN αναγράφεται στο κουπόνι που θα διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ και αποκλειστικά από το περιοδικό BHMAgazino της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ από τις 16 Ιουλίου 2006.

Κάθε μοναδικό κουπόνι σας δίνει τη δυνατότητα 100 ωρών χρόνου ομιλίας.

To Viva! (www.viva.gr) επεκτείνεται δυναμικά και στην αγορά της Σταθερής Τηλεφωνίας, λανσάροντας μία νέα πρωτοποριακή Υπηρεσία. Το Viva 801Phone επιτρέπει στους καταναλωτές να τηλεφωνούν από το σταθερό τους τηλέφωνο σε όλη την Ελλάδα και τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς του εξωτερικού με αστική χρέωση.

Για τη χρήση της υπηρεσίας δεν απαιτείται συμβόλαιο ή προπληρωμένη κάρτα ομιλίας, ενώ ο καταναλωτής δεν λαμβάνει δεύτερο τηλεφωνικό λογαριασμό, καθώς το κόστος για τις κλήσεις που πραγματοποιεί εμφανίζεται στο λογαριασμό του ΟΤΕ.

Στην ουσία, για 1η φορά στην Ελλάδα, ο καταναλωτής επωφελείται από τις χαμηλότερες δυνατές χρεώσεις που προσφέρει η ΙΡ τηλεφωνία, καλώντας από το σταθερό του τηλέφωνο. Σε αντίθεση με όλες τις άλλες Υπηρεσίες IP Τηλεφωνίας, το Viva 801Phone δεν απαιτεί τη χρήση υπολογιστή ούτε την εγκατάσταση ειδικών προγραμμάτων ή συσκευών. Παράλληλα, ο καταναλωτής δεν δεσμεύεται με συμβόλαια ούτε χρειάζεται να προπληρώνει για τη χρήση της υπηρεσίας.

Ο καταναλωτής χρειάζεται απλά να καλέσει από το σταθερό του τηλέφωνο ένα αριθμό της σειράς 801 και στη συνέχεια να πληκτρολογήσει το νούμερο που θέλει να καλέσει. Το λανσάρισμα της υπηρεσίας θα πραγματοποιηθεί στις 16/7/2006. Το Viva σε αποκλειστική συνεργασία με ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής, θα προσφέρουν σε κάθε αναγνώστη, μέσω ειδικού κουπονιού, 100 ώρες ομιλίας από σταθερό τηλέφωνο, προς όλη την Ελλάδα και τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς του εξωτερικού*. οποιαδήποτε ημέρα και ώρα της εβδομάδας, με αστική χρέωση ΟΤΕ!

Το Viva 801Phone, στηρίζεται στο αξιόπιστο, άρτιο και τεχνολογικά προηγμένο δίκτυο του Τηλεπικοινωνιακού Παρόχου Algonet S.A.

Το Viva! αποτελεί το όχημα της Realize S.A. (www.realize.gr), για τη διάθεση IP προϊόντων και υπηρεσιών προς τους τελικούς καταναλωτές, ακολουθώντας το μοντέλο χρέωσης “Pay-as-you-Go” (PAYG). Με το Viva 801Phone, η εταιρεία εισέρχεται δυναμικά στο χώρο της IP Τηλεφωνίας μετά την επιτυχημένη είσοδό της στην αγορά υπηρεσιών πρόσβασης στο Internet, τον Ιανουάριο του 2006.

Ήδη το VIVA! Internet, μόλις 6 μήνες μετά το λανσάρισμά του, αριθμεί σήμερα 70.000 χρήστες, οι οποίοι συνδέονται στο Internet χωρίς συνδρομή και χωρίς προπληρωμένες κάρτες, απολαμβάνοντας ένα σύνολο extra υπηρεσιών (δωρεάν τραγούδια, δωρεάν SMS & δωρεάν e-mail) που παρέχονται μέσα από το www.viva.gr. Επιπλέον, το Σεπτέμβριο του 2006 έχει προγραμματιστεί το λανσάρισμα Υπηρεσιών Ευρυζωνικής Πρόσβασης στο Internet.

(* Αναλυτικές πληροφορίες για την υπηρεσία και τους επιτρεπτούς προορισμούς στο website www.viva.gr).
Πηγή: www.presspoint.gr
« Last Edit: 14 Jul, 2006, 14:52:23 by wings »


banned8

  • Jr. Member
  • **
    • Posts: 131
    • Gender:Male
Φτηναίνουν τα τηλέφωνα και το Ίντερνετ, ακριβαίνουν οι βενζίνες και τα εισιτήρια. Στο τέλος, θα στήσουμε εδώ πέρα το τσαντηράκι μας, θα φτιάξουμε κι ένα βιντεοκόνφερενς ρουμ, τον καφέ θα τον έχουμε εξασφαλισμένο από την κουζίνα μας... Τι άλλο θέλουμε; (Α ναι, να θυμηθώ τις γαρίδες από το Βασιλόπουλο.)



wings

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 73947
    • Gender:Female
  • Vicky Papaprodromou
Kαι τον αστακό... συνοδεύει υπέροχα τις ατέλειωτες ώρες στο τηλέφωνο.:-)))))
Ο λόγος είναι μεγάλη ανάγκη της ψυχής. (Γιώργος Ιωάννου)


 

Search Tools