système de freinage antiblocage → σύστημα αντιολίσθησης, σύστημα πέδησης αντιμπλοκαρίσματος τροχών, σύστημα αντιεμπλοκής κατά την πέδηση, σύστημα αντιμπλοκαρίσματος τροχών, σύστημα απεμπλοκής φρένων, σύστημα αντιμπλοκαρίσματος των τροχών, σύστημα αντιμπλοκαρίσματος

spiros

• Administrator
  • Hero Member
  • point d’amour
antilock braking system (ABS) → σύστημα αντιολίσθησης, σύστημα πέδησης αντιμπλοκαρίσματος τροχών, σύστημα αντιεμπλοκής κατά την πέδηση, σύστημα αντιμπλοκαρίσματος τροχών, σύστημα απεμπλοκής φρένων, σύστημα αντιμπλοκαρίσματος των τροχών, σύστημα αντιμπλοκαρίσματος

af: sluitweer-remstelsel; ar: نظام منع انغلاق المكابح; az: антиблокираща система; ca: sistema antibloqueig de rodes; ckb: سیستمی دژە قفڵبوونی ڕاگرتن; da: abs-bremser; de: Antiblockiersystem; el: σύστημα αντιμπλοκαρίσματος τροχών; en: anti-lock braking system; eo: antibloka sistemo; es: sistema antibloqueo de ruedas; et: abs-pidurid; fa: ترمز ضد قفل; fi: lukkiutumattomat jarrut; frr: système anti-blocage des roues; he: հակաշրջափակիչ արգելակային համակարգ; id: sistem rem antiterkunci; is: læsivarðar bremsur; it: sistema anti bloccaggio; ja: アンチロック・ブレーキ・システム; ko: антиблок систем; ms: sistem brek cegah kunci; my: အင်န်တီလော့ခ် ဘရိတ် စနစ်; nl: antiblokkeersysteem; nn: blokkeringsfri brems; no: blokkeringsfrie bremser; pl: sistema de travagem antibloqueio; ro: sistem de antiblocare a roților; ru: антиблокировочная система; sv: antiblockeringssystem; ta: பூட்டுதலில்லா நிறுத்த அமைப்பு; th: ระบบเบรกป้องกันล้อล็อก; tr: abs fren sistemi; uk: антиблокувальна система; vi: hệ thống chống bó phanh; zh_yue: 防鎖制動系統; zh: 防鎖死煞車系統
« Last Edit: 01 Apr, 2023, 10:54:08 by spiros »
Look up Multiple Greek, Ancient Greek and Latin dictionaries — Οὕτω τι βαθὺ καὶ μυστηριῶδες ἡ σιγὴ καὶ νηφάλιον, ἡ δὲ μέθη λάλον· ἄνουν γὰρ καὶ ὀλιγόφρον, διὰ τοῦτο καὶ πολύφωνον (Plutarch)

Search Tools