Το ξέρουμε ότι είμαι περίεργη και ότι μου συμβαίνουν όλα τα στραβά, δεν είναι νέο αυτό.
Επίσης εκτός απ' αυτό είμαι και 100 χρόνια χρήστης υπολογιστή και email. Κάποια στιγμή διαπίστωσα πώς μου έχουν απομείνει περίπου 24.500 μηνύματα.
Μπορείτε να μου πείτε γιατί στο Outlook Express, τότε τον καιρό του Νώε, μου σβήνονταν πολλά (παλιά) μηνύματα;
Γιατί έπεσα σε bug του Gmail και μου σβήστηκαν 2.500 μηνύματα, τα οποία δεν μου ανέκτησαν ποτέ;
Γιατί το SugarSync είχε πρόβλημα και μου έσβησε 4.4000 παλιά μηνύματα και μετά μου τα βρήκαν και μου τα έβαλαν όλα στο φάκελο Deleted; Φυσικά ποιος κάθεται να τα αρχειοθετήσει ξανά;
Άντε, και πες οκ όλα αυτά έγιναν με δωρεάν email, τώρα που αγόρασα office365 για exchange, τώρα τι έγινε πάλι; Κανείς δεν βρίσκει τίποτα, άρχισαν να σβήνονται πάλι παλιά μηνύματα, από τον Οκτώβριο του 2014 και πίσω. Το support μου λέει ότι πρέπει να του δώσω στοιχεία για ένα συγκεκριμένο μέιλ που σβήστηκε για να το εντοπίσουν, αλλά πώς να θυμηθώ έστω και ένα μειλ από Οκτ 2014 και πίσω;
Εννοείται ότι έχουμε τσεκάρει τα πάντα, τα retention policies σε κάθε email client με το support σε όλες αυτές τις εταιρείες, το τι θα σβήνει και πώς θα το σβήνει να είναι ρυθμισμένα όλα στο Never και τα πάντα όλα.
Και πάλι τα ίδια.
Κοντεύω να χωρίσω, γιατί ο άντρας μου χτυπιέται ότι μόνο σε μένα συμβαίνουν αυτά:(
No answer yet.
« Last Edit: 27 Mar, 2015, 13:24:50 by evdoxia »
Translation is the art of failure – Umberto Eco