31st Athens International Publishers Exhibition, Saturday & Sunday, 29-30/3/2014, Hotel Divani Caravel, Athens

spiros · 1 · 1352

spiros

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 854566
    • Gender:Male
  • point d’amour
31st Athens International Publishers Exhibition, Saturday & Sunday, 29-30/3/2014, Hotel Divani Caravel, Athens

31ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΚΔΟΤΩΝ

ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

32 πλέον διακεκριµένοι ξένοι και ελληνικοί εκδοτικοί οίκοι θα συναντηθούν και φέτος στο 31ο Διεθνές Συνέδριο Εκδοτών στην Αθήνα. Τα σεµινάρια και η έκθεση βιβλίου θα διαρκέσουν δύο ηµέρες, το Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014, 10.00 – 18.00 και την Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014, 10.00 – 18.00 στο ξενοδοχείο Divani Caravel στο κέντρο της Αθήνας.

Με σταθερή πίστη στη διά βίου εκπαίδευση, θα πραγµατοποιηθούν 29 σεµινάρια, εργαστήρια και διδακτικές παρουσιάσεις από εκπροσώπους διακεκριµένων εκδοτικών οίκων, συγγραφείς και εκπαιδευτές καθηγητών. Η Δρ. Ελένη Λιβανίου θα αναλύσει τα φαινόµενα ελλειµµατικής προσοχής των εκπαιδευοµένων, η εκπαιδεύτρια καθηγητών Μαρίζα Κωνσταντινίδη θα πραγµατοποιήσει εργαστήριο που στοχέυει στη βοήθεια που µπορεί να προσφέρει η χρήση της τεχνολογίας στο ήδη υπάρχον έντυπο διδακτικό υλικό και η Suzanne Antonaros θα ενηµερώσει τους ενδιαφερόµενους καθηγητές πως µπορούν να δηµιουργήσουν ξεχωριστά µαθήµατα εµπνευσµένα από την τέχνη. Η Δρ. Ευδοκία Καραβά, Επίκουρη Καθηγήτρια Τµήµατος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας - ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, θα πραγµατοποιήσει οµιλία αναλύοντας τις κατευθύνσεις και τις εξελίξεις που πρέπει να ακολουθήσει η εκπαίδευση για να γίνει συµβατή µε τους µαθητές του 21ου αιώνα.

Οι ιδιοκτήτες φροντιστηρίων θα έχουν την ευκαιρία να ενηµερωθούν για το Νέο Θεσµικό Πλαίσιο Αδειοδότησης των κέντρων ξένων γλωσσών από τον Ιωάννη Γερ. Βουτσινά (Διευθύνων Σύµβουλος Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ), αλλά και να µάθουν τα “8 Κλειδιά για επιτυχηµένες εγγραφές” µέσα από το οµώνυµο σεµινάριο που θα παρουσιάσουν η Εύη Ζουρούδη-Αργουδέλη και ο Θανάσης Αργουδέλης. Για δεύτερη συνεχή χρονιά, οι ιδιοκτήτες κέντρων ξένων γλωσσών θα έχουν το δικό τους βήµα για να ανταλλάξουν ιδέες και λύσεις για τα προβλήµατα του χώρου, µέσα από την οµάδα συζήτησης που θα πραγµατοποιηθεί την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014, 11.00.

Η Δρ. Γεωργία Μηλιώνη, Λέκτορας Διδακτικής της Ιταλικής Γλώσσας ως Ξένης Γλώσσας, Φιλοσοφική Σχολή, ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, θα κάνει παρουσίαση µε θέµα “Διόρθωση λαθών και αξιολόγηση αρµοδιοτήτων στην Ιταλική”. Επίσης, ο Telis Marin, καθηγητής και συγγραφέας των εκδόσεων EDILINGUA, θα ενηµερώσει για τις εξελίξεις και τις καινοτοµίες του οίκου. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιθεωρήσουν στον εκθεσιακό χώρο τα πιο σύγχρονα αγγλικά, γαλλικά, γερµανικά, ισπανικά, ιταλικά και κινέζικα βιβλία και µέσα διδασκαλίας.

Η είσοδος στην IPE, το µεγαλύτερο γεγονός στην ξενόγλωσση εκπαίδευση στη Ελλάδα, είναι ελεύθερη για όλους τους επαγγελµατίες του χώρου.

Λεπτοµερές πρόγραµµα βρίσκεται στο International Publishers Exhibitions ή διατίθεται δωρεάν στο γραφείο υποδοχής του Ξενοδοχείου Divani Caravel, Λεωφόρος Βασ. Αλεξάνδρου 2, Αθήνα. (συνημμένο επίσης)
« Last Edit: 31 Mar, 2014, 12:50:56 by spiros »


 

Search Tools