Υλικά (για 2 άτομα)
2 Φιλέτα μοσχαρίσια, χτυπημένα καλά για να απλώσουν
1/2 ματσάκι ρόκα
1 μοτσαρέλα (στρογγυλή σε νερό)
5-6 φρέσκα μικρά ντοματάκια
Λίγο κρασί
Ανοίγετε το φιλέτο, και βάζετε στη μία πλευρά του αλάτι, πιπέρι, 2 κ.σ. ρόκα και λίγα μπαστουνάκια μοτσαρέλας. Κλείνετε το φιλέτο, τυλίγοντάς τα στα δύο (σαν χαρτί). Κάνετε το ίδιο και με το άλλο φιλέτο.
Τα τοποθετείτε σε αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο λάδι και τα αφήνετε να ροδίσουν για 4-5 λεπτά. Μόλις ροδίσουν σβήνετε με κρασί και προσθέτετε τα ντοματάκια κομμένα στα δύο. Αφήνετε τα ντοματάκια για πολύ λίγο μέχρι να δέσει η σάλτσα και σερβίρετε αμέσως με ρύζι ή πατάτες.
Η συνταγή αυτή σερβίρεται στο εστιατόριο ΛΙΘΑΡΙ (Βουλιαγμένη).
Καλή επιτυχία.