Ανο(η)σία της αγέλης!

spiros · 410 · 26582

Asdings

  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 4118
    • Gender:Male
  • unte þeina ist þiudangardi jah mahts
https://www.documentonews.gr/article/italia-878-nea-kroysmata-koronoioy-ta-63-entopisthkan-se-klamp-ths-sardhnias

Στο μεταξύ, 63 εργαζόμενοι διαγνώσθηκαν θετικοί στον ιό στην Σαρδηνία, στο γνωστό κλαμπ και εστιατόριο Billionaire. Η εμπορική επιχείρηση έκλεισε προσωρινά, ενώ ο ιδιοκτήτης της Φλάβιο Μπριατόρε, εισήχθη σε νοσοκομείο του Μιλάνου, με συμπτώματα πνευμονίας.

Ο Μπριατόρε ήταν από τους επιχειρηματίες που αμφισβήτησαν έντονα την απόφαση της κυβέρνησης Κόντε να απαγορεύσει την λειτουργία κλαμπ και ντίσκο μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου, κρίνοντάς την υπερβολικά αυστηρή.


Γι' αυτό να μη νομίζουν πως είναι άτρωτοι όσοι βάζουνε τα φράγκα πάνω από τις ανθρώπινες ζωές -γιατί καμιά φορά κινδυνεύει και η δική τους η ζωή.
In dubio pro reo


Asdings

  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 4118
    • Gender:Male
  • unte þeina ist þiudangardi jah mahts
Πάρτε κι άλλη ανο(η)σία της αγέλης: https://menshouse.gr/epikerotita/129093/xeperasan-kai-toys-soyidoys-to-protofanes-covid-metro-ton-ollandon-sta-scholeia-aggizei-ta-oria-tis-trelas

Παρόλα αυτά οι Ολλανδοί αποφάσισαν να… ζήσουν και να πεθάνουν με τις επιλογές τους, επιτρέποντας μέσα στον Αύγουστο (και παρά τα περισσότερα από 7.000 κρούσματα μέσα σε δύο εβδομάδες) να ανοίξουν τα δημοτικά, τα γυμνάσια και τα λύκεια και μάλιστα αυτά να λειτουργήσουν σε κανονικούς ρυθμούς και σε «φυσιολογικές» συνθήκες. Δηλαδή σαν να μην υπάρχει ή να μην υπήρξε ποτέ κορωνοϊός!

Οι μαθητές πηγαίνουν κανονικά στα σχολεία, με φυσική παρουσία, ενώ τα μαθήματα διεξάγονται κανονικά στις σχολικές αίθουσες χωρίς να είναι απαραίτητη και υποχρεωτική η χρήση μάσκας. Βέβαια, δεν ήταν λίγοι οι δάσκαλοι και οι καθηγητές που προέβαλαν αντιρρήσεις και ζήτησαν την λήψη κάποιων προστατευτικών μέτρων. Αυτό οδήγησε ορισμένα από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα στο να πάρουν ξεχωριστά αποφάσεις και να εισάγουν δικούς τους κανόνες που περιλαμβάνουν και την χρήση μάσκας.


Ένα πράγμα που κατάλαβα μέσα σ' αυτή την πανδημία είναι ότι και οι Βορειοευρωπαίοι -που, δυστυχώς, κάποτε τους θαύμαζα- είναι απόλυτα κυνικοί έμποροι που ενδιαφέρονται ΜΟΝΟ για την "οικονομία", ενώ αδιαφορούν για τις ανθρώπινες ζωές. Κάποτε τους νόμιζα πιο ανθρώπινους, πιο χαμηλών τόνων ανθρώπους με κοινωνική και περιβαλλοντική συνείδηση... Καμία σχέση, δυστυχώς...
In dubio pro reo



Asdings

  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 4118
    • Gender:Male
  • unte þeina ist þiudangardi jah mahts
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο: https://www.in.gr/2020/09/14/apopsi/eimaste-akomi-stin-arxi-psekasmenoi-stin-xora-tou-pote/

[...]
Η προειδοποίηση λοιπόν είναι σαφής: αν αυτά συνέβησαν σε μια κοινωνία με σημαντική συμμετοχή στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό, με μεγάλη βιομηχανική ανάπτυξη, με τεράστιας εμβέλειας κοινωνικούς αλλά και «θετικούς» επιστήμονες, σε έναν λαό «στοχαστών και ποιητών», τι θα συνέβαινε άραγε σε άλλες κοινωνίες, όπως π.χ η ελληνική σε περίπτωση ταυτόχρονης εμφάνισης εθνικών, οικονομικών και στην περίπτωση μας υγειονομικών κρίσεων;

Τι θα γινόταν στη μετανεωτερική εποχή των αφηγημάτων, της σχετικοποίησης των πάντων, του «παγκόσμιου χωριού»; Πώς θα επιδρούσε η τρομερή εξάπλωση του ίντερνετ και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που όπως έγραψε ο Ουμπέρτο Έκο: «Έδωσαν δικαίωμα λόγου σε λόχους ηλιθίων οι οποίοι προηγουμένως δεν μιλούσαν παρά σε μπαρ, μετά από ένα ποτήρι κρασί. Τότε δεν έκαναν κακό στους υπόλοιπους.
[...]


Ακριβώς έτσι!!!
« Last Edit: 14 Sep, 2020, 15:41:11 by wings »
In dubio pro reo


Asdings

  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 4118
    • Gender:Male
  • unte þeina ist þiudangardi jah mahts
https://www.in.gr/2020/09/16/apopsi/arnites-logikis/

Πολύ ωραία τα λέει εδώ ο Πέτρος Τατσόπουλος, με αφορμή τους αρνητές της μάσκας:

Η παρεξήγηση έγκειται σε μια λεπτή διαφορά: συγχέουμε τον σεβασμό που οφείλουμε στο δικαίωμα κάθε συμπολίτη μας να διατηρεί την όποια «άποψή» του με τον σεβασμό που (δεν) οφείλουμε προς την ίδια την όποια «άποψή» του. Εν προκειμένω μάς έχει κάνει ζημιά η υποτιθέμενη βολταιρική ρήση: «Διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα αγωνιστώ μέχρι θανάτου για το δικαίωμά σου να το λες». Προφανώς και δεν μπορούμε, ούτε και πρέπει να στερήσουμε από την ανθρωπότητα το δικαίωμα που διαχρονικά ασκεί καθ’ έξιν – το δικαίωμα να λέει βλακείες -, αλλά υποψιάζομαι ότι ο Βολταίρος, όταν πρωτοείπε ότι θα αγωνιστεί μέχρι θανάτου ώστε να διακινούνται ελεύθερα όλες οι «απόψεις», δεν συμπεριελάμβανε και τις «απόψεις» που εν δυνάμει επισπεύδουν τον θάνατό του. Διαφορετικά, περνάμε σε μιαν άλλη λεπτή διαφορά – τη διάκριση της αυταπάρνησης από τον μαζοχισμό -, περί της οποίας ο Βολταίρος δεν μας διαφώτισε ιδιαιτέρως.

Έτσι ακριβώς. Όπως ακριβώς δεν είναι ανεκτή η άποψη "πυροβολήστε όποιους δεν συμπαθείτε", έτσι δεν μπορεί να είναι ανεκτή η άποψη "μην τηρείτε τα μέτρα προφύλαξης". Αλλόκοτες απόψεις μπορούν να είναι ανεκτές ΜΟΝΟ αν βάζουν σε κίνδυνο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ τον υποστηρικτή τους.
In dubio pro reo



Asdings

  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 4118
    • Gender:Male
  • unte þeina ist þiudangardi jah mahts
Πληθαίνουν τα άρθρα που προσπαθούν να περάσουν στον κόσμο την ιδέα ότι η Σουηδία, τελικά, τα κατάφερε καλύτερα. Αυτή η πολύ επικίνδυνη άποψη, η οποία ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΩΘΗΣΕΙ ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ με θεωρητική κάλυψη πια, διακινείται π.χ. εδώ: https://www.in.gr/2020/09/16/world/souidia-mayro-provato-dikaionetai-meiosi-ton-krousmaton-koronaiou/

Κατά τα άλλα, η κυβέρνηση ζήτησε – αντί να επιβάλει – στον πληθυσμό των 10 εκατομμυρίων να σέβεται τις αποστάσεις και να εργάζεται από το σπίτι κατά το δυνατόν, πράγματα που σε μεγάλο βαθμό εφαρμόστηκαν. Τα καταστήματα, τα μπαρ, τα εστιατόρια και τα γυμναστήρια παρέμειναν ανοιχτά, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει σύσταση για χρήση μάσκας.
[...]


"Ζήτησε", λέει, αντί να "επιβάλει"!!! Στην Ελλάδα κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό, δεδομένης της "ανυπόταχτης" νοοτροπίας των καγκουροειδών που αποτελούν σεβαστή μερίδα του πληθυσμού (ελπίζω όχι την πολυπληθέστερη, αν και τα γεγονότα άλλα δείχνουν...). Στην Ελλάδα φάνηκε ακριβώς το αντίθετο: όταν τον Μάρτιο επιβλήθηκαν τα μέτρα, έγιναν σεβαστά σε πολύ μεγάλο ποστοσό. Όταν, αντίθετα, περάσαμε στις... "ισχυρές συστάσεις" και την... "ατομική ευθύνη", ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ.

Ο κυνισμός των σουηδικών αρχών συνεχίζεται αμείωτος, άλλωστε:

Η κυβέρνηση δήλωσε την Τρίτη ότι αίρει την απαγόρευση επισκέψεων στα γηροκομεία για πρώτη φορά μετά από μήνες, ξεκινώντας από τον Οκτώβριο. Η υπουργός κοινωνικών υποθέσεων, Λένα Χάλενγκρεν, προειδοποίησε: «Θα πάρουμε ένα ρίσκο με την άρση της απαγόρευσης. Θέλω όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας».

Δηλαδή κι εκεί... "ατομική ευθύνη". Με λίγα λόγια, αν πεθάνουν ηλικιωμένοι, δεν θα φταίει το κράτος, αλλά οι... ίδιοι. Με ύφος μανούλας η Χάλενγκρεν καλεί τους Σουηδούς σε αναλγησία, για να κάνει το πειραματάκι της με τα γηροκομεία -που θα μπορούσαν να παραμείνουν κλειστά μερικούς μήνες ακόμα, στην τελική, αν είναι να προστατευτεί η ζωή των ηλικιωμένων.

Στην ίδια εγκληματική και ανεύθυνη λογική κινείται και το "δικό μας" υπουργείο παιδείας (https://www.in.gr/2020/09/16/greece/koronaios-kleinei-kai-deytero-sxoleio-logo-tou-iou-krousma-se-lykeio-stin-kaisariani/):

Η ίδια η υπουργός είχε ξεκαθαρίσει ότι θα υπάρξουν κρούσματα στα σχολεία. «Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουν τα παιδιά, όπως και όλοι μας, υπό τα νέα δεδομένα», είχε πει η Νίκη Κεραμέως, [...]


Γιατί να πρέπει τα παιδιά μας να ρισκάρουν; Επειδή το λέει η... υπουργός; Επειδή το επιβάλλουν τα ανάλγητα οικονομικά (ή μάλλον παραοικονομικά) συμφέροντα της... "αγοράς"; Ε, λοιπόν, ΟΧΙ! ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ! ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ! ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ, ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ... "ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ"!. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!! ΕΙΔΙΚΑ ΑΠ' ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Για το πώς απαιτούν οι διάφοροι "οικονομικοί" παράγοντες να παραμείνουν ΟΛΑ "ανοιχτά" με αποδοχή ποσοστού θανάτων θα σας πω την εξής αληθινή ιστορία: Σε επαρχιακό πανεπιστήμιο, την ώρα που συνεδρίαζε για το αν θα δουλέψει δια ζώσης ή εξ αποστάσεως, συγκεντρώθηκαν ΔΕΚΑΔΕΣ ΛΟΜΠΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ, ΜΠΑΡ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΒΙΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ (τα γνωστά λαμόγια που λυμαίνονται τις επαρχίες μας) ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝΕ... ΝΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ "ΖΩΗ". ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ" ΚΟΣΜΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ.

ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΟΤΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΝΟΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ, ΑΘΩΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΙ ΣΚ@ΤΑ "ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ" ΜΑΣ ΚΟΠΑΝΑΝΕ;

ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟ(Η)ΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΕΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΩΘΟΥΝ ΣΕ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ ΑΣΥΔΟΣΙΑ.
« Last Edit: 16 Sep, 2020, 14:00:52 by Asdings »
In dubio pro reo


Asdings

  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 4118
    • Gender:Male
  • unte þeina ist þiudangardi jah mahts
Άλλο ένα εξαιρετικό άρθρο της Σεμίνας Διγενή, η οποία πραγματικά με εκπλήσσει θετικά με την ευθυκρισία της όσον αφορά τα συγκεκριμένα ζητήματα, μιας και δεν είναι πολλοί αυτοί που βλέπουν πια καθαρά πού οδηγούν οι ελεεινοί χειρισμοί της κυβέρνησης: https://www.ethnos.gr/apopseis/124627_i-gi-einai-epipedi-koronoios-den-yparhei-kai-alles-atomikes-alitheies

Παραθέτω μερικά πολύ ενδιαφέροντα κομμάτια:

Το κακό είναι, πώς όλο αυτό το φανατισμένο κοπάδι των περιθωριακών και των νοικοκυραίων, με τη θολούρα και τις δεισιδαιμονίες του, δίνει το καλύτερο άλλοθι στην κυβέρνηση να  μεταθέτει τις ευθύνες σ αυτούς που υποτιμούν τον κίνδυνο,  να απαξιώνει όλους όσοι  διεκδικούν μέτρα ουσιαστικής προστασίας τους, οπότε  αρχίζει να βρίσκει βήμα στην τηλεόραση. Λογικό βέβαια, αφού η ύπαρξη  του βολεύει κι εξυπηρετεί την κυβερνητική πολιτική. Αερολογεί χωρίς να βγάζει άχνα για τεστ, αποστάσεις και για όλα τα μέτρα προστασίας, που δεν πάρθηκαν ποτέ.
[...]
«Στο θέμα της μάσκας - λέει ο Σ. Θύμης- τεράστια ευθύνη έχει και η κυβέρνηση με τις παλινωδίες της. Όπως και οι στρατευμένοι σε αυτήν επιστήμονες, που προσαρμόζουν διαρκώς στις κυβερνητικές πολιτικές επιλογές, την επιστημονική αλήθεια που επικοινωνούν, κάνοντας τον κόσμο, που έχει ήδη ποτιστεί με τη φιλελεύθερη ιδεοληψία της υποκειμενικής αλήθειας, να σιγουρευτεί για τις θεωρίες συνωμοσίας που έχει στο μυαλό του και για το ότι αυτός ξέρει καλύτερα από τις αυθεντίες. Έτσι το «κίνημα κατά της μάσκας στα σχολεία», επηρεάζει μερίδα του κόσμου που λειτουργεί βάσει υποκειμενισμού και αντιεπιστημονικότητας. Τώρα όμως, αυτός ο Φρανκενστάιν που έφτιαξαν, εμφανίζεται έτοιμος να μας κατασπαράξει όλους, μαζί και με τις επιστημονικές και αντικειμενικές μας αλήθειες».
[...]
Μια χαρά βολεύει η γραφικότητα των περιφερόμενων ψεκασμένων θιάσων, όλους αυτούς που έφεραν πριν την ώρα του το δεύτερο και χειρότερο κύμα της πανδημίας, χωρίς να έχουν κάνει τίποτε για να θωρακίσουν το δημόσιο σύστημα Υγείας. Που προσάρμοσαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα στα μέτρα των μεγάλων επιχειρηματιών του Τουρισμού, των μεγαλοξενοδόχων, των  αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εταιρειών, αφήνοντας ανεξέλεγκτη την είσοδο στη χώρα και άνοιξαν τα σχολεία, χωρίς τις στοιχειώδεις εγγυήσεις ασφάλειας.


Ομολογουμένως, ωστόσο, ούτε τα μέτρα που μοιάζει να προτείνει η ίδια ως αντίδοτα στην ως άνω αθλιότητα είναι απαραιτήτως αποτελεσματικά. Μόνη της η συλλογική δράση δεν είναι πανάκεια. Άσε που πια η όποια συλλογική δράση ΜΟΝΟ μέσω διαδικτύου μπορεί να γίνει, διότι το να μαζεύονται πλήθη οδηγεί σε εκθετική διάδοση του καταραμένου ιού. Επίσης, όταν μιλάει για πραγματική  ασφάλεια των παιδιών μας στην εκπαίδευση, θα ήθελα να εννοεί ΜΟΝΟ την τηλεκπαίδευση, διότι ΜΟΝΟ αυτή είναι πραγματικά ασφαλής μέθοδος. Αν εννοεί απλώς τη μείωση των ατόμων στις τάξεις, σίγουρα είναι καλύτερη απ' αυτό που συμβαίνει τώρα, αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ν' ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Παραμένει, όμως, ένα θαυμάσιο άρθρο που συνιστώ στον καθένα να το διαβάσει. Εκτός κι αν είναι ψεκασμένος, οπότε ας μην κάνει τον κόπο...
« Last Edit: 19 Sep, 2020, 15:32:51 by wings »
In dubio pro reo


Asdings

  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 4118
    • Gender:Male
  • unte þeina ist þiudangardi jah mahts
https://tvxs.gr/news/ellada/o-markoylakis-kapelose-toys-loimoksiologoys?utm_source=engageya

Όπως είχε αναδείξει το Tvxs.gr με σχετικό ρεπορτάζ, κόντρα στις εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πήρε την απόφαση να μην κλείσουν τα θέατρα και άλλοι πολιτιστικοί χώροι, καθώς του το ζήτησε ο στενός του φίλος Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Τα παραπάνω παραδέχτηκε και ο ίδιος ο ηθοποιός με μία ανάρτηση του στο Facebook, απαντώντας σε σχόλιο του Χρήστου Χωμενίδη που τον ευχαρίστησε θερμά για την παρέβασή του. «Χρήστο, αν κάποιους πρέπει να ευχαριστούμε, είναι ο Πρωθυπουργός, η υπουργός Πολιτισμού κι ο Γ.Γ. Σύγχρονου Πολιτισμού, που πήραν πάνω τους ένα στοίχημα, ενάντια στις εισηγήσεις όλων των υγειονομικών».

Με την ανάρτηση του, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης από τη μια δεν διαψεύδει ότι είχε επικοινωνία με τον πρωθυπουργό για το θέμα, και από την άλλη αποκαλύπτει πως η απόφαση ελήφθη πάρα τις αντίθετες εισηγήσεις της επιστημονικής επιτροπής, την οποία ωστόσο επικαλείται διαρκώς η κυβέρνηση, ισχυριζόμενη πως ακολουθεί κατά γράμμα τις εισηγήσεις της.


Αηδιαστικό, έτσι; Και, φυσικά, στο όλο μείγμα και ο γνωστός "συγγραφέας-απολογητής-όψιμος κεντροδεξιός/νεοφιλελεύθερος", που φιλοδοξεί να είναι το Petroselinum crispum για κάθε αηδιαστικό έδεσμα... Πραγματικά, οι κάθε λογής απολογητές είναι χειρότεροι και από τους εντολείς τους.
In dubio pro reo


wings

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 73947
    • Gender:Female
  • Vicky Papaprodromou
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου όσον αφορά το συμπέρασμά σου.
Ο λόγος είναι μεγάλη ανάγκη της ψυχής. (Γιώργος Ιωάννου)


Asdings

  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 4118
    • Gender:Male
  • unte þeina ist þiudangardi jah mahts
Για τον... μαϊντανό δεν συμφωνείς; ;-)
In dubio pro reo


wings

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 73947
    • Gender:Female
  • Vicky Papaprodromou
Αυτό δα έλειπε να μη συμφωνώ. :-)
Ο λόγος είναι μεγάλη ανάγκη της ψυχής. (Γιώργος Ιωάννου)


Asdings

  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 4118
    • Gender:Male
  • unte þeina ist þiudangardi jah mahts
Είπα κι εγώ! Γιατί έχει πολλούς φανατικούς φίλους και κολλητούς. Ιερή αγελάδα μας τον έχουνε κάνει. Ξέρεις πόσοι με έχουνε κοιτάξει με απορία όταν τους είπα ότι δεν τον γουστάρω;
In dubio pro reo


wings

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 73947
    • Gender:Female
  • Vicky Papaprodromou
Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ξεκάθαρη άποψη για το ταλέντο του. Καλός ήταν όποτε έτυχε να τον δω να παίζει, αλλά ως εκεί. Όσο για το τι σου λένε, απάντησέ τους ότι δεν είναι να είναι απαραίτητο να συμπαθούμε τους πάντες. :-)
Ο λόγος είναι μεγάλη ανάγκη της ψυχής. (Γιώργος Ιωάννου)


Asdings

  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 4118
    • Gender:Male
  • unte þeina ist þiudangardi jah mahts
Α, δεν λέω για τον ηθοποιό. Για τον άλλο τον φιλαράκο του που υπερθεμάτισε, λέω... Αλλά και για τον ηθοποιό, που λες, τον θεωρώ εξίσου υπερεκτιμημένο... Και με τουπέ... Που δεν είναι καλή ένδειξη...
In dubio pro reo


wings

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 73947
    • Gender:Female
  • Vicky Papaprodromou
Α ναι. Και για τον άλλο τον φιλαράκο συμφωνώ μαζί σου.
Ο λόγος είναι μεγάλη ανάγκη της ψυχής. (Γιώργος Ιωάννου)


wings

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 73947
    • Gender:Female
  • Vicky Papaprodromou
«Για να είμαστε σοβαροί»: Αυτός είναι υπουργός σε περίοδο πανδημίας;
https://www.imerodromos.gr/gia-na-eimaste-sovaroi-aytos-einai-ypoyrgos-se-periodo-pandimias/
Ο λόγος είναι μεγάλη ανάγκη της ψυχής. (Γιώργος Ιωάννου)


 

Search Tools