Papercut - Black Dog (lyrics and video)

crystal

  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 8985
    • Gender:Female
Papercut - Black Dog (lyrics and video)

Ο Papercut είναι το Jumping Fish Φεβρουαρίου 2011 με το αιθέριο ηλεκτρονικό κομμάτι "Black Dog", εμπλουτισμένο με στιβαρά beats και στοιχειωτικά γυναικεία φωνητικά από την Jennie Kapadai.
"Χαμένος στους ωκεανούς των ήχων", ο Papercut είναι ο μυστηριώδης Έλληνας παραγωγός που έγινε ιδιαίτερα γνωστός από το remix που έκανε στη μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία "P.S." των Monitor. Το πρώτο του άλμπουμ μήνες πριν κυκλοφορήσει βρέθηκε στο playlist των σημαντικότερων μουσικών σταθμών της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Εκτός από τα remix, έχει γράψει μουσική για θέατρο, για ταινίες μικρού μήκους και εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας.
Το άλμπουμ εναλάσσει την trip hop με την electronica και τα downtempo grooves με τις ambient ατμόσφαιρες. Ο ίδιος περιγράφει τη μουσική του ως "κινηματογραφική, ονειρική, συναισθηματική electronica" και συγκαταλέγει στις επιρροές του τους Ευρωπαίους συνθέτες soundtracks του '50 και του '60, Ennio Morricone, Nino Rota, John Barry, Roy Budd, Georges Delerue, τη συγχρονη electronica των Massive Attack, Royksopp, Thievery Corporation, τον Claude Debussy, τον Eric Satie, την jazz των Bill Evans, Chet Baker, τους Beatles, τον Tim Buckley, τo Nick Drake, τον David Sylvian και τον Craig Armstrong.

http://www.jumpingfish.gr/jumpingfish/022011



There is a hole in the sky
It's like the hole in my heart
Feel like a stone in deep water
Wandering what made me see
And when you flat on the ground
And no further down




 

Search Tools