are you for real → σοβαρολογείς, μιλάς σοβαρά, είσαι σοβαρός, τι λες, τι είναι αυτά που λες, τι λες τώρα, τι λες ρε, τι λέει το άτομο, τι μας λέει το άτομο, τι λέει ο άνθρωπος, τι λέει ο τύπος, τι μας λέει ο τύπος, τσιμπήστε με, μα είναι δυνατόν, δεν υπάρχει, πλάκα μας κάνεις, δεν είμαστε καλά, τι είν' τούτο, τι είναι τούτο, τι είναι τούτο δω το πράγμα, βλέπουν καλά τα μάτια μου

spiros

• Administrator
  • Hero Member
  • point d’amour
are you for real → σοβαρολογείς, μιλάς σοβαρά, είσαι σοβαρός, τι λες ρε, τι λέει το άτομο, τι μας λέει το άτομο, τι λέει ο άνθρωπος, τι λέει ο τύπος, τι μας λέει ο τύπος, τσιμπήστε με, μα είναι δυνατόν, δεν υπάρχει, πλάκα μας κάνεις, δεν είμαστε καλά, τι είν' τούτο, τι είναι τούτο, τι είναι τούτο δω το πράγμα, βλέπουν καλά τα μάτια μου
are you real

is he for real → σοβαρολογεί, τι λέει ρε, τι λέει το άτομο, τι μας λέει το άτομο, τι λέει ο άνθρωπος, τι λέει ο τύπος, τι μας λέει ο τύπος, τσιμπήστε με, μα είναι δυνατόν, υπάρχει στ' αλήθεια, καλά βλέπω ή ονειρεύομαι, δεν υπάρχει, είναι αληθινός ή ονειρεύομαι, είναι σοβαρός, πλάκα μας κάνει, δεν είμαστε καλά, τι είν' τούτο, τι είναι τούτο, τι είναι τούτο δω το πράγμα, βλέπουν καλά τα μάτια μου, βλέπεις ό,τι βλέπω
« Last Edit: 23 Jul, 2022, 09:10:59 by spiros »

Search Tools