Από την εκπληκτική κυπριακή ταβέρνα
http://www.varoshiotis.com/intro/index.htm#Λάβα ΣοκολάταςΥλικά:2 αυγά
60 γρ κουβερτούρα
80 γρ βούτυρο
50 γρ αλεύρι
50 γρ ζάχαρη άχνη
παγωτό βανίλιας
Εκτέλεση:Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη σοκολάτα και το βούτυρο.
Αφού λιώσουν, ανακατεύουμε τη σοκολάτα με τα αυγά, και το βούτυρο με τη ζάχαρη και το αλεύρι.
Αναμειγνύουμε τα δυο μείγματα μαζί και ψήνουμε το μείγμα σε προθερμασμένο φούρνο για 6-8 λεπτά.
Σερβίρουμε το γλυκό στο πιάτο, χαράζοντάς το έτσι, ώστε να χυθεί η ζεστή και υγρή σοκολάτα. Συνοδεύουμε με παγωτό βανίλια.