Translation - Μετάφραση

Resources, Technical Assistance and Technology News => Translator resources => General technical issues => Topic started by: FoReIgNeR on 02 Nov, 2011, 12:39:35

Title: Εγκατάσταση γλωσσικής υποστήριξης για Χίντι στα Windows XP
Post by: FoReIgNeR on 02 Nov, 2011, 12:39:35
Γεια σας, παιδιά!

Θέλω να περάσω ως γλώσσα στον υπολογιστή τα Hindi, τα οποία δεν υπάρχουν στην τεράστια λίστα γλωσσών που έχει προεγκατεστημένες. Έψαξα, βρήκα πώς περνιέται, σημειωτέον έχω Windows XP που επανεγκαθιστώνται από το σκληρό δίσκο κι όχι από CD, αλλά όταν πάω να την περάσω μου ζητά το 3ο CD της εγκατάστασης των ΧΡ για να συνεχίσει, ενώ το λειτουργικό υπάρχει όπως προείπα από το σκληρό. Έχω κολλήσει!
Title: Re: Hindi
Post by: spiros on 02 Nov, 2011, 12:51:00
Χρειάζεσαι Windows CD ή αρχείο iso και πρόγραμμα το οποίο θα σου το «μοντάρει» (π.χ. daemon tools). Διαφορετικά δοκίμασε να επιλέξεις τη διαδρομή που είναι τα αρχεία (προς εγκατάσταση) των Windows στον υπολογιστή σου. Βλέπω να ψάχνει ένα φάκελο i386.

https://en.wikipedia.org/wiki/Help:Multilingual_support_(Indic)#Windows_XP_and_Server_2003
http://hi.greaternoidaauthority.in/mangalkb.pdf
Title: Re: Εγκατάσταση γλωσσικής υποστήριξης για Χίντι στα Windows XP
Post by: FoReIgNeR on 06 Nov, 2011, 22:06:59
Τελικά βρήκα άκρη και την παραθέτω μήπως χρειαστεί και σε άλλους. Όπως είπες κι εσύ, την πρώτη φορά το έβαλα να αναζητήσει το φάκελο i386, τον έβρισκε, αλλά δε με βοηθούσε περαιτέρω να ψάξω να βρω τι ζητάει. Γι' αυτό μπήκα να σας ρωτήσω. Τη δεύτερη φορά επανέλαβα αυτά τα βήματα μετά από προτροπή σου κι άρχισε να μου υποδεικνύει σε ποιο αρχείο πρέπει να κάνω κλικ, οπότε μετά από δυο-τρία τέτοια βήματα πέρασε τα Χίντι χωρίς κανένα πρόβλημα.

Σε ευχαριστώ που με έκανες να ξαναδοκιμάσω γιατί ακόμα θα το πάλευα μάταια.
Title: Re: Εγκατάσταση γλωσσικής υποστήριξης για Χίντι στα Windows XP
Post by: spiros on 06 Nov, 2011, 22:14:42
Παρακαλώ, να 'σαι καλά!