Ταχινομερέντα
300 γρ. ταχίνι (ένα βάζο)
250-300 γρ. μέλι
3 κουταλιές κακάο
1/2 κούπα νερό
λίγο λικέρ κακάο
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μίξερ και χτυπάμε για 3-4 λεπτά.
Αν θέλουμε χτυπάμε πρώτα το νερό με το κακάο για να διαλυθεί, στο βάζο που προηγουμένως είχε το ταχίνι. Μπορεί να χρειαστεί περισσότερο κακάο ή νερό αν δούμε ότι ζορίζεται το μίξερ μας.
Απολαύστε λοιπόν μια υγιεινή, γευστική και νηστίσιμη ταχινομερέντα. Προσοχή μόνο γιατί είναι σκέτη θερμιδική βόμβα!