Με την ευκαιρία αυτής της ανακοίνωσης/ενημέρωσης του Σπύρου, παρακαλώ όλα τα παλιά και νέα μέλη να δείξουν λίγη υπομονή και κατανόηση αυτές τις πρώτες μέρες της επαναλειτουργίας μας.
Από την αρχή του χρόνου, έχουμε περάσει πολλά μερόνυχτα δοκιμάζοντας όλες τις λειτουργίες και αποκαθιστώντας συνεχή προβλήματα. Είμαστε και ο Σπύρος κι εγώ συνεχώς στα μηχανήματά μας. Εντοπίζουμε κάθε «στραβοπάτημα» του συστήματος και ο Σπύρος το διορθώνει σχεδόν αμέσως.
Θα σας παρακαλέσω, λοιπόν, όλους να πάψουν οι γκρίνιες και οι διαμαρτυρίες ως το τέλος του μήνα για να μπορέσουμε να δούμε με απόλυτη ησυχία πώς θα πάει το σύστημα. Ήδη έχουμε αναγκαστεί να κάνουμε τις ρυθμίσεις και να περάσουμε τα δεδομένα ξανά και ξανά, οπότε έχει μείνει πολύ πίσω όλη η υπόλοιπη δουλειά μας. Αν κάποια από τα μηνύματα των τελευταίων ημερών χάθηκαν και τα θεωρείτε πολύ σημαντικά, σας παρακαλώ να τα ξαναδημοσιεύσετε. Προσπαθήσαμε να επαναφέρουμε ό,τι είχαμε κρατήσει σε προσωπικά μας αρχεία και σε εφεδρικά αντίγραφα του συστήματος, αλλά πολύ φοβάμαι ότι αυτή τη φορά δεν γλιτώσαμε από την απώλεια κάποιων (ευτυχώς λίγων) δεδομένων. Ωστόσο, μικρό το κακό γιατί θα μπορούσε να είχε γίνει μεγαλύτερη ζημιά.
Καλό βράδυ σε όλους!
« Last Edit: 14 Feb, 2008, 23:01:32 by spiros »
Ο λόγος είναι μεγάλη ανάγκη της ψυχής. (Γιώργος Ιωάννου)