New Translatum Translation Forum Member

wings · 405 · 149212

wings

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 73947
    • Gender:Female
  • Vicky Papaprodromou
Για όσους δεν με ξέρουν, με λένε Βίκυ Παπαπροδρόμου. Τα τελευταία δύο χρόνια ζω στη γενέτειρά μου, τη Θεσσαλονίκη.

Προηγήθηκαν περίπου 20 χρόνια διδασκαλίας της Αγγλικής Γλώσσας σε Φροντιστήρια πάντα στη Θεσσαλονίκη, 14 χρόνια παράλληλης δουλειάς στη ΝESTLE Βόρ. Ελλάδας ως στέλεχος Sales Admiminstration και Logistics και 3 χρόνια στη Μυτιλήνη, σε εμπορική εταιρεία 3 αγαπημένων φίλων μου ως Διευθύντρια Πωλήσεων και Logistics σε προϊόντα NESTLE και PROCTER & GAMBLE.

Αυτό τον καιρό, λόγω οικογενειακών κυρίως θεμάτων, είμαι ελαφρώς "αποκλεισμένη στη Σαλονίκη" που λέει και το τραγούδι κι έτσι δεν είχα ακόμη την ευκαιρία να γνωρίσω τους περισσότερους συναδέλφους από κοντά, αλλά και το τηλέφωνο κάνει τη δουλειά του, όπως και το INTERNET.

Xαίρομαι πολύ που στο χώρο αυτό έχω ήδη αποκτήσει κάποιους πολύ καλούς φίλους, όπως η Βαλεντίνη, η Νάντια, ο Μανόλης, η Μπέττυ (όλοι ξέρετε τα επώνυμά τους) και μια σειρά από θαυμάσιους γνωστούς που είναι θέμα χρόνου να γίνουν και φίλοι, όπως πρώτος και καλύτερος ο Σπύρος.

Λόγω εκτεταμένης τριβής με τα σχολεία και τις πολυεθνικές η «γκάμα» γνώσεων που απέκτησα σε κάποιους τομείς είναι εξίσου εκτεταμένη, γι' αυτό μην διστάσετε ποτέ να με ρωτήσετε οτιδήποτε άπτεται αυτών των χώρων είτε τηλεφωνικά είτε ηλεκτρονικά.

Το πτυχίο μου το χρωστώ σε μια σπουδαία σχολή, τη Φιλοσοφική του Αριστοτέλειου, και όλα τα υπόλοιπα καλά μου σ' αυτή τη σπουδαία πόλη που λέγεται Θεσσαλονίκη. Σας παρακαλώ να αποφεύγετε τη λέξη «Σαλονίκη» γιατί πρόκειται για «γαλλικανισμό» της συμφοράς από τους φουκαράδες αλλά καθ' όλα τα άλλα συμπαθέστατους Γάλλους που δεν μπορούν να προφέρουν σωστά το "Θ" και βρήκαν την εύκολη λύση κόβοντας από το όνομα της πόλης μια συλλαβή.

Επειδή, παράλληλα, έχω και πολλά στραβά, θα σας συνιστούσα να τα προσπεράσετε και να μη με μιμηθείτε γιατί θα επικρατήσει ένα χάος απευκτέο για όλους μας.

Ο δαίμων των Unicode μπήκε για καλά μέσα στον Σπύρο και τον στοίχειωσε τις προηγούμενες δύο μέρες  :P και τώρα με κάνει και ξαναγράφω το σύντομο βιογραφικό μου, άσε δε που μου χάλασε και την πρωτιά που είχα σε μηνύματα σε διάφορα forum. Επίτηδες το κάνει, γι΄αυτό είναι ώρα να σταματήσω να μιλάω για μένα και να σας καλέσω όλους να μιλήσετε για εσάς και να ξανασυστηθούμε για μια ακόμη φορά στο χώρο αυτό.

Πολλά χαιρετίσματα σε όλους.
« Last Edit: 04 Aug, 2010, 02:04:28 by wings »
Ο λόγος είναι μεγάλη ανάγκη της ψυχής. (Γιώργος Ιωάννου)


vmelas

  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 4932
    • Gender:Female
Και επειδή δε λέει η Vicky μονο να κάνει εισαγωγή (μια και το δικό μου μήνυμα το έφαγε η μαρμάγκα του unicode) αναφέρω ...

Για όσους δεν με ξέρουν (που είστε πολλοί λίγοι μάλλον) με λένε Βαλεντίνη Καλφαδοπούλου Μελά. Γεννήθηκα το ευτυχές έτος του 1972, μεγάλωσα κατά την φοβερή δεκαετία του 1980 και το 1990-1 μπήκα στον χορό τις μετάφρασης αρχικά βοηθώντας τον τομέα φιλοσοφικής στην φιλοσοφική Αθηνών (Με την Vicky αποτελούμε την παρουσία Νότου - Βορρά τον φιλοσοφικών σχολών .. εγώ Καποδιστριακό εκείνη Αριστοτέλειο - ατέλειωτες ώρες αστείων διαμαχών για το ποια ήταν καλύτερη :P). Εν τω μεταξύ δούλεψα τόσο για την Hellas on Line όσο και στο Forthnet ως υπεύθυνη τεχνικής υποστήριξης και post sales (τα αβγά για όσους έχουν παράπονα από τα τότε χρονια λοιπόν μπορείτε να τα αποστείλετε σε μένα) ....

Εδώ και 8 χρονια μένω Αμερική αλλα μέσα σε αυτά τα χρονια έχω συγκεντρώσει τις προσπάθειες μου για την προβολή τις ελληνικής γλώσσας και πολιτισμού (εκτος από τις μεταφράσεις, διερμηνείες κτλ). Αρχικά στην Arizona (στην πόλη Tucson) όπου δίδασκα Ελληνικά στην εκεί ελληνική κοινότητα και έπειτα στο κολλεγίο και πανεπιστήμιο στην ίδια πόλη. Τώρα πλέον είμαι Denver στην πολιτεία του Colorado όπου τα χιόνια είναι πολλά και το κρύο το τρώμε με τον κουβά (αααχαχαχ -2C εχτές και πάλι). Εδώ αρκετό καιρό κάνω αποκλειστικά μεταφράσεις μια και προσπαθώ να συνδυάσω δυο ασυμβίβαστους χορούς .. αυτούς του inhousing και του freelancing. Μέχρι στιγμής τα πάω καλά... Στην ιδέα να προσθέσω ξανά διδασκαλία σε κολλεγίο/πανεπιστήμιο άκουσα διαμαρτυρίες τον Κο Μελά ο οποιος τρέχει μαζί μου σε όλες τις εκδηλώσεις που λαμβάνω μέρος και ο οποιος βοηθάει οποτε έχω κείμενα κυρίως ιατρικά η στρατιωτικά προς τα Αγγλικά. Θα τον αφήσω να σας στείλει εκείνος μήνυμα για να μην λέει ότι προτρέχω :D και κυρίως για να μην νομίζετε ότι είναι ανύπαρκτο άτομο όπως άκουσε εμβρόντητος να του λένε .... από κάποιο πολύ "professional" site μεταφραστών :D

Εδώ και πολύ καιρό (ποσα είναι τώρα? 300?:P)  έχω την Vicky να την βασανίζω με τις ώρες :D ... και την λίστα Greek Τerminology (Ελληνική Ορολογία) όπου ανεβάζουμε γλωσσάρια και χρήσιμους συνδέσμους (*shameless spam εδώ*) .... Παρεούλα στις ατέλειωτες ώρες δουλειάς εκτός της Βίκης έχω και την Νάντια, τον Μανόλη και πολλά αλλα από τα παιδιά που γνωριστήκαμε είτε μέσο λιστών ή μέσω ιστοσελίδων.

Όσοι με ξέρετε ήδη γνώριζετε ότι δεν είμαι τις πολύ διπλωματίας, λέω ακριβώς ότι σκέφτομαι και αυτό ενοχλεί μερικούς αλλα τι να κάνουμε προτιμώ να είμαι "what you see is what you get" από το να κάνω φτηνή διπλωματία. Και για όσους αναρωτιόνται γιατί έχω μονο το γραφείο μου στην φωτό και όχι εμενα ας ξαναπώ ότι λόγο του ότι είμαι 5στρέμματη και η φωτό δεν με χώραγε :P (άσε που η λαμπερή μου "προσωπικότητα" καίει τα φιλμ :P)

Τι αλλα ? Εργάζομαι πρωτίστως σε Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά. Λιγότερο σε Ισπανικά μια και εδώ υπάρχει πολύ μεγάλος ανταγωνισμός για τα ισπανικά οποτε απέφυγα να επεκταθώ. Έχω πάθος με τα γλωσσάρια, την ορολογία και οτιδήποτε θεωρείται τελείως σπαστικό :D ....


Βιβλίο που προσπαθώ να τελειώσω (η μάλλον βιβλία) είναι τα : Handbook of Terminology Management και το History of Food (ή το τρώω ή θα γράφω για αυτό το θέμα χιχιχιχιχι) ... Η νέα μου τοποθεσία μου έδωσε την δυνατότητα να συνεχίσω την εκπαίδευση μου και είμαι πλέον πιστοποιημένο nerd για supply chain management, inventory management, acccounting και εν γένει ERP .....και αλλα βαρετά που μπορείτε να τα βρείτε στη σελίδα μου ...

Με χαρά βλέπω ότι αυξανόμαστε ... να τα χιλιάσουμε!

Βαλεντίνη  ;D
« Last Edit: 13 Nov, 2004, 21:29:48 by VMelas »



fanboyshaka

  • Guest
*looks at greek*.........riiight....*nods as if he knows what you were talking about, and what this topic is about* ^_^;; *sweatdrop* sorry for being the ignorant american not knowing these things. Umm....im Mike! Hi! ^_^


spiros

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 854556
    • Gender:Male
  • point d’amour


spiros

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 854556
    • Gender:Male
  • point d’amour
Όταν εμένα μου συμβαίνουν κάτι τέτοια σκέφτομαι τους βουδδιστές μοναχούς οι οποίοι φιλοτεχνούν mandala (https://en.wikipedia.org/wiki/Mandala). Μπορεί να τους πάρει και 6 μήνες σκληρής καθημερινής εργασίας για να ολοκληρώσουν ένα από δαύτα. Μετά, αμέσως μόλις το ολοκληρώσουν, το καταστρέφουν!

Είναι μια πολύ καλή νοητική προσέγγιση για να αποφεύγει κανείς την προσκόλληση και τη δυστυχία που προέρχεται από αυτή.

Φιλάκια

Ο δαίμων των Unicode μπήκε για καλά μέσα στο Σπύρο και τον στοίχειωσε τις προηγούμενες δύο μέρες :P και τώρα με κάνει και ξαναγράφω το σύντομο βιογραφικό μου, άσε δε που μου χάλασε και την πρωτιά που είχα σε μηνύματα σε διάφορα forum. Επίτηδες το κάνει, γι΄αυτό είναι ώρα να σταματήσω να μιλάω για μένα και να σας καλέσω όλους να μιλήσετε για σας και να ξανασυστηθούμε για μια ακόμη φορά στο χώρο αυτό.


vkorkas

  • Jr. Member
  • **
    • Posts: 124
    • Gender:Male
Καλησπέρα σε όλες και όλους!

Αρχικά να ευχαριστήσω κι εγώ τον Σπύρο για άλλη μία θαυμάσια προσπάθεια στον διαδικτυακό χώρο της ελληνικής μετάφρασης - εύχομαι το forum να μπολιάσει γερά και να απλώσει τα "κλαδιά" του σε όλον τον κόσμο! Βλέπω ήδη κάποια γνωστά ονόματα και από άλλους ηλεκτρονικούς τόπους συνάντησης μεταφραστών  ;) και μακάρι να προστεθούν κι άλλοι.

Ως νέο μέλος να κάνω κι εγώ μία σύντομη εισαγωγή για τον εαυτό μου. (Όχι τίποτα άλλο, πήραν φόρα οι γνωστές και μη εξαιρετέες κυρίες και ζήλεψα! ;)) Με λένε Βασίλη Κόρκα, ασχολούμαι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο με τη μετάφραση από το 1996 (πως περνάει ο καιρός!) και τα τελευταία 4 χρόνια και κάτι ψιλά βρίσκομαι στην Αγγλία ως tutor στο πανεπιστήμιο του Surrey, όπου και συντονίζω το ελληνικό μεταφραστικό πρόγραμμα. Η μετάφραση είναι κάτι που πραγματικά αγάπησα από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκα ως φοιτητής στο Βρετανικό Συμβούλιο (Σπύρο, να μην ξεχνάμε και τις ρίζες μας, ε;  ;)) και φυσικά τώρα η μεγάλη πρόκληση είναι να μπορείς να μεταδώσεις αυτά τα λίγα που γνωρίζεις και σε άλλους.

Μέσα στα βασικά μου ενδιαφέροντα είναι η μετάφραση επιστημονικών κειμένων, η χρήση του Διαδικτύου ως βοηθήματος στην έρευνα περί μετάφρασης και ορολογίας και γενικότερα η ορολογία και η διαχείρισή της στο πλαίσιο της μεταφραστικής διαδικασίας. Κάποια από αυτά τα ανέπτυξα εργαζόμενος ως μεταφραστής και κάποια άλλα τα καλλιέργησα περισσότερο εδώ στην Αγγλία, οπότε προσπαθώ να ενημερώνομαι όσο μπορώ για τις εξελίξεις τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο ακαδημαϊκό επίπεδο. Δουλεύω αποκλειστικά με αγγλικά, αλλά (πλέον) και προς τις δύο κετευθύνσεις. Και όποιος νομίζει ότι και οι δύο κατευθύνσεις είναι το ίδιο πράγμα, νομίζω είμαστε στο κατάλληλο μέρος για να το συζητήσουμε!  ;D

Εύχομαι αυτό το forum να αποδειχθεί άλλη μία χρήσιμη πηγή για όλους τους μεταφραστές, νέους και παλιούς, να υπάρξει καλό κλίμα και να μας δοθεί η ευκαιρία να ανταλλάξουμε δημιουργικές απόψεις για τα φοβερά και τρομερά της ελληνικής μετάφρασης!

Με πολλούς συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Βασίλης
Terminology is a bit like snoring: everybody's doing it but very few people *know* they're doing it! (MR)


spiros

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 854556
    • Gender:Male
  • point d’amour
Καλώς όρισες Βασίλη!

Αν και δεν είχαμε ποτέ την τύχη να γνωριστούμε από κοντά (όπως βέβαια και πολλούς άλλους φίλους από εδώ) είμαι πεπεισμένος ότι η διαδικτυακή παρουσία σου θα είναι ιδιαίτερα πολύτιμη σε αυτόν τον χώρο δημόσιας συζήτησης!

Όντως, πολλοί ξεκινήσαμε από το Βρετανικό Συμβούλιο, εγώ είχα την τύχη να έχω δάσκαλο τον Βασίλη (τον Μπαμπούρη) για ένα σύντομο χρονικό διάστημα όπως και εσύ υποθέτω.

Ας ελπίσουμε αυτός ο χειμώνας να είναι καλός και αποδοτικός για όλους!


Arhondi

  • Semi-Newbie
  • *
    • Posts: 9
    • Gender:Female
Καλησπέρα κι από μένα και καλορίζικο το φόρουμ.

Ονομάζομαι Αρχοντή Κόρκα - και ναι, η συνωνυμία δεν είναι τυχαία (πως θα μπορούσε με τέτοιο όνομα!  ;) , είμαι η μικρή (δεν λέω πόσο μικρή  ;) αδερφή του Βασίλη, αλλά don't hold it against me!  :D

Επειδή τα κουσούρια συνήθως είναι κληρονομικά, έτσι κι εγώ ασχολούμαι με τη μετάφραση - βέβαια σίγουρα όχι στο βαθμό που ασχολείται ο Big Brother, και άλλοι εκλεκτοί συνάδερφοι, αλλά κάτι έχω κάνει κι εγώ.... :-\

Ξεκίνησα από το Βρετανικό Συμβούλιο πριν πολλά χρόνια (δεν θυμάμαι πόσα) και μετά πήρα την κατηφόρα. Έχω δουλέψει εσωτερικά σε εκδοτικούς οίκους αλλά και free lance μετάφραση και επιμέλεια βιβλίων, μετάφραση τεχνικών κειμένων, ευρωπαϊκά, δοκίμια και άλλα παρόμοια. Τελευταίο μου μεγάλο κατόρθωμα ήταν η εργασία μου ως μεταφράστρια και διερμηνέας στο έργο της Ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων για 15 μήνες.
Πρόσφατα έμαθα το Trados και δηλώνω ευθαρσώς ότι το DejaVuX είναι πολύ πιο βολικό!  ;D

Δεδομένου ότι είμαι η κουλτουριάρα της οικογένειας (γκούχου γκούχου ::) ) προσπαθώ να αποδεσμευτώ από τα πλοκάμια της τεχνικής μετάφρασης, καθώς πάντα με ενδιέφεραν περισσότερο τα εκδοτικά.
Είμαι πιο καλή στα θεωρητικά κείμενα παντός είδους αν και τελικά διαπίστωσα ότι όλα μαθαίνονται με λίγη επιμονή και practice - τεχνικά, οικονομικά, κλπ.

Αυτές τις μέρες προσπαθώ να βάλω μπροστά το διδακτορικό μου στη θεωρία της λογοτεχνίας και ευελπιστώ να βρω μια καλή δουλειά που να έχει να κάνει με τη μετάφραση - γιατί ήταν το χόμπι μου όταν ήμουν μικρή και τελικά έγινε η δουλειά μου, που την αγάπησα και πόνεσα γι'αυτήν (πολύ μελό!  :P )

Φιλικούς χαιρετισμούς σε όλους και καλορίζικο! 
Αρχοντή


wings

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 73947
    • Gender:Female
  • Vicky Papaprodromou
Βασίλη και Αρχοντή, καλωσορίσατε και οι δύο... Μερικές σόι πάει το βασίλειο (κάθε αναφορά στο όνομα του big brother είναι εντελώς συμπτωματική) και μας αρέσουν και τα σόγια και τα βασίλεια.

Νάστε κι οι δυο πάντα καλά και πάντα να ανταμώνουμε εδώ μέσα.

Ο λόγος είναι μεγάλη ανάγκη της ψυχής. (Γιώργος Ιωάννου)


spiros

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 854556
    • Gender:Male
  • point d’amour
Αρχοντή,

Καλωσόρισες στην παρέα μας! Βάλε τη ζώνη σου και ετοιμάσου για μία υπέροχη πτήση!  ;)

Σαν να έχω την εντύπωση ότι μοιάζεται αρκετά τα δύο αδέλφια (ακόμη και ο τρόπος που χρησιμοποιείται τις φατσούλες μοιάζει!).

Όσον αφορά τη μετάφραση μου φαίνεται ο Βασίλης έκανε καλύτερα και επέλεξε τα τεχνικά - καθώς στη λογοτεχνία εάν δουλεύεις με Ελληνικά δεν υπάρχει ψωμί! Οπότε σου εύχομαι να μην απεγκλωβιστείς από τα τεχνικά -τουλάχιστον όχι πλήρως- και να κάνεις λογοτεχνία περισσότερο σαν χόμπι παρά βιοποριστικά.

Όσο για το DejaVuX και το Trados δεν θα μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο...

Αλήθεια μένεις και εσύ Αγγλία;


Arhondi

  • Semi-Newbie
  • *
    • Posts: 9
    • Gender:Female
Καλημέρα σε όλους!

Σπύρο και Βίκυ, σας ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα  :)

Σπύρο, όχι, δεν μένω Αγγλία! Έχω μείνει πίσω να φυλάω τα μπόσικα   :D

Λόγω σπουδών, οι οποίες είναι εντελώς διαφορετικές από του Βασίλη - πρώτο πτυχίο Επικοινωνία και ΜΜΕ στο Καποδιστριακό Αθηνών, μεταπτυχιακό στην Πολιτιστική Πολιτική και Επικοινωνία στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού στο Πάντειο - ενδιαφερόμουν πάντα περισσότερο για τη λογοτεχνία, ακόμα κι αν ξέρω ότι δεν προσφέρεται για βιοπορισμό! Εντούτοις, θα το παλέψω όσο με παίρνει - και με λίγες δόσεις τεχνικών on the side  ;)

Όσο για την ομοιότητα.....ας πει κι αυτός, αλλά τείνω να διαφωνήσω! ;) Πρέπει κάποιος να μας δει και τους δύο από κοντά για εμπεριστατωμένη γνώμη!  ::)

Εύχομαι καλή Κυριακή σε όλους
Αρχοντή


wings

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 73947
    • Gender:Female
  • Vicky Papaprodromou
Καλημέρα, Αρχοντή.

Καλά κάνεις και ρέπεις προς τη λογοτεχνία και τα μη τεχνικά. Κι επειδή δεν μπορώ να κάνω τίποτε παραπάνω, το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως τουλάχιστον ηθικά, εγώ τουλάχιστον, θάμαι πάντα μαζί σου. Ελπίζω να βοηθάει έστω κι αυτό.

Φιλιά πολλά και καλή Κυριακή και σε σένα.
Ο λόγος είναι μεγάλη ανάγκη της ψυχής. (Γιώργος Ιωάννου)


diceman

  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 1328
    • Gender:Male
  • Talk less, say more.
Καλημέρα σε όλους,

Λέγομαι Βασίλης Μπαμπούρης. Είδα φως -- και φίλους-- και είπα να μπω.  Διδάσκω Μετάφραση τα τελευταία 12 χρόνια (αρχικά στο Βρετανικό Συμβούλιο και κατόπιν στη meta|φραση και εργάζομαι ως μεταφραστής επί 15 χρόνια. Παρότι έχω σπουδάσει Φυσική, η αγάπη μου είναι η λογοτεχνία, ιδιαίτερα η λογοτεχνία του φανταστικού (βλ. σχετικό άρθρο στη διεύθυνση http://www.metafrasi.edu.gr/home_gr/press_gr/fantchron_gr/fantchron_gr.html).

Γράφομαι στην παρέα σας, γιατί πιστεύω ότι:
α) όταν το forum πάρει μπροστά για τα καλά, η βοήθεια που θα προσφέρει σε όλους μας θα είναι ανεκτίμητη,
β) πρόκειται για άλλη μία αξιόλογη προσπάθεια του Σπύρου, ενός ανθρώπου που έχει δουλέψει όσο ελάχιστοι άλλοι στην Ελλάδα για να βοηθήσει τον ανώνυμο μεταφραστή και να συμβάλλει στην εσωτερική δικτύωση της μεταφραστικής κοινότητας και
γ) εδώ βλέπω ήδη αρκετά φιλικά πρόσωπα, όπως τον Βασίλη και την Αρχοντή, και βέβαια τον ίδιο τον Σπύρο.

Νομίζω ότι αυτά αρκούν ως εισαγωγή. Καλή δουλειά σε όλους.

Βασίλης Μπαμπούρης
Βασίλης Μπαμπούρης
meta|φραση School of Translation Studies


spiros

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 854556
    • Gender:Male
  • point d’amour
Καλώς όρισες Βασίλη!

Η παρουσία σου σε αυτή τη διαδικτυακή κοινότητα εκτιμάται ιδιαίτερα.

Ελπίζω να φανεί χρήσιμο για ανταλλαγή απόψεων μεταξύ όλων αυτών που διδάσκουν μετάφραση (μέχρι στιγμής δηλαδή των δύο Βασίληδων ή να πω Αγιοβασίληδων μιας που είναι επίκαιρες οι μέρες; Μμμμ, πώς θα χρησιμοποιήσουμε και τις αντίστοιχες φατσούλες;)  :santa_azn:


Arhondi

  • Semi-Newbie
  • *
    • Posts: 9
    • Gender:Female
Καλησπέρα κι από μένα, αυτό το υπερβολικά βροχερό για τις αντοχές μου απόγευμα!

Ήθελα να πω ένα καλώς όρισες στον αγαπημένο καθηγητή (και φίλο) Βασίλη Μπαμπούρη, στον οποίο οφείλω πολλά. Καλώς ήρθες λοιπόν Βασίλη ! η βοήθειά σου θα είναι σίγουρα ανεκτίμητη.

Με τόσους Βασίληδες, θα αρχίσω να πιστεύω στην ύπαρξη του Άη Βασίλη  :santa_wink: και φυσικά, μήπως θα έπρεπε να ζητήσω και κανένα δώρο;;  :santa_rolleyes:

Καλό βράδι σε όλους
Αρχοντή


 

Search Tools