Εκδήλωση με θέμα: "ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΜΜΕ"

vkorkas

  • Jr. Member
  • **
    • Posts: 124
    • Gender:Male
Το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Εφηρμοσμένης Επικοινωνίας και το Τμήμα Επικοινωνίας & ΜΜΕ, του Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνουν για τρίτη χρονιά τη σειρά διαλέξεων Ζητήματα Επικοινωνίας. Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, ώρα 18:30, στο Αμφιθέατρο "Ι. Δρακόπουλος" (Πανεπιστημίου 30), με θέμα: "ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΜΜΕ".

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α
Κεντρική ομιλία του Daniel Perrin, καθηγητή της Γλωσσολογίας των Μέσων και Διευθυντή του Ινστιτούτου Εφαρμοσμένης Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου της Ζυρίχης, με θέμα: “Idèe Suisse: Language policy, norms and news writing practice as exemplified by Swiss radio and television” / «Idèe Suisse: Γλωσσική πολιτική, πρότυπα και η πρακτική συγγραφής των ειδήσεων στην ελβετική ραδιοτηλεόραση».

Ομιλία του επίκουρου καθηγητή Γλωσσολογίας και Φιλοσοφίας της Γλώσσας στο Τμήμα ΕΜΜΕ κ. Σπύρου Μοσχονά με θέμα: “Language representations in the Greek media” / «Αναπαραστάσεις της γλώσσας στα ελληνικά ΜΜΕ».

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο επίκουρος καθηγητής Γλωσσολογίας στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Διονύσης Γούτσος.

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Δρ. Μαρίνα Καραβασίλη, τηλ.: 210 3689413, email: epiee@media.uoa.gr

Terminology is a bit like snoring: everybody's doing it but very few people *know* they're doing it! (MR)


 

Search Tools