Translation - Μετάφραση

Resources, Technical Assistance and Technology News => CAT Tools Tips and Assistance => Translator resources => SDL-Trados => Topic started by: spiros on 01 Feb, 2005, 14:47:48

Title: Trados offer for Greece only (valid 'till 18 Feb) - 345 euro
Post by: spiros on 01 Feb, 2005, 14:47:48
Αυτό είναι ένα μήνυμα που έλαβα... έχει πλάκα τελικά το κόστος της προσφοράς να είναι μόνο 45 ευρώ παραπάνω από ότι το 2ήμερο σεμινάριο που είχαν οργανώσει! (Η τιμή των 345 είναι χωρίς ΦΠΑ).

Quote
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι για πρώτη φορά και αποκλειστικά και μόνο για την Ελλάδα προσφέρουμε, σε συνεργασία με την Trados Γερμανίας, το Trados 6.5 Freelance στη μισή τιμή (τρέχουσα τιμή 695 ευρώ).

Η προσφορά αυτή απευθύνεται στους ελεύθερους επαγγελματίες μεταφραστές που θέλουν να αποκτήσουν το πιο δημοφιλές λογισμικό μετάφρασης στον κόσμο. 

Δίνει επίσης μια μοναδική ευκαιρία στις μεταφραστικές εταιρείες να προμηθεύσουν τους freelancers τους με το απαραίτητο  εργαλείο για τη συνεργασία τους.

Με την προσφορά αυτή μπορείτε πλέον να αποκτήσετε τη νόμιμη έκδοση του προϊόντος που σας εξασφαλίζει πλήρη λειτουργικότητα και πρόσβαση στις σχετικές υπηρεσίες υποστήριξης και αναβάθμισης της Trados.

Η προσφορά αυτή θα ισχύσει για αυστηρά περιορισμένο χρονικό διάστημα από 1 έως 18 Φεβρουαρίου 2005.

Παραγγείλετε το Trados 6.5 Freelance σήμερα από την ORCO Α.Ε., τον επίσημο αντιπρόσωπο της Trados στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την προσφορά, επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση trados@orco.gr ή στο τηλέφωνο 210 7236001. Σας ευχαριστούμε για την παραγγελία σας και την προτίμησή σας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Χριστίνα Λεούση