Προσφορά για μεταφραστές για το Trados από την Orco (495 ευρώ +ΦΠΑ)

spiros · 1 · 3397

spiros

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 852400
    • Gender:Male
  • point d’amour
ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΚΥΠΡΟ
(Η προσφορά ισχύει έως 23 Σεπτεμβρίου 2005)


Η ORCO εξασφαλίζει για σας πάντα τις καλύτερες τιμές στην Ευρώπη!  Εξοικονομήστε 200 ευρώ αγοράζοντας το Trados 7 Freelance στην τιμή των 495 ευρώ (τρέχουσα τιμή στην Ελλάδα 695 ευρώ ενώ στην Ευρώπη 795 ευρώ).  Επίσης κερδίστε έκπτωση 30% στις αναβαθμίσεις του Trados και ... δεν τελειώσαμε!  Οσοι επιθυμούν να προμηθευτούν το SDL-X Standard, μπορούν να το παραγγείλουν τώρα μαζί με το Trados Freelance με έκπτωση 25% ή μόνο του με έκπτωση 20%.

Η προσφορά αυτή απευθύνεται στους ελεύθερους επαγγελματίες μεταφραστές που θέλουν να αποκτήσουν το πιο δημοφιλές λογισμικό μετάφρασης στον κόσμο.  Με κάθε αγορά νέας άδειας θα έχετε έκπτωση 10% σε όλα τα σεμινάρια Trados που διοργανώνει η ORCO έως το τέλος του έτους.

Παραγγείλατε το Trados 7 Freelance και το SDL-X standard σήμερα στην ORCO Α.Ε., τον επίσημο αντιπρόσωπο της SDL/Trados στην Ελλάδα και την Κύπρο για να το παραλάβετε στις 30 Σεπτεμβρίου, την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την προσφορά, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση trados@orco.gr ή στο τηλέφωνο 210 7236001.  Σας ευχαριστούμε για την παραγγελία σας και την προτίμησή σας.

 
Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται η αποστολή CD ή έντυπης τεκμηρίωσης. Η λήψη του προγράμματος γίνεται από το Internet.  Η προσφορά λήγει στις 23 Σεπτεμβρίου 2005.  Η συγκεκριμένη προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές της SDL/TRADOS και απευθύνεται αποκλειστικά και μόνον σε μεταφραστές που κατοικούν στην Ελλάδα και Κύπρο. Όροι πληρωμής για τις παραγγελίες: Εξόφληση με την παραγγελία. Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται 19% ΦΠΑ που επιβαρύνει τον πελάτη.


 

Search Tools