Προσφορά για Ελλάδα/Κύπρο SDL Trados 2006 + MultiTerm Extract + PhraseFinder - 470 + ΦΠΑ

spiros · 1 · 2164

spiros

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 832378
    • Gender:Male
  • point d’amour
Η 30η Σεπτεμβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Μετάφρασης και το θέμα που επιλέχθηκε για το 2006 είναι "Πολλές γλώσσες - Ένα επάγγελμα".  Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συνεχή υποστήριξή σας και να γιορτάσουμε το γεγονός με μια εκπληκτική προσφορά μέχρι την ημέρα αυτή.
 
Αγοράστε το SDL Trados 2006 Freelance στα 470 Ευρώ και θα λάβετε δωρεάν τα εξελιγμένα εργαλεία εξόρυξης ορολογίας SDL MultiTerm Extract Freelance και SDL PhraseFinder Freelance αξίας 425 Eυρώ! Το πιο ισχυρό εργαλείο εξόρυξης ορολογίας στην αγορά για γρήγορη δημιουργία ολοκληρωμένων λιστών ορολογίας από υπάρχον υλικό.

Τρία μεταφραστικά εργαλεία στην εκπληκτική τιμή των 470 Ευρώ - Ειδική Τιμή μόνο για την Ελλάδα και Κύπρο

Επιπλέον, επωφεληθείτε μιας ακόμη ξεχωριστής προσφοράς αναβαθμίζοντας τις παλαιές σας άδειες Trados Freelance στην προνομιακή τιμή των 155 Ευρώ ανά άδεια χρήσης.

Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε το συμβόλαιο τεχνικής υποστήριξης!
 
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την προσφορά ή την παραγγελία σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο trados@orco.gr ή τηλεφωνήστε μας στο 210 7236001.

Μην ξεχάσετε επίσης να επισκεφτείτε το www.sdl.com/products.

Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται η αποστολή CD ή έντυπης τεκμηρίωσης.  Η λήψη του προγράμματος γίνεται από το Internet.  Η προσφορά για το SDL Trados 2006 Freelance και οι προσφορές για τα Multiterm Extract και PhraseFinder ισχύουν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2006. Η συγκεκριμένη προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές της SDL TRADOS και απευθύνεται αποκλειστικά και μόνον σε μεταφραστές και μεταφραστικές εταιρείες με έδρα την Ελλάδα και Κύπρο.   Όροι πληρωμής: Εξόφληση με την παραγγελία.  Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται 19% ΦΠΑ που επιβαρύνει τον πελάτη.  Το SDL Trados 2006 Freelance παρέχει τις πλήρεις, ολοκληρωμένες νέες λειτουργίες των TRADOS 7.5, SDLX 2006 και MultiTerm 7.1.
« Last Edit: 16 Sep, 2008, 21:04:03 by spiros »


 

Search Tools