19ο Παζάρι Βιβλίου 2015 στην Πλατεία Κοτζιά

Apparatus

  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 1621
    • Gender:Male
  • Ως ουδέν γλυκίων ης πατρίδος ουδέ τοκείων γίγνεται
19ο ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ 2015 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΤΖΙΑ - ΑΘΗΝΑ


Με κεντρικό σύνθημα «Δικαίωμα στην ανάγνωση!» ξεκινάει την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015, στην Πλατεία Κοτζιά, το 19ο Παζάρι Βιβλίου που διοργανώνουν ο Σύλλογος Εκδοτών Βιβλίου και ο Σύλλογος Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών.
 
Το παζάρι του βιβλίου έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια και υποδέχεται κάθε χρόνο χιλιάδες αναγνώστες και βιβλιόφιλους όλων των ηλικιών. Η φιλόξενη Μεγάλη Τέντα του Βιβλίου, με τα ξύλινα πατώματα και τους πάγκους από διαφανές βιομηχανικό υλικό, είναι έτοιμη για άλλη μια χρονιά να μεταμορφωθεί στο μεγαλύτερο και πιο φιλικό βιβλιοπωλείο της πόλης.
 
Στο παζάρι του βιβλίου δεν θα βρει κανείς τις νέες κυκλοφορίες που βλέπει στις προθήκες των βιβλιοπωλείων. Θα βρει όμως καινούργια βιβλία, παλαιότερες εκδόσεις, βιβλία κλασικά, πολυδιαβασμένα βιβλία που έχουν αποσυρθεί πια από το βιβλιοπωλεία και διάφορους άλλους πραγματικούς θησαυρούς. Το παζάρι του βιβλίου προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία σε όσους αγαπούν τα βιβλία και το διάβασμα να βρουν εξαιρετικά βιβλία σε πολύ χαμηλές τιμές (η έκπτωση αγγίζει το 70%). Τα βιβλία δεν έχουν ημερομηνία λήξης, ανάμεσα στα 500,000 βιβλία που φιλοξενεί το μεγαλύτερο υπαίθριο βιβλιοπωλείο της χώρας σίγουρα θα ανακαλύψετε και κάποια που σας ενδιαφέρουν. Το παζάρι του βιβλίου είναι ένα από τα πιο δυνατά περάσματα της πόλης. Φιλική συμβουλή: Οπλιστείτε με καλή διάθεση, χαμόγελο και υπομονή καθώς οι ουρές στα ταμεία θυμίζουν σούπερ μάρκετ Σάββατο μεσημέρι.
 
INFO
19o Παζάρι βιβλίου
Πλατεία Κοτζιά, Αθήνα
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά, Σάββατο & Κυριακή, 9.00-21.00
Διάρκεια: 15 Φεβρουαρίου – 6 Μαρτίου 2015
Διοργάνωση: Σύλλογος Εκδοτών Βιβλίου (Σ.Ε.Κ.Β), Σύλλογος Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών (Σ.Ε.Β.Α)


Defencenet: Παζάρι βιβλίου στην πλατεία Κοτζιά
« Last Edit: 14 Feb, 2015, 12:05:21 by spiros »


 

Search Tools