Translation - Μετάφραση

Resources, Technical Assistance and Technology News => General technical issues => Translator resources => DSL, communications and public utilities => Topic started by: spiros on 26 Feb, 2006, 10:49:58

Title: WiFi Ασύρματες συνδέσεις στην Αθήνα (hotspots)
Post by: spiros on 26 Feb, 2006, 10:49:58
Θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον φορητό σας ενώ βρίσκεστε σε μια καφετέρια ή ένα ξενοδοχείο; Ιδού μια λίστα σημείων ασύρματης σύνδεσης.

WiFi Ασύρματες συνδέσεις στην Ελλάδα

Otenet Hotspots - OnWireless

Η κάρτα προπληρωμένου χρόνου ασύρματης πρόσβασης στο Internet "OnWireless" σας δίνει τη δυνατότητα να συνδέεστε εύκολα και γρήγορα στο Internet χρησιμοποιώντας τον φορητό σας υπολογιστή ή τον υπολογιστή χειρός, ενώ βρίσκεστε σε αεροδρόμια, ξενοδοχεία, συνεδριακά κέντρα και άλλους δημόσιους χώρους ειδικού ενδιαφέροντος, στους οποίους η OTEnet έχει εγκαταστήσει την απαραίτητη υποδομή.

Τα σημεία στα οποία παρέχεται η υπηρεσία OnWireless

ATHENS INTERNATIONAL AIRPORT "ELEFTHERIOS VENIZELOS"
SOFITEL ATHENS AIRPORT HOTEL ATHENS
"MACEDONIA" NATIONAL AIRPORT OF THESSALONIKI
Aegli /Zappion Gardens
CLUB HOTEL CAZINO LOUTRAKI
GRAND RESORT LAGONISSI
HOTEL PENTELIKON
Hyatt Regency Thessaloniki
DINAVI CARAVEL HOTEL
DINAVI APOLLON PALACE & SPA
ELOUNDA BAY PALACE
ELOUNDA BEACH HOTEL
CRETA MARIS HOTEL
Astir Palace Vouliagmeni Athens

Μπορείτε να προμηθευτείτε την κάρτα "OnWireless" από σημεία πώλησης όπως καταστήματα ψιλικών, kiosks, receptions κλπ., που βρίσκονται στους χώρους όπου παρέχεται η δυνατότητα ασύρματης πρόσβασης στο Internet (αεροδρόμια, ξενοδοχεία, συνεδριακά κέντρα κλπ). Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα "OnWireless" σε οποιοδήποτε σημείο παρέχεται η δυνατότητα ασύρματης πρόσβασης στο Internet μέσω της υπηρεσίας "OnWireless" ανεξάρτητα από το σημείο που την προμηθευτήκατε. Η κάρτα "OnWireless" διατίθεται στην αξία των 10 € και προσφέρει 3 ώρες ασύρματης πρόσβασης. Ο χρόνος πρόσβασης θα πρέπει να καταναλωθεί σε διάστημα ενός μήνα μετά την πρώτη χρήση.

Οδηγίες χρήσης

* Στις ρυθμίσεις της κάρτας ασύρματης πρόσβασης (WLAN card) του υπολογιστή σας, ρυθμίστε το SSID ως "otenet" και απενεργοποιήστε οποιεσδήποτε ρυθμίσεις κρυπτογράφησης στην ασύρματη σύνδεσή σας (WEP).

* Στις ρυθμίσεις του πρωτοκόλλου TCP/IP της κάρτας, ενεργοποιήστε τις επιλογές "Αυτόματη λήψη ΙΡ διεύθυνσης" και "Αυτόματη λήψη διεύθυνσης DNS server".

* Στις ρυθμίσεις του Internet Browser, από την καρτέλα "Επιλογές" απενεργοποιήστε την χρήση proxy server (Tools → Internet Options → Connections → LAN settings και απενεργοποίηση του "use a proxy server for your LAN...") και ενεργοποιήστε τη χρήση JavaScript (Tools → Internet Options → Security → Internet → Custom Level → Active Scripting → Enable).

* Ανοίξτε τον Internet Browser. Εισάγετε μια οποιαδήποτε διεύθυνση Internet (URL) στο πεδίο διευθύνσεως και πιέστε ENTER. Θα δρομολογηθείτε αυτόματα στην σελίδα του Hotspot όπου θα σας ζητηθεί να εισάγεται username και password.

* Χρησιμοποιήστε τα 10 πρώτα ψηφία του μυστικού αριθμού (ΡΙΝ) της κάρτας σας ως username και τα 4 τελευταία ψηφία ως password.

Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της OTEnet λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο και είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση χρειαστείτε. Απλά στείλτε e-mail στη διεύθυνση onwireless@otenet.gr ή καλέστε το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της OTEnet στο 801 - 11 - 35555 με αστική χρέωση για όλη την Ελλάδα.

FORTHnet Wi-Fi

Απολαύστε την υψηλής ταχύτητας ασύρματη πρόσβαση Wi-Fi στα FORTHnet Hotspot που αυξάνονται συνεχώς. FORTHnet HotSpot θα βρείτε σε διάφορα σημεία, όπως σε όλα τα καταστήματα Starbucks στην Ελλάδα, στα πλοία των Μινωικών Γραμμών και σε πολλά ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα.

Τα σημεία στα οποία παρέχεται η υπηρεσία

STARBUCKS
ΑΘΗΝΑ-ΚΕΝΤΡΟ
Αμπελόκηποι Θεοφάνους 4, Αθήνα
Κολωνάκι (Σκουφά) Σκουφά 12, Αθήνα
Κολωνάκι (Π. Ιωακείμ) Π. Ιωακείμ 38, Αθήνα
Ομόνοια Αιόλου 105, Αθήνα
Κοραή Κοραή 4, Αθήνα
Σοφοκλέους Σοφοκλέους 7-9, Αθήνα
Σόλωνος Σόλωνος & Ζωοδόχου Πηγής 13, Αθήνα
Μητροπόλεως Μητροπόλεως 39, Αθήνα
Φωκίωνος Φωκίωνος Νέγρη 38, Κυψέλη
Παγκράτι Υμηττού 109, Παγκράτι
Ζωγράφου Στρατηγού Παπάγου 91, Ζωγράφου
ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ
Αγ. Παρασκευή (Πλατεία) Ηρώων Πολυτεχνείου 2-4, Αγ. Παρασκευή
Αγ. Παρασκευή (Αγ. Ιωάννου) Αγ. Ιωάννου 75, Αγ. Παρασκευή
Χαλάνδρι Κηφισίας 236 & Λυκούργου 31, Χαλάνδρι
Χαλάνδρι Πεντέλης 1, Χαλάνδρι
Μαρούσι (Πλατεία Αμαρουσίου) Θησέως & Δήμητρoς 39, Μαρούσι
Μαρούσι (Έναντι ΟΤΕ) Λεωφ. Κηφισίας 56 & Δελφών, Μαρούσι
Βριλλήσια Πεντέλης 41 & Σισμανογλείου 2, Βριλλήσια
Κάτω Κηφισιά Ιλισίων 20, Κάτω Κηφισιά
Κηφισιά Κασαββέτη 19, Κηφισιά
Ν. Φιλαδέλφεια Πλατεία Ελ. Βενιζέλου
ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ
Βάρκιζα Άρεως & Απόλλωνος, Πλατεία Βάρκιζας
Βούλα Βασιλέως Παύλου 82,Κεντρική Πλατεία Βούλας
Γλυφάδα Γιαννιτσοπούλου 1 & Κύπρου 55
Γλυφάδα Λαζαράκη 13 & Κονδύλη 1
Καλλιθέα Ελ. Βενιζέλου 163 Β & Δαβάκη Καλλιθέα
Νέα Σμύρνη 25ης Μαρτίου & Ελευθερίου Βενιζέλου, Νέα Σμύρνη
Παλαιό Φάληρο Άτλαντος 1 & Ποσειδώνος 24, Παλαιό Φάληρο
Συγγρού Αγ. Σώστης Λ. Συγγρού 133, Αθήνα
Άλιμος Α. Δημητρίου 63, Άλιμος
Δάφνη Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, στάση Μετρό Δάφνης
ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ
Μπουρνάζι Πλατεία Μπουρναζίου, Τρικούπη & Τενέδου 2
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Πασαλιμάνι Γρηγορίου Λαμπράκη & Μπουμπουλίνας Πειραιάς
Φίλωνος Φίλωνος 49 & Βασ. Γεωργίου, Πειραιάς
Ακτή Μιαούλη Ακτή Μιαούλη 63, Πειραιάς
ΜΥΚΟΝΟΣ
Θέση Δραφάκι Νέα Περιφερειακή Οδός Μυκόνου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Εμπορικό Κέντρο CITY GATE Γιαννιτσοπούλου & Κολλέτη
ΠΛΟΙΑ ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ
ΚΝΩΣΟΣ ΠΑΛΑΣ
ΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΛΑΣ
ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΛΑΣ
ΙΚΑΡΟΣ ΠΑΛΑΣ
ΠΑΣΙΦΑΗ ΠΑΛΑΣ
ΑΡΙΑΔΝΗ ΠΑΛΑΣ
ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΑΛΑΣ
Ξενοδοχεία
MEDITERRANEAN PALACE Σαλαμίνος 3 & Καρατάσου, Θεσσαλονίκη
BLUE PALACE Resort & Spa Πλάκα Ελούντας, Άγιος Νικόλαος, Κρήτη
AGAPI BEACH Ν. Στάδιο, Αμμουδάρα, Ηράκλειο, Κρήτη
CRETAN MALIA PARK Μάλια Πεδιάδος, Κρήτη
THE ATLANTIS HOTEL Υγείας 2, Ηράκλειο, Κρήτη
CORAL Λ. Ποσειδώνος 35, Π. Φάληρο
SAINT GEORGE LYCABETTUS Κλεομένους 2, Αθήνα
OSCAR Φιλαδελφείας 25, Αθήνα
ROYAL OLYMPIC Αθ. Διάκου 18-34, Αθήνα

Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία FORTHnet Wi-Fi σε ένα FORTHnet HotSpot χρειάζεστε laptop ή PDA με δυνατότητα WLAN (Wi-Fi 802.11), τον web browser που έχει ο υπολογιστής σας για την πλοήγηση στο Διαδίκτυο και username / password για τη σύνδεσή σας.

Συνδεθείτε ασύρματα στο Internet γρήγορα και οικονομικά μέσω των κάρτων προπληρωμένου χρόνου πρόσβασης NetKey Wi-Fi. Επιλέξτε μεταξύ της NetKey Wi-Fi 6€ (2 ΩΡΕΣ), αξιοποιήσιμη εντός 1 μήνα απο την ενεργοποίηση της, της NetKey Wi-Fi 14€ (1 ΜΕΡΑ), αξιοποιήσιμη μέσα σε μία μέρα απο την ενεργοποίηση της ή εναλλακτικά συνδεθείτε μέσω της υπηρεσίας Wi-Fi Premium SMS, με την οποία αποκτάτε τον προσωπικό σας κωδικό πρόσβασης για χρήση 20 λεπτών, στέλνοντας τη λέξη WiFi στο 4568 (με χρέωση 1€ +ΦΠΑ). Οι κάρτες προπληρωμένου χρόνου πρόσβασης NetKey Wi-Fi είναι διαθέσιμες σε όλα τα FORTHnet HotSpot.

Οδηγίες χρήσης

Τα περισσότερα σύγχρονα laptops είναι προρυθμισμένα. Βεβαιωθείτε ότι ο εξοπλισμός σας διαθέτει κατάλληλη κάρτα ασύρματης επικοινωνίας. Σε περίπτωση που χρειαστεί, ελέγξτε τις ρυθμίσεις σύμφωνα με τα παρακάτω:

* Ρύθμιση Σύνδεσης στο FORTHnet HotSpot
Από το “Start” →“Control Panel” →“Network Connections” → δεξί click στο “Wireless Network Connection” και "View available Wireless Networks".
Προκειμένου να συνδεθείτε στο FORTHnet HotSpot, θα πρέπει να επιλέξετε το SSID του δικτύου “FORTHnet”
Βεβαιωθείτε πως δεν είναι επιλεγμένο το “Data encryption” (WEP enabled)
* Ρύθμιση του Microsoft Internet Explorer
Από τον browser → “Tools” →“Internet Options” →“Connections”
Στο “LAN Settings” ανοίξτε το παράθυρο “Local Area Network (LAN) settings” δεν θα πρέπει να είναι επιλεγμένα τα παρακάτω:
o Automatically detect settings
o Use automatic configuration script
o Use a proxy server for your LAN

Εάν έχετε τεχνικές απορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στο Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης Υπηρεσιών Internet: Tηλ: 801 100 9100 ή 211 100 9100, Ε -mail: internet-support@forthnet.gr



Vodafone Hotspots

Η υπηρεσία Vodafone WLAN σας διευκολύνει να αποκτάτε πρόσβαση με γρήγορες ταχύτητες (έως 4 Μbps) στο Ιντερνετ, τον λογαριασμό σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και χρησιμοποιώντας ένα VPN Client (Virtual Private Network - Ιδεατό Ιδιωτικό Δίκτυο), να αποκτάτε πρόσβαση στο εταιρικό σας δίκτυο. Για να κάνετε χρήση της υπηρεσίας της Vodafone WLAN θα πρέπει να βρίσκεστε σε κάποιο από τα Vodafone Hotspots. Ένα Vodafone hotspot είναι μια επιλεγμένη δημόσια τοποθεσία (για παράδειγμα, ένα αεροδρόμιο, ένα ξενοδοχείο ή ένα κέντρο συνεδριάσεων) όπου μπορείτε να συνδεθείτε ασύρματα στο Ιντερνετ χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Wireless LAN (WLAN - Wireless Local Area Network - Ασύρματο Τοπικό Δίκτυο).

Χώροι κάλυψης - Οι χώροι στους οποίους διατίθεται αρχικά η υπηρεσία είναι τα ξενοδοχεία της αλυσίδας Grecotel, King George ΙΙ, Makedonia Palace, Athens Acropol και Omonia Grand Hotel. Για τους συνδρομητές της Vodafone ειδικά, η υπηρεσία θα διατίθεται και σε όλα τα WLAN Hotspots της ΟΤΕnet, με την οποία η Vodafone συνεργάζεται.

Τι θα χρειαστείτε

> Βεβαιωθείτε ότι ο Φορέας σας του δικτύου Vodafone παρέχει την υπηρεσία Vodafone WLAN

Eάν είστε συνδρομητής Vodafone με συμβόλαιο μπορείτε να προμηθέυεστε την υπηρεσία εισάγοντας τον αριθμό του κινητού σας στην web σελίδα του WLΑN Hotspot και διαλέγοντας το επιθυμητό χρονικό διάστημα χρήσης, ενώ στην συνέχεια λαμβάνετε ένα SMS με τους κωδικούς πρόσβασης τους οποίους εισάγετε στην σελίδα που ανοίξατε πριν.

Εάν δεν είστε συνδρομητής στη Vodafone μπορείτε να αγοράσετε μια κάρτα προπληρωμένου χρόνου WLAN από το συγκεκριμένο σημείο πώλησης που βρίσκεται στο Hotspot που βρίσκεστε.

Τρόπος Χρέωσης

Η πρόσβαση WLAN χρεώνεται βάσει ‘συνεδριών’ (προκαθορισμένες ποσότητες χρόνου). Κάθε φορά που συνδέεστε μπορείτε να αγοράζετε διαφορετικές συνεδρίες, ανάλογα με το για πόση ώρα θέλετε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία WLAN. Αν αποσυνδεθείτε κατά το μέσον της συνεδρίας σας, μπορείτε να επανασυνδεθείτε και να χρησιμοποιήσετε τον υπόλοιπο διαθέσιμο χρόνο συνεδρίας που θα έχει απομείνει όταν επανασυνδεθείτε.

Για παράδειγμα, αν αγοράσετε μια συνεδρία δύο ωρών, την χρησιμοποιήσετε για μία ώρα και μετά αποσυνδεθείτε για μισή ώρα, έχετε ακόμη διαθέσιμο χρόνο σύνδεσης μισής ώρας. Μια συνεδρία μπορεί να χρησιμοποιηθεί μονάχα σε ένα μοναδικό hotspot. Αν μεταφερθείτε σε ένα άλλο hotspot, θα χρειαστεί να αγοράσετε μια νέα συνεδρία.

Οι χρεώσεις της υπηρεσίας είναι οι ίδιες τόσο για πρόσβαση μέσω SMS όσο και μέσω των καρτών προπληρωμένου χρόνου: Πρόσβαση 30 λεπτών: 4.2€ Πρόσβαση 120 λεπτών: 9.5€ Πρόσβαση 720 λεπτών: 36€ * Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α.

Για λεπτομέρειες σχετικά με τις τιμές των συνεδριών, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Vodafone πάροχό σας. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία καλέστε στο 1399 χωρίς χρέωση από κινητό Vodafone Ελλάδας ή στο (+30)6944 401399 με χρέωση από άλλο κινητό ή σταθερή γραμμή.

BT Openzone

Athens International Airport - British Airways Terraces Lounge

Για 1 ώρα 6.00 Για 24 ώρες 10.00 Για ένα μήνα 40.00

Όλες οι χρεώσεις σε λίρες Αγγλίας (1 λίρα Αγγλίας περίπου € 1,50).
Title: Απ: WiFi Ασύρματες συνδέσεις στην Αθήνα (hotspots)
Post by: wings on 26 Feb, 2006, 11:46:21
Eρώτηση, κρίσεως σημαντική: τη διαμονή στα προαναφερθέντα ξενοδοχεία την καλύπτουν οι αντίστοιχες εταιρείες; Γιατί είναι όλα τους ένα κι ένα. :-)
Title: Re: WiFi Ασύρματες συνδέσεις στην Αθήνα (hotspots)
Post by: NadiaF on 17 Jun, 2006, 20:21:02
Στην Αμερική τουλάχιστον που πήγα πρόσφατα η υπηρεσία παρέχεται στα ξενοδοχεία, εστιατόρια κλπ. όπου η χρήση "καλύπτεται" από την κατανάλωση.
Title: Re: WiFi Ασύρματες συνδέσεις στην Αθήνα (hotspots)
Post by: progvamp on 26 Jun, 2006, 11:33:41
http://www.athenswifi.gr/

Athenswifi: Δημόσιο Ασύρματο Δίκτυο στο κέντρο της Αθήνας, στην Πλατεία Συντάγματος

(https://www.translatum.gr/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fwww.athenswifi.gr%2FSyntagma-small.jpg&hash=ddf9c9abb64f4c705a29f7daba55a8f9cccb1036)

 Στο κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή της Πλατείας Συντάγματος, λειτουργεί από 1/6/2006 το πρώτο δημόσιο ασύρματο δίκτυο ελεύθερης πρόσβασης στο Internet (WiFi public hotspot). Το "Δημόσιο Δίκτυο Ασύρματης Πρόσβασης στο Διαδίκτυο στην Πλατεία Συντάγματος" όπως είναι το πλήρες όνομά του, ή εν συντομία athenswifi, είναι ένα ασύρματο ευρυζωνικό δίκτυο σύνδεσης με το Internet, βασισμένο στο πρότυπο 802.11b/g (WiFi). Αναπτύχθηκε με στόχο την προώθηση της ιδέας της ευρυζωνικότητας και των σχετικών ασύρματων τεχνολογιών. Η πρόσβαση στο Internet είναι ελεύθερη για όλο το χρονικό διάστημα πιλοτικής λειτουργίας του δικτύου (18 μήνες) σε όλους τους πολίτες, αρκεί να διαθέτουν τα κατάλληλα τερματικά, όπως ένα laptop ή έναν υπολογιστή χειρός (PDA) τα οποία να υποστηρίζουν τεχνολογίες WiFi.

Ο κάθε πολίτης μπορεί πλέον να συνδεθεί με το Internet και να εξοικειωθεί με την ευρυζωνική ασύρματη πρόσβαση μέσω του φορητού υπολογιστή του, ενώ κάθεται σε ένα παγκάκι ή σε ένα καφέ της πλατείας. Η πρόσβαση είναι ελεύθερη, αρκεί κανείς να επιλέξει το ασύρματο δίκτυο (SSID) athenswifi στις επιλογές των ασυρμάτων δικτύων και να πληκτρολογήσει τον αριθμό που θα εμφανιστεί στην οθόνη του browser του μόλις προσπαθήσει για πρώτη φορά να προσπελάσει μια ιστοσελίδα. Η ταχύτητα ασύρματης διασύνδεσης είναι ιδιαίτερα γρήγορη, ενώ η συνολική χωρητικότητα της γραμμής με το Internet είναι 4Mbps.

Η ύπαρξη δημόσιων ασύρματων σημείων (wireless hotspots) ή όπως στην προκείμενη περίπτωση, δημόσιων δικτύων με ευρεία κάλυψη (wireless public areas) για την διασύνδεση με το Internet, αποτελεί σημαντική προτεραιότητα για την Ειδική Γραμματεία για την Κοινωνία της Πληροφορίας, που στο πλαίσιο αυτό έχει οργανώσει μια σειρά επιδεικτικών έργων προώθησης της ασύρματης ευρυζωνικότητας σε όλη την Ελλάδα.

(https://www.translatum.gr/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fwww.athenswifi.gr%2Fcp.jpg&hash=7d6794f742268df3e68c2e99998ae6ffa64bb229)
Title: Re: WiFi Ασύρματες συνδέσεις στην Αθήνα (hotspots)
Post by: elena petelos on 26 Jun, 2006, 12:15:44
"....λειτουργεί από 1/6/2006 το πρώτο δημόσιο ασύρματο δίκτυο ελεύθερης πρόσβασης στο Internet (WiFi public hotspot)..."
Eπιτέλους!!!!!!!! :-)))))))))))))
Title: Re: WiFi Ασύρματες συνδέσεις στην Αθήνα (hotspots)
Post by: spiros on 26 Jun, 2006, 14:28:55
Στην ερώτησή μου:

Subject: Ακριβής περιοχή κάλυψης

Συγχαρητήρια για το έργο!
 
Δεν είδα στην ιστοσελίδα τα όρια κάλυψης του δικτύου. Είναι μόνο επί της πλατείας Συντάγματος ή λειτουργεί και σε σημεία σε κάποιους παρακείμενους δρόμους; Π.χ. καλό θα ήταν να υπήρχε μια λίστα με όλα τα καφέ από τα οποία είναι προσβάσιμο.


Απάντησαν:

Καλημέρα.
 
Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια!
 
Ο μέχρι στιγμής στόχος είναι να καλυφθούν (και καλύπτονται) όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι επί της πλατείας Συντάγματος. Πιθανότατα λόγω αντανακλάσεων να υπάρχει ασύρματη κάλυψη και σε κάποιους παρακείμενους δρόμους.

Το ασύρματο δίκτυο είναι προσβάσιμο από όλες τις καφετέριες που βρίσκονται στην πλατεία και συγκεκριμένα από τα τραπέζια που βρίσκονται έξω.
 
Με εκτίμηση,
 
Άρης Σωτηρόπουλος

Δρ Αριστείδης Σωτηρόπουλος
Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Συστημάτων Επικοινωνιών και Υπολογιστών
Title: Re: WiFi Ασύρματες συνδέσεις στην Αθήνα (hotspots)
Post by: progvamp on 27 Jun, 2006, 05:40:46
Εγώ πάντως φοβάμαι να πάρω το λάπτοπ παραμάσχαλα στο κέντρο της Αθήνας... με τόσα κλεφτρόνια που κυκλοφορούν εκεί έξω! :s Και δεν έχω και λόγο δηλαδή. :) Είναι πάντως μια καλή αρχή, ξέρω γω. :)
Title: Re: WiFi Ασύρματες συνδέσεις στην Αθήνα (hotspots)
Post by: spiros on 01 Apr, 2011, 20:19:03
Στα Starbucks η ασύρματη σύνδεση είναι πλέον δωρεάν. Υπάρχει κωδικός που αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς, π.χ. για το κατάστημα στην Κοραή:

korai
@starbucks!
Title: Re: WiFi Ασύρματες συνδέσεις στην Αθήνα (hotspots)
Post by: spiros on 06 Apr, 2011, 10:43:06
Starbucks Πατριάρχου Ιωακείμ:

kolonakioakeim
@starbucks!
Title: Re: WiFi Ασύρματες συνδέσεις στην Αθήνα (hotspots)
Post by: spiros on 15 Apr, 2011, 14:41:00
Starbucks Μητροπόλεως 80, Πλάκα:

plaka
@starbucks!