Εκπαιδευτικά σεμινάρια SDL Trados - Orco, 20-21/02/2008

wings · 1 · 1303

wings

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 72542
    • Gender:Female
  • Vicky Papaprodromou
Δήλωση συμμετοχής έως 11 Φεβρουαρίου 2008

SDL Trados 8.0 - Translator's Workbench

Βασικό Διήμερο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα
 

Σε αυτήν τη σειρά μαθημάτων θα εξοικειωθείτε με τις σημαντικότερες δυνατότητες του Translator's Workbench, WinAlign, MultiTerm 7, Tag Editor και Synergy (παρουσίαση). Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές αυτές για να κάνετε ευκολότερα τη μετάφραση των έργων που αναλαμβάνετε. Επισυνάπτεται αναλυτικά το περιεχόμενο του σεμιναρίου.

1η Ημέρα - 20 Φεβρουαρίου 2008

Η πρώτη μέρα του σεμιναρίου θα περιλαμβάνει εισαγωγή στο Trados, βασικές λειτουργίες του Translator’s Workbench και WinAlign.

2η Ημέρα - 21 Φεβρουαρίου 2008

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας θα εξοικειωθείτε με το MultiTerm 7, το TagEditor και το Synergy. 

Δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες που ήδη έχουν παρακολουθήσει κάποιο από τα σεμινάρια μας ή γνωρίζουν ήδη το Workbench να παρακολουθήσουν αποκλειστικά και μόνο την δεύτερη ημέρα του σεμιναρίου, εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις. 

Διαδικασία

Το σεμινάριο γίνεται στα γραφεία της ORCO. Τα μαθήματα παραδίδονται στα Ελληνικά από ειδικευμένους εκπαιδευτές της ORCO. Στους συμμετέχοντες παρέχεται εκπαιδευτικό υλικό, ηλεκτρονικοί υπολογιστές και δείγματα αρχείων, ώστε να είναι δυνατή η πρακτική εφαρμογή των δυνατοτήτων που παρουσιάζονται κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης καθώς και πιστοποιητικό παρακολούθησης της εκπαίδευσης.

Το μάθημα διαρκεί από τις 10.00 π.μ. έως τις 5.30 μ.μ. Προσφέρονται δύο διαλείμματα για καφέ, το πρωί και το απόγευμα και διάλειμμα για γεύμα το μεσημέρι.

To κόστος του σεμιναρίου ανέρχεται σε 300 ευρώ για τις δύο ημέρες. Το κόστος για την παρακολούθηση μόνο της δεύτερης ημέρας ανέρχεται σε 175 ευρώ. Οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ. 

Σημειώσεις

Απαιτούμενες γνώσεις για την παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι η βασική γνώση του Microsoft Word και του Windows Explorer (εξοικείωση με τις λειτουργίες editing και formatting στο Word και copy/paste των αρχείων στο Windows Explorer).

Υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων για τα σεμινάρια. Σε περίπτωση που αυτός ο αριθμός καλυφθεί, θα υπάρξουν επόμενα σεμινάρια ώστε να ικανοποιηθούν όλοι όσοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον.

Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης ικανού αριθμού συμμετοχών για τις ανωτέρω ημερομηνίες, το σεμινάριο ενδέχεται να ακυρωθεί ή να μεταφερθεί σε άλλη ημερομηνία. 

Για περισσότερες πληροφορίες ή για δηλώσεις συμμετοχής στα εκπαιδευτικά σεμινάρια, επικοινωνήστε με την Κα Νικολαΐδη στη διεύθυνση lnik@orco.gr ή στα τηλέφωνα 210 7236001/2.
« Last Edit: 10 Feb, 2008, 17:23:58 by wings »
Ο λόγος είναι μεγάλη ανάγκη της ψυχής. (Γιώργος Ιωάννου) 

Search Tools