spiros

• Administrator
  • Hero Member
  • point d’amour
be self-defeating → σαμποτάρω τον εαυτό μου, αυτοσαμποτάρομαι, είμαι αντιπαραγωγικός, δεν έχω νόημα, είμαι αυταναιρετικός, είμαι αυτοαναιρούμενος, αυτοαναιρούμαι, είμαι αυτοκαταστροφικός, είμαι αυτοκαταστροφική, είμαι αυτοκαταστροφικό, έρχομαι σε αντίφαση με τον αρχικό σκοπό μου, είμαι μαζοχιστικός, είναι ήττα για εμάς τους ίδιους, είμαι αντίθετος προς τον επιδιωκόμενο στόχο, είμαι άσκοπος, αντιστρατεύομαι τον σκοπό μου, αναιρώ τον ίδιο τον σκοπό μου, δεν έχω κανένα απολύτως νόημα, είμαι ηττοπαθής

self-defeating → αντιπαραγωγικός, δεν έχει νόημα, αυταναιρετικός, αυτοαναιρούμενος, που αυτοαναιρείται, αυτοκαταστροφικός, αυτοκαταστροφική, αυτοκαταστροφικό, έρχεται σε αντίφαση με τον αρχικό σκοπό του, μαζοχιστικός, ήττα για εμάς τους ίδιους, αντίθετος προς τον επιδιωκόμενο στόχο, άσκοπος, αντιστρατεύεται τον σκοπό του, αναιρεί τον ίδιο τον σκοπό του, δεν έχει κανένα απολύτως νόημα, ηττοπαθής
« Last Edit: 13 Mar, 2023, 11:04:19 by spiros »
Look up Multiple Greek, Ancient Greek and Latin dictionaries — Οὕτω τι βαθὺ καὶ μυστηριῶδες ἡ σιγὴ καὶ νηφάλιον, ἡ δὲ μέθη λάλον· ἄνουν γὰρ καὶ ὀλιγόφρον, διὰ τοῦτο καὶ πολύφωνον (Plutarch)

Search Tools