Ακαδημία Δικανικής Ιατρικής και Συναφών Επιστημών (ΑΔΙΣΕ) → Forensic Academy, Academy of Forensic Medicine and Related Sciences

spiros

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 854546
    • Gender:Male
  • point d’amour
Ακαδημία Δικανικής Ιατρικής και Συναφών Επιστημών (ΑΔΙΣΕ) →  Academy of Forensic Sciences

Η Ακαδημία Δικανικής Ιατρικής και Συναφών Επιστημών (Α.Δ.Ι.Σ.Ε.) είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που ιδρύθηκε το 2013. Διέπεται από τις διατάξεις των άρθρων 741-784 Α.Κ. και λειτουργεί και ως Μη Κυβερνητική Οργάνωση.

Συγκροτείται από επιστήμονες που έχουν μακρά εμπειρία και απασχόληση σε ακαδημαϊκά ιδρύματα καθώς και σε ιδρύματα δικανικού ενδιαφέροντος και προέρχονται από κλάδους της ιατρικής, της νομικής, της φαρμακευτικής, της χημείας, αλλά και άλλων επιστημών που τους συνδέει το κοινό ενδιαφέρον για τις επιστήμες υγείας και την εφαρμογή τους στο νόμο.

Η Ακαδημία έχει σκοπό τη διεύρυνση των επιστημονικών οριζόντων του πεδίου στο οποίο δραστηριοποιείται, την έρευνα αλλά και τη συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση των επιστημόνων που εμπλέκονται στον κοινό τόπο της των επιστημών υγείας και του νομικού συστήματος στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα. Για το λόγο αυτό, προσφέρει εξειδικευμένες γνώσεις Δικανικής Ιατρικής μέσα από συνέδρια, επιμορφωτικά σεμινάρια, επιστημονικά έντυπα και ερευνητικά προγράμματα με σκοπό την παροχή τίτλων και πιστοποιήσεων παρακολούθησης στους συμμετέχοντες εταίρους ή τρίτους. Παράλληλα παρέχει υπηρεσίες που αφορούν τα γνωστικά αντικείμενα των δραστηριοτήτων της.

Έχει δεσμευτεί να προωθήσει την εκπαίδευση και να αναδείξει σύγχρονες αρχές και κανόνες συνεργασίας ανάμεσα στους ειδικούς που ενδιαφέρονται για το αντικείμενό της. Και τούτο διότι είναι κοινή μας πεποίθηση ότι η παιδεία και η πολυδύναμη συνεργασία είναι αναγκαιότητες στη σύγχρονη λειτουργία των δικανικών επιστημών.
ABOUT US - Forensic Academy
« Last Edit: 27 Oct, 2015, 13:13:04 by spiros »


 

Search Tools