Translation - Μετάφραση

General => Feedback & Help => Topic started by: Kalliana on 21 Sep, 2016, 11:02:39

Title: Αλλαγή του Display name / username
Post by: Kalliana on 21 Sep, 2016, 11:02:39
Καλημέρα!
Ερώτηση, δεν μπορώ να αλλάξω Username; Διαβάζω τις οδηγίες (το manual) αλλά όσα αναφέρονται εκεί, δεν εμφανίζονται στις ρυθμίσεις μου. Τι κάνω λάθος; Προσπάθησα να ψάξω στο φόρουμ γενικά αλλά δεν βοηθάει ιδιαίτερα η αναζήτηση.
Ευχαριστώ!
Πόπη
Title: Re: Αλλαγή του Display name / username
Post by: Frederique on 21 Sep, 2016, 11:21:51
https://www.translatum.gr/forum/index.php?action=help
Profile - Online Manual (http://wiki.simplemachines.org/smf/Profile)

Profile > Account Settings. Change the text in the field Name and then click on Change profile at the bottom of the page in order to save.
Title: Re: Αλλαγή του Display name / username
Post by: Kalliana on 21 Sep, 2016, 11:40:57
Την έχουμε ξανακάνει αυτή τη συζήτηση, Frederique. Πολύυυυυ παλιά...έχω deja vu. Και τότε μου είχες απαντήσει με τον κανόνα και είχα πει ότι δεν ισχύει ;)
Μετά είχε πει ο Σπύρος πως είχε απενεργοποιήσει την επιλογή αυτή, και πως έπρεπε ο χρήστης να του στείλει μήνυμα για να αλλάξει το username του.
Ωστόσο, φαντάζομαι πως στο τωρινό, ανανεωμένο φόρουμ, αν ίσχυε κάτι τέτοιο σίγουρα θα το είχε συμπεριλάβει κάπου, στους κανονισμούς ή στη βοήθεια, οπότε ψάχνω.
Όπως ανέφερα λοιπόν, "Διαβάζω τις οδηγίες (το manual) αλλά όσα αναφέρονται εκεί, δεν εμφανίζονται στις ρυθμίσεις μου." Δεν ισχύουν. Αν πας στο Profile > Account Settings, δεν υπάρχει field Name.
Εσύ το βλέπεις στο δικό σου προφίλ;
Θα σου έβαζα screenshot αλλά ακόμα δεν έχω βρει πώς εισάγουμε φωτογραφίες στις απαντήσεις. Το ψάχνω και θα επανέλθω!
Title: Re: Αλλαγή του Display name / username
Post by: Frederique on 21 Sep, 2016, 11:46:10
;) ε; όχι και τόσο παλιά. Για ψάξτο, είμαι κι εγώ περίεργη.
Title: Re: Αλλαγή του Display name / username
Post by: Kalliana on 21 Sep, 2016, 11:54:02
Το 2010; 2011; Εκεί.
Λοιπόν, το Profile > Account Settings > Name, δεν υπάρχει. Άλλη λύση δεν είδα κάπου.
Και τα screenshot τα ανεβάζεις σε Image hosting service για να τα ποστάρεις εδώ, κάτι που δεν έχω αυτή τη στιγμή και βαριέμαι να φτιάξω.
Οπότε, χωρίς screenshot, θα το δεις αν πας στο προφίλ σου.

Άρα, επαναλαμβάνω την ερώτηση, πώς αλλάζουμε username;
Title: Re: Αλλαγή του Display name / username
Post by: wings on 21 Sep, 2016, 15:25:09
Παιδιά, θα δει το ερώτημα ο Σπύρος και θα μας πει.
Title: Re: Αλλαγή του Display name / username
Post by: spiros on 21 Sep, 2016, 22:44:58
Η ρύθμιση για αλλαγή display name είναι απενεργοποιημένη.  Επίσης, υπάρχουν ειδικά πεδία για linkedin/twitter/home page στο προφίλ. Καλύτερα να είναι εκεί παρά σε μια ογκώδη υπογραφή.
Title: Re: Αλλαγή του Display name / username
Post by: Kalliana on 22 Sep, 2016, 10:18:06
Καλημέρα σε όλους.
Ευχαριστώ για την ενημέρωση Σπύρο! Τα είδα τα πεδία που αναφέρεις, αλλά μου αρέσει η υπογραφή μου ως έχει προς το παρόν.
Αναφορικά με την αλλαγή του Display Name, μια πρόταση, θα μπορούσες να το βάλεις κι αυτό κάπου στις οδηγίες για το φόρουμ, έφαγα αρκετή ώρα χθες να ψάχνω και βρήκα μόνο τις οδηγίες του πώς γίνεται και καμία αναφορά στο ότι δεν γίνεται.
Οπότε, είναι εντελώς αδύνατη η αλλαγή του ονόματος; Αν ναι, τότε θα κλείσω αυτόν το λογαριασμό και θα δημιουργήσω άλλον, δεν θέλω να έχω αυτό το όνομα που διάλεξα πριν πολλά χρόνια.
Ευχαριστώ για την ενημέρωση!
Title: Re: Αλλαγή του Display name / username
Post by: spiros on 22 Sep, 2016, 12:45:35
Δεν επιτρέπονται οι διπλοί λογαριασμοί. Για ποιο λόγο θες να αλλάξεις όνομα και τι θες να είναι το νέο όνομα. Η αλλαγή ονομάτων μπερδεύει συχνά τους υπόλοιπους χρήστες. Τα ονόματα είναι μια απλή διαδικασία για να δημοσιεύει κανείς, δεν είναι συνολάκια που αλλάζουν κάθε χρόνο.

Επίσης, οι πολλοί σύνδεσμοι στην υπογραφή τείνουν προς σπαμ, εξ ου και η υπόδειξη. Ένας σύνδεσμος το μέγιστο σε προσωπικό ιστολόγιο/ιστότοπο.
Title: Re: Αλλαγή του Display name / username
Post by: Kalliana on 22 Sep, 2016, 17:44:22
Θέλω να αλλάξω το όνομά μου διότι το όνομα που έχω τώρα το είχα βάλει πριν 9 χρόνια που ήμουν νέα και άπειρη και πίστευα πως ήταν καλό, και πλέον, που είμαι έμπειρη, θέλω να φαίνεται το κανονικό μου όνομα, το βαφτιστικό μου και το όνομα με το οποίο με γνωρίζει ο κόσμος στον επαγγελματικό μου χώρο. Δεν είπα πως είναι "συνολάκια να αλλάζουν κάθε χρόνο" (παραβλέπω τον άσχημο συνειρμό περί συνολακίων και profiling ή stereotyping, και δεν κατανοώ γιατί στραβώνεις), αλλά μία φορά στα 10 χρόνια αποκλείεται να είναι τόσο πρόβλημα. Έχω συνολικά 51 post εκ των οποίων τα 8 περίπου στο παρόν νήμα. Δεν φαντάζομαι να μπερδευτεί κανείς. Εκτός κι αν εννοείς ότι δεν το κάνεις διότι μετά θα το ζητάνε όλοι, αλλά αν κάποιος κάνει μια φορά λάθος και βάλει λάθος όνομα, δεν του αφήνετε και πολλές εναλλακτικές...
Το νέο όνομα θέλω να είναι Popie.