Where can I buy a good chair?

Carolyn

• Jr. Member
  • **
  • Sailing off into the sunset...
Γειά σάς παιδιά,

θέλω να αγοράσω ένα καινόυργιο γραφείο και, πιό συμαντικά, μία καλή καρέκλα. Γενικός αρχίζω και έχω πρόβλημα στην σπονδυλική στήλη (μου είπε ο γιατρός), και δεν θέλω να έχω καμπούρα!! Κάνουμε μία τέτοια δουλειά που περνάμε πολλές ώρες μπροστά στον υπολογηστή, και σκέφτικα πως μπορεί καποιος να έχει το ίδιο προβλημα.

Ποιός ξέρει ένα καλό μαγαζί να αγοράσω τέτοια καρέκλα; Και να μη κοστίζει "ένα χέρι και πόδι" ;-) Για το γραφείο, λέω να πάω στο ΙΚΕΑ.

Εύχαριστώ πολύ από την μελόυσα Hunchback of Notre Dame!

Sorry for my spelling, but I try!
« Last Edit: 19 Apr, 2006, 18:48:35 by Carolyn »

Pink Panther

• Hero Member
  • Τσα!
Καλησπέρα Carolyn,

στη SATO στην Πειραιώς κατά καιρούς κάνουν μερικές πολύ καλές προσφορές στο σετ γραφείο και καρέκλα. Επίσης και στο Πλαίσιο μπορείς να βρεις και καρέκλες και γραφεία. Το γραφείο κατά τη γνώμη μου δεν πειράζει να είναι και κάτι πιο φθηνό. Για την καρέκλα όμως αξίζει να δώσεις κάτι παραπάνω. Απλά να προσέξεις η πλάτη της καρέκλας να είναι ευθεία χωρίς καμπύλες. Μπορεί όταν τις δοκιμάζεις να σου φανεί πιο βολική με καμπύλη αλλά όταν κάθεσαι πολλές ώρες δυστυχώς δεν είναι. Τουλάχιστο εμένα δεν με έχει βολέψει.

Όσο για το spelling σου μη στεναχωριέσαι μια χαρά ήταν. Ένα-δυο λαθάκια υπήρχαν μόνο. Όσο περνάει ο καιρός τα πας και καλύτερα. Μπράβο!

Καλό βράδυ.
Κάθε που νιώθω μοναξιά, σκέφτομαι πως υπάρχεις
Και θέλω να 'ρθω εκεί κοντά, τίποτα να μην πάθεις

Carolyn

• Jr. Member
  • **

Όσο για το spelling σου μη στεναχωριέσαι μια χαρά ήταν. Ένα-δυο λαθάκια υπήρχαν μόνο. Όσο περνάει ο καιρός τα πας και καλύτερα. Μπράβο!

Καλό βράδυ.

Έ, μαθαίνω και 'γώ...

Εύχαριστώ πολύ για το tip! Θα πάω στη Πειραιώς όπωςδίποτε!

Καλό βράδυ και σε σένα, και καλό πάσχα!

ChristinaVS

• Jr. Member
  • **
Καλό Πάσχα! Δεν θέλω να κάνω διαφήμιση, απλά καταθέτω τη γνώμη μου: υπάρχει μια καλή στην ΙΚΕΑ, η PATRIK, όχι στο κλασικό ντιζάιν της καρέκλας γραφείου, έχει ίσια πλάτη και μπράτσα που σε κρατάνε "στη θέση σου".. Εμένα με βολεύει πολύ! Ίσως φαίνεται άβολη αλλά μετά από ώρες είναι πολύ καλύτερη από τις κλασικές. Βέβαια η πλάτη του καθενός είναι διαφορετική... Καλές αγορές.

http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=7&langId=-20&catalogId=10103&productId=43004
« Last Edit: 24 Apr, 2006, 14:04:39 by ChristinaVS »
Enjoy life's tiny pleasures!

banned13

• Hero Member
Kαλό το IKEA, αλλά θα παρακαλούσα να μου λύσει κάποιος μια απορία.
Γιατί μια παπλωματοθήκη που αγόρασα από το ΙΚΕΑ 39 ευρώ, κάνει:
1) Στο ΙΚΕΑ Αμερικής 39,99 δολάρια, δηλαδή 33 Ευρώ.
2) Στο ΙΚΕΑ Ιταλίας 34,95 Ευρώ

Δεν έψαξα πιο πέρα, ίσως σε άλλη χώρα να την έχουν και πιο φτηνά ή πιο ακριβά.
Πείτε μου αν έχετε κι εσείς την αίσθηση ότι εδώ στην Ελλάδα οι έμποροι πιστεύουν ότι ο Έλληνας είναι κορόιδο και θα πληρώσει όσα κι αν του ζητήσουν. Ή μήπως ότι είμαστε πιο πλούσιοι από τον μέσο Αμερικανό ή Ιταλό καταναλωτή;

Υ.Γ. Για την ιστορία αναφέρω ότι η παπλωματοθήκη ήταν ελαττωματική κι αναγκάστηκα να την πάω πίσω. Δεν είχαν καμία αντίρρηση να μου επιστρέψουν τα λεφτά μου, αλλά ήταν βέβαια κόπος να ξαναπάω.

Carolyn

• Jr. Member
  • **
Αλεξάνδρα, έχεις δίκιο, μασ έχουνε για κορόιδους, αλλά στό Ζάρα, είναι το αντίθετο: Πήρα ένα ζακετάακι το χειμόνα για 55€ εδώ στήν Ελλάδα, μετά πήγα Γαλλία και το είδα 69€! Και όταν είχα πάει Αγγλία, που η αδελφή μου δουλέβει στο Ζάρα, μαζί με την εκπτωσή τις, ητάν ακόμα φθηνότερο στην Ελλάδα!!

Χρηστίνα, ευχαριστώ!

Search Tools