Translation - Μετάφραση

General => General Discussion => Buy and Sell => Topic started by: reader on 12 Dec, 2018, 22:19:52

Title: [Πωλήθηκε] Μεγάλη Ελληνική Εγκυκλοπαίδεια (Παύλου Δρανδάκη, έκδοση «Φοίνιξ»)
Post by: reader on 12 Dec, 2018, 22:19:52
Καλησπέρα σε όλους,

προς πάσα ενδιαφερόμενη/ο, προσφέρω την περίφημη Μεγάλη Ελληνική Εγκυκλοπαίδεια, δεύτερη έκδοση, τελευταία (πρώτη έκδοση ''Πυρσός", δεύτερη έκδοση "Φοίνιξ"). Για όσους τυχόν δεν γνωρίζουν, πρόκειται για εφ' όλης της ύλης εγκυκλοπαίδεια διεθνούς κλάσεως, τα λήμματα της οποίας, γραμμένα από εκλεκτούς επιστήμονες, αποτελούν, επί της ουσίας, περιεκτικότατες μελέτες, γραμμένες απολαυστικά, και όχι άνευρες και υφολογικά απρόσωπες και αδιάφορες γενικότητες και προχειρότητες... Και οι 24 τόμοι είναι σε άριστη κατάσταση, το δέσιμο είναι άθικτο, οι ράχες σαν καινούργιες, καμία απολύτως φθορά (μπορώ να στείλω φωτογραφίες). Σημειώνω, για όσους τυχόν δεν γνωρίζουν, πως αργότερα εκδόθηκαν και επιπλέον συμπληρωματικοί τόμοι, με ενδείξεις ''Συμπλήρωμα - Τόμος Α", "Συμπλήρωμα - Τόμος Β", "Συμπλήρωμα - Τόμος Γ", "Συμπλήρωμα - Τόμος Δ". Αυτοί οι τόμοι δεν περιλαμβάνονται στην προσφορά μου και συναντώνται σπάνια.
H τιμή είναι προσιτή (όχι 500-700 ευρώ, που τη βρήκα σε διάφορα site).
Αν και ποτέ δεν μπορεί κανείς να είναι ολότελα σίγουρος, θα προτιμούσα να την αποκτήσει κάποια/ος που ξέρει να την εκτιμήσει και να ωφεληθεί ουσιαστικά και όχι... διακοσμητικά.

Γεια και χαρά.
Title: Re: Πωλείται Μεγάλη Ελληνική Εγκυκλοπαίδεια (Παύλου Δρανδάκη, έκδοση «Φοίνιξ»)
Post by: reader on 10 Jan, 2019, 11:37:52
Η Εγκυκλοπαίδεια πουλήθηκε. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία της αγγελίας!
Οι διαχειριστές μπορούν να διαγράψουν την αγγελία, αν είναι δυνατόν, ώστε να μην λαμβάνω επιπλέον εκδηλώσεις ενδιαφέροντος.

Καλή χρονιά και χρόνια καλά!
Title: Re: Πωλείται Μεγάλη Ελληνική Εγκυκλοπαίδεια (Παύλου Δρανδάκη, έκδοση «Φοίνιξ»)
Post by: spiros on 10 Jan, 2019, 11:52:07
Ωραία, επισημάνθηκε ότι πωλήθηκε και αφαιρέθηκε το email.