3/12/2005: Ημέρα μεσογειακής δράσης

psifio · 1 · 1713

psifio

  • Sr. Member
  • ****
    • Posts: 657
ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ! – ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS – σε συνεργασία με το Ν. Τουλιάτο και την Ομάδα Κρουστών Ηχόδραση – σας προσκαλεί σε μια δημόσια δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το πιο «καυτό» περιβαλλοντικό πρόβλημα του πλανήτη, την κλιματική αλλαγή.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2005, από 12 έως 2 το μεσημέρι, στο Θησείο (στον πεζόδρομο, κοντά στον Σταθμό των ΗΣΑΠ), και θα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική κρουστών και δρώμενα με τους περαστικούς.

Η 3η Δεκέμβρη έχει κηρυχθεί «Ημέρα Δράσης» από εκατοντάδες μη κυβερνητικές οργανώσεις και κινήσεις σε όλο τον κόσμο, καθώς συμπίπτει με την πρώτη διάσκεψη των ηγετών των χωρών που έχουν κυρώσει το Πρωτόκολλο του Κιότο, που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στο Μόντρεαλ του Καναδά.
Χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα απαιτήσουν δραστικές πολιτικές δεσμεύσεις σε διεθνές και εθνικό επίπεδο για την προστασία του κλίματος της γης.
Πάρτε μέρος και εσείς σε αυτή την παγκόσμια κινητοποίηση!

Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο της Ημέρας Μεσογειακής Δράσης για το 2005 που συντονίζει η διεθνής ομοσπονδία ΜΚΟ Mediterranean Information Office - E.C.S.D.E.

Διαβάστε επίσης στην ιστοσελίδα www.medsos.gr:
·   κείμενο ενημερωτικού φυλλαδίου
·   για τη «μετά-Κιότο» εποχή

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:
Χρ. Παπαγεωργίου - christina@medsos.gr

Μου το έστειλε μια φίλη, όσοι πιστοί...
« Last Edit: 30 Nov, 2005, 01:31:49 by psifio »


 

Search Tools