Είμαστε Ok Τόλη. Άλλωστε, συμβαίνουν αυτά στο διαδίκτυο, όπως είπαμε και με τη Βίκυ νωρίτερα. Να δω τι θα κάνετε χωρίς εμένα όλη την ημέρα στο forum από Δευτέρα που αρχίζω Σχολή πάλι. Το είπα και στη Βίκυ σε άλλο νήμα. Τόλη μου, όποτε θέλεις, μπορείς να μου στείλεις και προσωπικό email. Να ξέρεις πως σέβομαι τις απόψεις σου, απλά κάποιες φορές, μην ξέροντας από πλευράς σου πόσες φορές ξεπέρασα το θάνατο, νιώθω άσχημα όταν μου λένε πράγματα όπως "Ξύπνα"! Είναι προστακτική ξέρεις και δείχνει διαταγή. Η πρόοδος που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια είναι πως δε δέχομαι διαταγές. Κάποια στιγμή θα ήθελα να μιλήσουμε προσωπικά. Η αλήθεια είναι πως παλεύω με πολλά πράγματα, αλλά, όπως προείπα, κάνω σταθερά βήματα έστω και αργά. Τουλάχιστον, απ'αυτά μαθαίνω. Λοιπόν, όποτε θέλεις μπορούμε να μιλήσουμε. Έχω καταλάβει πως κι εσύ έχεις περάσει πολλά... Να μιλήσουμε εμείς οι ποιητές! Πλάκα κάνω. Δεν μπορώ να συγκριθώ μαζί σου!
Σ'ευχαριστώ για τη συμπάθεια που μου έχεις δείξει! Απλά, όταν την εκφράζουμε όπως είναι η συμπάθεια πραγματικά, έχει και ουσία...