Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο -> Hellenic Postbank

spiros · 1 · 3468

spiros

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 811551
    • Gender:Male
  • point d’amour
Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο -> Hellenic Postbank

Hellenic Postbank το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Σε "Hellenic Postbank - Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο" μετονομάζεται το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και με τη νέα διεκδικώντας να γίνει μια ισχυρή Τράπεζα και να διευρύνει τα μερίδια αγοράς, εκμεταλλευόμενο την μεγάλη πελατειακή βάση του , όπως τόνισε ο πρόεδρός του Άγγελος Φιλιππίδης κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Σύμφωνα με τον κ. Φιλλιπίδη, το ΤΤ θα αξιοποιήσει ακόμη περισσότερο τη στρατηγική του συνεργασία με τα ΕΛΤΑ, που επεκτάθηκε έως το 2021, ανοίγοντας τουλάχιστον 200 με 300 καταστήματα εντός των ΕΛΤΑ εντός του 2008. Ερωτηθείς σχετικά, ο κ.Φιλιππίδης επισήμανε ότι το ΤΤ θα συνεχίσει να είναι "φθηνό στα δάνεια" και να δίνει όσο υψηλότερο τόκο μπορεί στις καταθέσεις. Ωστόσο επεσήμανε ότι δεν θα υιοθετήσει την πρακτική τραπεζών που προχωρούν σε τιμολογιακές προσφορές, που ισχύουν όμως για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Ακόμη τόνισε ότι το ΤΤ θα δώσει έμφαση στην ενίσχυση της λειτουργικής του κερδοφορίας και χαρακτήρισε κρυμμένο θησαυρό το πελατολόγιό του, που ξεπερνά τους 1,5 εκατομμύριο πελάτες. Όπως είπε, με την οργάνωση της μηχανογράφησης, την αυτοματοποίηση και κατ' επέκταση την αξιοποίηση των σταυροειδών πωλήσεων αναμένεται να δώσει τεράστια ώθηση στα αποτελέσματα του.

Τέλος, ανέφερε ότι εντός των προσεχών μηνών θα δοθούν λεπτομέρειες για την αναδιοργάνωση και τον εκσυγχρονισμό του ΤΤ, που πραγματοποιείται σε συμφωνία με τους εργαζομένους του.
« Last Edit: 02 Jul, 2008, 21:13:58 by spiros »


 

Search Tools