Βιβλία της σειράς «Αρχαιογνωσία και Αρχαιογλωσσία στη Μέση Εκπαίδευση» με έκπτωση από το ινστιτούτο νεοελληνικών σπουδών

spiros · 1 · 6393

spiros

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 854546
    • Gender:Male
  • point d’amour
Βιβλία της σειράς «Αρχαιογνωσία και Αρχαιογλωσσία στη Μέση Εκπαίδευση» με έκπτωση από το ινστιτούτο νεοελληνικών σπουδών

Τα 7 βιβλία της σειράς «Αρχαιογνωσία και Αρχαιογλωσσία στη Μέση Εκπαίδευση» προσφέρονται σε όλα ανεξαιρέτως τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας του Α.Π.Θ. σε μοναδικές τιμές:

Α.-Φ. Χριστίδης, Ιστορία της αρχαίας ελληνικής γλώσσας, Θ. Παπαγγελής, Η Ρώμη και ο κόσμος της, Φ. Ι. Κακριδής, Αρχαία ελληνική γραμματολογία, Β. Κάλφας & Γ. Ζωγραφίδης, Αρχαίοι έλληνες φιλόσοφοι, Δ. Ν. Μαρωνίτης & Λ. Πόλκας, Αρχαϊκή επική ποίηση, Δ. Κυρτάτας & Σ. Ράγκος, Η ελληνική αρχαιότητα: πόλεμος - πολιτική - πολιτισμός, Μ. Βουτυρά και Α. Γουλάκη-Βουτυρά, H αρχαία ελληνική τέχνη και η ακτινοβολία της.

1 βιβλίο, 15 ευρώ αντί 21,30
2 βιβλία, 25 ευρώ αντί 42,60
3 βιβλία, 35 ευρώ αντί 62,90
4 βιβλία, 45 ευρώ αντί 85,20
5 βιβλία, 55 ευρώ αντί 106,50
6 βιβλία, 65 ευρώ αντί 127,80

Το 7ο βιβλίο της σειράς, με τίτλο Η αρχαία ελληνική τέχνη και η ακτινοβολία της, των Μ. Βουτυρά και Α. Γουλάκη-Βουτυρά, προσφέρεται στην τιμή των 20 ευρώ αντί 37,27.

Η προσφορά ισχύει ως τις 31 Μαρτίου 2012. (Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.)

Η σειρά συντονίστηκε από τον Δ. Ν. Μαρωνίτη και απευθύνεται στον καθένα που θέλει να αποκτήσει μια ολοκληρωμένη εικόνα για τον αρχαίο ελληνικό (αλλά και τον ρωμαϊκό) πολιτισμό, ειδικά όμως προτείνεται στους μαθητές των Γυμνασίων και των Λυκείων, για τους οποίους αποτελεί απαραίτητο βοήθημα.
Και τα επτά βιβλία είναι γραμμένα από κορυφαίους επιστήμονες, πολλοί από τους οποίους διδάσκουν ή δίδαξαν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Τρόποι παραγγελίας:

Για τα μέλη ΔΕΠ και γενικά όλους τους εργαζόμενους στο Α.Π.Θ.:

Στέλνοντας τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο εργασίας) στην ηλεκτρονική διεύθυνση insraptis@lit.auth.gr ή τηλεφωνώντας στο 2310.997108, θα παραλάβετε τις επόμενες ημέρες τα βιβλία που επιθυμείτε στο γραφείο ή στον χώρο εργασίας σας στο Πανεπιστήμιο, ύστερα από συνεννόηση, καταβάλλοντας το σχετικό αντίτιμο.

Για τους φοιτητές:

Περάστε από τα γραφεία μας (Νέο Κτίριο της Φιλοσοφικής Σχολής, 4ος όροφος, γραφείο 418) τις εργάσιμες ημέρες από τις 8.00 έως τις 15.00 για να προμηθευτείτε τα βιβλία που επιθυμείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βιβλία:

http://ins.web.auth.gr/ekdoseis/ekpaideusi/arhaiognosiakaiarhaioglosia.html

Με έκπτωση 30% μπορείτε να παραγγείλετε / να προμηθευτείτε και οποιαδήποτε άλλη από τις εκδόσεις μας, για τις οποίες μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα http://ins.web.auth.gr.



 

Search Tools