Συμβατότητα Trados 7 freelance με Word 2007

Technotranslate

  • Semi-Newbie
  • *
    • Posts: 4
το Trados 7 δεν είναι συμβατό με το πρόγραμμα word 2007, δέν βγάζει την <μπάρα> επιλογής Trados. Θυμάμαι ότι είχε γίνει μια συζήτηση επι αυτού αλλά δεν θυμάμαι την λύση.
« Last Edit: 23 Sep, 2008, 22:56:57 by wings »


spiros

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 815742
    • Gender:Male
  • point d’amour
Όχι, πρέπει να πάρεις την αναβάθμιση για το 8.



vmelas

  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 4932
    • Gender:Female
Όχι, πρέπει να πάρεις την αναβάθμιση για το 8.

Ή να κάνει downgrade στην έκδοση 6;


wings

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 71942
    • Gender:Female
  • Vicky Papaprodromou
Τι νόημα έχει; Ο κόσμος πάει μπροστά, Βαλοπαιδάκι μου. :-)
Ο λόγος είναι μεγάλη ανάγκη της ψυχής. (Γιώργος Ιωάννου)



vmelas

  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 4932
    • Gender:Female
Τι νόημα έχει; Ο κόσμος πάει μπροστά, Βαλοπαιδάκι μου. :-)

Δε διαφωνώ .. απλά μπορεί να μην έχουν όλοι τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν σε νεώτερη έκδοση ... απλά προτείνω ένα πρόσκαιρο "μπάλωμα". :)


spiros

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 815742
    • Gender:Male
  • point d’amour
Ή να κάνει downgrade στην έκδοση 6;

6; Σε τι Trados 6; Παίζει αυτό με Word 2007;!

Η άλλη λύση είναι υποβάθμιση του Word σε 2003/XP.


GinGin

  • Full Member
  • ***
    • Posts: 311
Καλησπέρα,

επανέρχομαι στο θέμα κατόπιν ερώτησης κάποιου φίλου, ο οποίος πρόσφατα αγόρασε PC με windows vista. Θα μπορεί να δουλέψει με το δίπτυχο Trados 6.5 + Word 2003/xp;



GinGin

  • Full Member
  • ***
    • Posts: 311
Χμ..

Τη σχετική συζήτηση του προζ την είχα ήδη διαβάσει. Προφανώς η δεύτερη λύση είναι η καλύτερη, διότι με την πρώτη απ'ότι βλέπω δημιουργούνται προβλήματα με την εγγύηση.

Απ' ότι καταλαβαίνω πρόκειται για ένα tool που κατεβάζει κανείς από την ιστοσελίδα της Microsoft(;)

Επίσης, 1) είναι κάτι εύκολο στην εγκάτασταση (δεν διαθέτουμε γνώσεις προγραμματισμού...);
           2) μπορεί να δουλέψει και σε Vista Home SP1;

Ευχαριστώ για τη βοήθεια


spiros

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 815742
    • Gender:Male
  • point d’amour

GinGin

  • Full Member
  • ***
    • Posts: 311
Επίσης,

 You also need to install the oldest operating system first, which can be frustrating if you want to add an earlier operating system (for example, you're currently running Windows Vista but you want to add Windows XP). Installing an earlier version of Windows after a more recent version is already installed can render your computer inoperable. This can happen because earlier versions of Windows do not recognize the startup files used in more recent versions of Windows and can overwrite them.

http://windowshelp.microsoft.com/Windows/en-US/Help/97a74f0e-798d-45ff-b9bf-7feed68c40e51033.mspx

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, Σπύρο!
Καλό βράδυ






 

Search Tools