frotteur -> εφαψίας, κολλητηρτζής, κολλητηριτζής, απλοχέρης

spiros · 1 · 4358

spiros

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 812585
    • Gender:Male
  • point d’amour
frotteur -> εφαψίας

In psychiatry, the clinical term frotteurism (no longer called frottage, although commonly called toucherism) refers to a specific paraphilia which involves the non-consensual rubbing against another person to achieve sexual arousal. The contact is usually with the hands or the genitals and may involve touching any part of the body including the genital area. The majority of frotteurs are male and the majority of victims are female, although female on male, female on female, and male on male frotteurs exist. Adult on child frotteurism is a common early stage in child sexual abuse. This non-consensual activity may be done discreetly without being discovered, or in circumstances where the victim cannot respond, typically in a public place such as a crowded train, or at a rock concert. In common speech frotteurism is called groping though this term may sometimes be used for consensual Frottage.
https://en.wikipedia.org/wiki/FrotteurismAnti-frotteur device: A sign on a station platform
in Osaka, Japan, showing the boarding point for
a ladies-only car.


Εφαψίας: Ετυμολογία: εφαψ- (εφάπτω)-ίας] (ψυχιατρ.) αυτός που εμφανίζει γενετήσια διαστροφή η οποία χαρακτηρίζεται από την επιδίωξη μη συναινετικής «τυχαίας» σωματικής επαφής με άτομα του άλλου φύλου.

Εφαψίας: Ετυμολογικά είναι όρος συναφής με το ρήμα εφάπτομαι. Είναι ο τύπος ο οποίος βρίσκει ηδονή με το να ακουμπάει απαλά και διακριτικά το αντικείμενο του πόθου του, εντείνοντας σταδιακά τον βαθμό του “εφαψισμού”. Εφαψίες μπορείτε να βρείτε παντού, στο μετρό, τα μπαρ, την παραλία ή στο μάθημα στο πανεπιστήμιο. Ιδιαίτερη προσοχή θέλουν οι εκπαιδευμένοι εφαψίες, οι οποίοι κάνουν χειρωνακτικά αστειάκια αποσκοπώντας σε μία αγκαλίτσα ή ένα χαδάκι. Ο εφαψίας θα κάνει τα πάντα για την επαφή. Αγαπά ιδιαίτερα τους στενούς χώρους. Εάν είναι απρόσεκτος, μπορείτε να διακρίνετε στο πρόσωπό του ένα αμυδρό χαμόγελο το οποίο σχηματίζεται την ώρα που εφαψίζει.
G(r)eek Lovers - You can be the next Playboy: LECTURE #1 : Οι Ορισμοί

κολλητηρτζής
Λέγεται κι έτσι ο εφαψίας.

Δηλαδή το άτομο που αναζητά μανιωδώς συνωστισμό και στριμωξίδι προκειμένου να ικανοποιήσει το ακατανίκητο και νοσηρό του πάθος της, δήθεν φευγαλέας, πλην όμως έντονης, παρατεταμένης , ενοχλητικής, συνεχούς σωματικής επαφής «πάνω απ τα ρούχα», με άτομα (κατά κανόνα) του άλλου φύλου, ερχόμενος σε υπέρτατη ηδονή σε συνδυασμό και με την παρατήρηση των αντιδράσεων του ατόμου-θύματος.
https://www.slang.gr/lemma/17166-kollitirtzis

Σχετική ταινία:

Ένας νεόκοπος πατέρας παλινδρομεί ανάμεσα στην πραγματικότητα της οικογένειάς του και στις ερωτικές του φαντασιώσεις. Χαϊδεύει γυναίκες στα λεωφορεία, είναι εφαψίας, έχει μετατρέψει τη διαστροφή του σε επιστήμη, σε τέχνη.

Στριμωγμένα σώματα, στριμωγμένα οχήματα, στριμωγένα κτίρια στην Αθήνα της δεκαετίας του ’90 που σκάβεται για τα έργα του Μετρό. Μόνο οι πορτοφολάδες και οι εφαψίες χαίρονται το στρίμωγμα σ’ αυτήν την πόλη. Ο Βούλης πιστεύει πως οι χιλιάδες γυναίκες που κάθε μέρα χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς περιμένουν το άγγιγμά του. Δεν είναι πλούσιος, αλλά με την τέχνη του γίνεται γυναικοκατακτητής όπως οι μεγιστάνες. Γίνεται ένας λαϊκός «Ντον Τζοβάνι». Όπως εκείνος είχε τον Λεπορέλο, έτσι κι αυτός έχει τον μαθητή του, τον Γιωργάκη. Δεν τον πειράζει που τρώει ξύλο, που μπαινοβγαίνει στα τμήματα. Δεν πτοείται από τις μηνύσεις και τα δικαστήρια.
ΕΡΤ2 – ΝΕΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ «Μη μου άπτου»


« Last Edit: 01 Nov, 2017, 09:43:10 by spiros »


 

Search Tools