Σωκράτης Εμμ. Προβατάς, Δίκαιο πνευματικής ιδιοκτησίας (παρουσίαση βιβλίου) - Νέοι Επιβάτες Θεσσαλονίκης, 12 Μαρτίου 2009

wings

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 71011
    • Gender:Female
  • Vicky Papaprodromou
Ν. Επιβάτες - Δήμος Θερμαϊκού
 
Την Πέμπτη 12 Μαρτίου και ώρα 21.30 θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου «Δίκαιο πνευματικής ιδιοκτησίας» τού γνωστού ποινικολόγου της Θεσσαλονίκης Σωκράτη Προβατά στο πρωτοποριακό καφέ ART INN BACHSE TSIFLIK στην παραλία των Ν. Επιβατών, Κουντουριώτου 53.

Τηλ. 6973.058.702
Υπεύθυνη δημ. σχέσεων Μαρία Θανοπούλου
Τηλ. επικ.: 6972.952.688

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Η εξέλιξη των νέων τεχνολογιών στην εποχή μας καθιστά πολύ εύκολη τη μετάδοση και αναπαραγωγή πληροφοριών και δεδομένων, επιτείνοντας έτσι την ανάγκη προστασίας κάθε πνευματικού και καλλιτεχνικού προϊόντος. Ασφαλώς υπάρχουν νόμοι που προστατεύουν τους πνευματικούς δημιουργούς και τους καλλιτέχνες και καλύπτουν πλείστες κατηγορίες πνευματικών προϊόντων, δεν είναι όμως γνωστοί στο ευρύ κοινό.

Το βιβλίο αυτό επιχειρεί ακριβώς να παρουσιάσει όσα ορίζει ο νόμος για κάθε τομέα πνευματικής και καλλιτεχνικής δραστηριότητας: τηλεόραση, ραδιόφωνο, κινηματογράφο, θέατρο, τραγούδι αλλά και δημοσιογραφία, φωτογραφία, βιομηχανικό σχέδιο, εκδόσεις. Είναι γραμμένο πολύ απλά και κατανοητά και είναι έτσι δομημένο ώστε ο κάθε ενδαφερόμενος να μπορεί να ανατρέχει στο σχετικό κεφάλαιο και να βρίσκει συγκεντρωμένα άρθρα του νόμου που αφορούν το δικό του τομέα.


 

Search Tools