Κι εγώ που νόμιζα ότι θα γλιτώσω και θα σε σχολιάζω στα κρυφά για 3 βδομάδες! Respect for the devil! :)
Johnny got his gun, λέμεεε (άλλο αν το στρέφει σε λανθασμένη κατεύθυνση). Καληνύχτες ;)
Boom-boom went the gun ("Μπαμ ηκούσθη στον α(γ)έρα" κατά Wings το ανάγνωσμα). :)Βάζω το κράνος μου και πάω βολτίτσαααααα! (μέχρι την κουζίνα, εδώ δίπλα). Bye, dear friend Petelos!
;-)Προσοχή στους Κινέζους.φφφ
Εθνικάρααααααααααααααααααααααααααααααα... καθόλου άσχετο. Το μεσημέρι παίζουμε με τους Κινέζους και οι αθλητικοί συντάκτες λένε συνεχώς τη φοβερή ατάκα ότι μπροστά μας θα βρούμε το σινικό τείχος, τουτέστιν έναν μικρό (Sympathy for the devil το «μικρός») Κινέζο, ύψους 2,26 μέτρων.Και ξαναλέω: ΕΘΝΙΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
α. Εσύ έχεις τον προσωπικό σου Κινέζο. :)β. Δίνεις στοιχεία. Ένα μικρό θέμα έχω με το ύψος και το έχετε κάνει... θέμα. :))Τουτέστιν... κουζίνα δεν ήταν(ε) να πας;;;; :)))
Μας μπέρδεψε, Βίκυ. Νόμισε ότι τα είπα εγώ. Λες και θα έλεγα ποτέ "εθνικάρα" (εκτός αν πρόκειται για την Εθνική... Κίνας :Ρ). Μη μου τη συγχί/υζεις! :)