Πώς τους κάνεις; έτσι για να συγκρίνουμε συνταγές.
Λοιπόν, πάρε να' χεις, μιας και ρώτησες :-p!
(Τελικά έκανα μια τεράστια γέμιση τυλιγμένη σε σκέπη αντί για μικρούς τζιγεροσαρμάδες):
Θέλει
μπόλικο φρέσκο κρεμμυδάκι (+ λίγο ξερό), μπόλικο άνιθο, μαιντανό, λίγο δυόσμο, συκωταριά πολύ ψιλοκομμένη (αφού ζεματιστεί), κουκουνάρια και σουλτανίνα --> τσιγάρισμα όλα αυτά με ελαιόλαδο και λίγο σησαμέλαιο, μετά σβήσιμο με ρετσίνα ή λευκό κρασί, λίγο κέτσαπ, λεμόνι αρκετό, αλατοπίπερα κ.λ.π. Πωπω τρελό φαγοπότι, ακόμη δεν έχω συνέλθει.
Οοοουπς, ξέχασα την καρολίνα που μπαίνει στο τέλος!
Καλή Χρονιά να έχουμε!