Η Systran προχώρησε στο λανσάρισμα ενός νέου παγκόσμιου Marketplace για αυτόματες μεταφράσεις

spiros · 1 · 1030

spiros

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 854562
    • Gender:Male
  • point d’amour
Η Systran προχώρησε στο λανσάρισμα ενός νέου παγκόσμιου Marketplace για αυτόματες μεταφράσεις, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι.

Το community-based Marketplace, περιλαμβάνει τεχνολογίες και μοντέλα μετάφρασης ανοιχτού κώδικα τα οποία έχουν δημιουργηθεί σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ αλλά και με την συμμετοχή διεθνών εμπειρογνωμόνων γλωσσολογίας και συνεργατών όπως οι Mozilla και η Διεθνής Αμνηστία.

Η Paloservices είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που αναλαμβάνει τη δημιουργία μοντέλων μηχανικής μετάφρασης για το Marketplace της Systran, ως στρατηγικός συνεργάτης. Τα στελέχη της Palo, έχουν εκπαιδευτεί στην τεχνολογία Machine Translation ώστε να δημιουργήσουν τα μεταφραστικά μοντέλα σε διάφορες γλώσσες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης αλλά και διαφορετικούς κλάδους της οικονομίας. Η νέα αυτή δραστηριότητα της εταιρείας χρηματοδοτείται  από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας στα πλαίσια της Δράσης «Ερευνώ-Δημιουργώ- Καινοτομώ 1».

Η Μηχανική Μετάφραση επιταχύνει την ανάπτυξη μεταφραστικών μοντέλων που ανταποκρίνονται στις απαιτητικές ανάγκες της επαγγελματικής αγοράς για βελτιωμένη ποιότητα αυτόματης μετάφρασης. Η νέα αυτή διαδικτυακή υπηρεσία προσφέρει στις επιχειρήσεις πρόσβαση σε έναν μεγάλο κατάλογο εκπαιδευμένων μεταφραστικών μοντέλων, σε όλες τις γλώσσες και σε πολλά εξειδικευμένα πεδία/κλάδους όπως οι Τηλεπικοινωνίες, Τράπεζες, Υγεία, Πληροφορική, Τουρισμός και Λιανική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Palo έχει αναπτύξει μεταξύ άλλων γλωσσικές τεχνολογίες και τεχνολογίες πρόβλεψης συναισθήματος μέσα από κείμενα με ακρίβεια που αγγίζει μέχρι και το 90% ενώ η πλατφόρμα PaloPro που έχει σχεδιαστεί με τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης και Μηχανικής Μάθησης δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές να αναλύουν και να επεξεργάζονται σε πραγματικό χρόνο τα δεδομένα που παράγονται στο διαδίκτυο.

«Η στρατηγική συνεργασία της Paloservices με τη Systran αρχικά προβλέπει την εκμάθηση μοντέλων μηχανικής μετάφρασης σε τουλάχιστον πέντε διαφορετικές γλώσσες στη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, καθιστώντας την Palo κεντρικό εκπρόσωπο των τεχνολογιών Μηχανικής Μετάφρασης στην ευρύτερη περιοχή»  δήλωσε ο CEO της Paloservices, Παναγιώτης Τσαντίλας.
https://www.naftemporiki.gr/story/1526391/pagkosmio-marketplace-me-luseis-mixanikis-metafrasis-apo-ti-systran


 

Search Tools