Καλησπέρα,
Διάφορες απορίες
Ξαφνικά δεν βρίσκω το εικονίδιο του Multiterm στο αρχικό μενού.
Δηλαδή πάω Start > All programs > SDL International >SDL Multiterm 2007 κι εκεί υπάρχει μόνο το SDL Multiterm convert και το Extract.
Το απλό Multiterm που είναι;
Αν πάω από άλλο δρόμο Program Files> SDL International >SDL Multiterm 2007 Βρίσκω εκεί ένα αρχείο multiterm.exe που από ότι φαίνεται αυτό είναι το απλό Multiterm
Κάνοντας όμως όλα αυτά ανακάλυψα διάφορα ζητήματα:
1. Στο Program Files> Products υπάρχει φάκελος SDL MultiTerm 2007 Desktop. Τι είναι αυτό; Κάτι διαφορετικό από το multiterm; Είναι λογικό που βρίσκεται σε αυτόν τον φάκελο;
2. Στο Program Files> SDL International > Υπάρχουν 4 φακέλοι: MultiTerm 2007, SDL Trados Synergy 2007, SDLX, T2007_FL. Το Workbench και το Tag Editor που είναι; Εγώ φυσικά το δουλεύω κανονικά, απλά αναρωτιέμαι δεν θα έπρεπε να "βρίσκεται" και κάπου;
3. Πώς μπορώ να επαναφέρω το Multiterm στο μενού για να έχω εύκολη πρόσβαση. Έκανα copy paste του αρχείου multiterm.exe στο desktop μου και κάθε φορά που το πατάω ανοίγει το Multiterm, αλλά ωστόσο στο εικονίδιο φαίνεται multiterm.exe κι αυτό μου δίνει την αίσθηση λάθους. Το exe δεν υπάρχει συνήθως στα εικονίδιο.
Συγνώμη για τις πολλές (και ίσως χαζές για κάποιους) ερωτήσεις, αλλά δεν μπορούσα να μείνω με τις απορίες ακόμα κι αν δεν είναι κάτι τόσο σημαντικό.